bazár, predaj, inzercia, predám

Závesy individuálneho šitia

Kategória: Ostatný nábytok

Skvelá sada, ktorá sa dá kúpiť spolu alebo samostatne. Záves je len jeden, veľkosť 2700 je na výšku a 4 metre na šírku, z jedného sa dajú v prípade potreby vyrobiť dva závesy. Tyl 2700 výška a 5500 šírka. Látka je veľmi kvalitná, objednaná, individuálna práca. Sada 100 eur, dá sa kúpiť aj samostatne za 50 eur. 
Závesy individuálneho šitia
Podobné inzeráty
PREDÁM 3ks záves BLACKOUT na predelenie priestoru.
Výhodne predám 3ks ZÁVES BLACKOUT s koľajnicou a príslušenstvom na predelenie/ oddelenie priestoru miestnosti. 3ks - závesy o rozmere 119 x 254cm/ obr. 11. - v hornej časti závesu je našitý suchý zips/ obr.12, 13, 14. V spodnej časti závesu je ohyb, kde sa vsúva biela tyč (ako záťaž) na celú šírku závesu/ viď. obr. 15. - do stropu sa montuje kovová lišta o dĺžke 405cm s tromi drážkami, v ktorých sú vsunuté 3ks vodiace lišty so suchým zipsom / obr. 4, 5, 6, 7. Vodiaca lišta má dĺžku 119cm a každá vodiaca lišta je v inej drážke kovovej lišty upevnenej v strope. - v hornej časti závesu suchý zips sa spojí so suchým zipsom na vodiacej lište a každú časť závesu je možné posúvať do strán vľavo i vpravo. Závesy boli umiestnené v miestnosti s celkovou výškou stropu 265 cm a pri zavesení závesov bol cca 2cm priestor od podľahy. Závesy sa mierne prekrývajú a takto je možné oddeliť priestor v byte. STAV - používaný, nepoškodený, plne funkčný CENA - 100,- € Uprednostňujem osobný odber, viac informácií na jhinterier@ alebo . VIEM ODPORUČIŤ "KRAJČÍRA" PRI POTREBE ÚPRAVY ŠITIA.
Panelove zavesy z IKEA, vyska 251cm, sirka 60cm
Predam panelove zavesy z IKEA, rada KVARTAL v dlzke 5,7 bm. Uz sa nevyraba a neda kupit. Predavam cely komplet, teda kolajnice, ktore sa kotvia do stropu, panelove zavesy aj ovladacie palicky, ktorymi sa panely posuvaju. Farby : hneda, zeleno-seda a biela. Pocet kolajnic 4. Dlzka jednej stropnej kolajnice je 142 cm. SPOLU 4x142cm=568 cm. Pocet panelovych zavesov na 1 kolajnicu su 3 kusy o sirke 60 cm. Jedna kolajnica ma dlzku 142cm. Panely sa prekryvaju a su v 3 radach za sebou. Cena spolu 125 Eur/bm (kolajnica, zaves, ovladacia tycka)
Ozdoba na zavesy
Predám ozdoby na zavesy 2ks
Zatemnovacie závesy 220x140 cm
Semisove zatemnovacie závesy, ako nove používané 1 rok, 4 kusy, cena za kus
Nabytkove zavesy
Predam nabytkove zavesy,v pripade zaujmu volat
Háčiky na mriežkový systém
Z dôvodu zrušenia prevádzky rozpredám háčiky na mriežkový systém. Háčik (5cm) 65 ks Rozpredám aj podľa individuálneho počtu kusov.Cena za 1ks háčika je 0,30 € + poštovné cca 5 eur