bazár, predaj, inzercia, predám

ZÁVESNÝ LODNÝ MOTOR EVINRUDE 4HP

Kategória: Rybolov

Predám závesný lodný motor EVINRUDE 4 na čln. Výkon 4HP, 4 takt, 1 valec, vodou chladený. Plne funkčný motor, bezproblémový studený aj teplý štart. Ľahký na prenos, má cca 25kg. Motor má internú palivovú nádrž. Jednoduchý a spoľahlivý motor. Riadenie V-N-R. Kratká noha, udržovaný, vymenený olej. Rok výroby motora je 2014. Motor bol kúpený koncom roka 2014 a používaný od roku 2015. Kompletná dokumentácia k motoru.

Motor je maximálne zachovalý, bez korózie, málo používaný.

Motor pri kúpe vieme odskúšať.

Cena 800€. Osobný odber v Nových Zámkoch.

INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA!
ZÁVESNÝ LODNÝ MOTOR EVINRUDE 4HP
Podobné inzeráty
Závesný motor
Predám závesný motor Evinrude 4 kone,2 valec krátka noha,nové sviečky,nový olej v nohe,nové gufera za vrtuľou,Interná nádrž 3l a externá 10 l, spoľahlivý a tichý chod.
Predám závesný lodný motor
Predám plne funkčný, závesný lodný motor na čln, SUZUKI DT6 s prídavnou nádržou, s predĺženou rukoväťou na riadenie, dlhá noha, 2 takt, vodou chladený. Výkon 6HP redukovaný od výrobcu na 5HP. Jednoduchý a spoľahlivý motor. Riadenie R-N-F. Motor je k nahliadnutiu a odskúšaniu v Liptovskom Mikuláši. V prípade vážneho záujmu volajte na t.č. , . Len osobný odber.
Plastovy cln jeanneau cap 400
Tel: Email:1992ggaborr@ Cln vo velmi dobrom stave s plachtou,drziak na pomocny motor (elektromotor) Zavesny lodny motor mercury mariner honda yamaha suzuki parsun selva evinrude johnson cln lod kajut ryb ryby ryba
3 metrový čln s motorom Yamaha 4HP
Predám 3 metrový čln (Bestway) zn. Oceán line s pevnou a stabilnou podlahou,benzínový motor Yamaha dvojtakt 4HP, rýchlosť dopredu, neutrál, dozadu, krátka noha.K člnu je manipulačný vozík s príslušenstvom.Na miesto pumpy je mozne pouzit bežný malý kompresor.Vsetko v dobrom neposkodenom stave.Nikdy lepený. Pouzivany 3-4 krát v roku.Skladovany je v nafúknutom stave.Dôvod predaja-pretrvavajuce zdravotné problémy.
Lodný motor Selva
Predám lodný motor 4HP značky Selva Sea Bass 4C. V dobrom stave, po servise. K motoru sú aj papiere a manuál. Má najazdených cca 50MTH. Pôvodná cena 1000€. Predám za 500€
KOVOVÝ STOJAN NA ZÁVESNÝ LODNÝ MOTOR
Predám kovový stojan pre závesný lodný motor. Stojan má šírku 67cm a výšku uchytenia motora 80cm. Vhodný pre motory s krátkou nohou. Možnosť odložiť aj viac menších motorov. Cena 20€. Osobný odber v Nových Zámkoch. INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA!