bazár, predaj, inzercia, predám

Závesný držiak na kľúče

Kategória: Zberateľstvo

Ponúkam na predaj medený závesný držiak s 5 háčikmi.
Ideálny na chatu alebo ako darček pre poľovníka.

Darujem za paplsok pre psíka.
Závesný držiak na kľúče
Podobné inzeráty
Závesný starožitný obrazový KALENDÁR
Predám závesný obrazový starožitný KALENDÁR – retro závesný sklený kalendár zn. „Bayer“, s mechanikou na manuálne pretáčanie. Pôsobí ako obraz, drevený rám, povrch sklo, ukazuje: slovenský deň, dátum, mesiac. Obrázok „Bayer“ možno neskôr vymeniť za iný obrázok (foto). Rozmery: 36 x 24 cm, hĺbka: 3 cm.
Rôzne starinky - retro aj staršie
Závesný obrázok z vosku (pán a dáma) - 4 € - 40. roky 20. stor., 17,5 x 14 cm Závesný obrázok z vosku (jasličky) - 2,50 € - nedatované, 20,5 x 19 cm, patinované tmavou farbou Závesný obrázok z vosku (okrúhly s nápisom "St. Goar") - 2,50 € - nedatované, priemer 14,5 cm, patinované tmavou farbou Hadica k dýchaciemu prístroju - 19 € - 100 % stav, zánovná Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Kontakt mailom.
Závesný držiak na zápalky a na kuchynské utierky/chňapky
Držiak na zápalky Základ je lopárik s ručne maľovanými kvetmi. Ideálna na chatu. Držiak na kuchynské utierky/chňapky Základ je vareška s tromi háčikmi a ručne maľovanou kvetinou. Predávam za 2 € alebo za pamlsok pre psa. Na cene sa vieme dohodnúť.
Stare kluce
Stare kluce a zamky. Stare nabytkove kluce. 2 zamky na fotke aj s klucami funkčne. Kazda foto iny zvazok. Platba prevodom a kuriér alebo osobne.
Predám  privesok na kluce s Australskym opalom.
Predam privesok na kluce s Australskym Opalom.Privesok na kluce nebol nikdy použity.Cena 10€.
Kľúče
Predám staré kľúče v počte 30 kusov, cena spolu je 25 €. Prevzatie osobne, alebo po vopred zaplatení na môj účet môžem poslať poštou.