bazár, predaj, inzercia, predám

Zavinovačka Byboom

Kategória: Ostatné

Uplne nova zavinovačka
Použitie:
- Do autosedačky (ako fusak do autosedačky)
- Do kočíka (ako novorodenecký fusak do kočíka)
- Do nosidla alebo krosna (ako fusak do nosítka)
- V postieľke
- Pri nosení na rukách
- Ako podložka pri návštevách a cestovanie
Parametre: Dĺžka 90cm x Šírka je variabilná.
Od narodenia cca.do 10mes.
Zavinovačka Byboom
Podobné inzeráty
2 x Zavinovačka LITTLE ANGEL
Uvedená cena je za jednu zavinovačku + poštovné. Na predaj dve zavinovačky s pevným chrbtom ANGEL - Outlast® použivaná 1 mesiac stav ako nová v original balení. Vrchná strana zavinovačky je vyplnená mäkkým polyesterovým rúnom a v zadnej časti je spevnená molitanovou vložkou. Zavinovačka sa zaväzuje pomocou stužiek s tunelkami na prednej strane.Pri výrobe tejto zavinovačky bol tiež použitý termoregulačný materiál Outlast®.Tento materiál dokáže pracovať s telesným teplom a zaistiť tak bábätku v zavinovačke maximálny teplotný komfort.V prípade nadmerného zahriatia odvedie nadbyto teplo, a v okamihu ochladenia teplo uvoľní a použije na zahriatie.Bábätko sa v zavinovačke cíti príjemne a pokojne.Zavinovačka je opatrená skrytým zipsom, ktorý slúži na vybratie rúna a molitanu pred praním.Ponechajte pevný chrbát, ale zvyšok môžete vybrať. zatepľovacie vložky je možné používať ako letná, funkčná zavinovačka.
Zavinovačka Swaddle Room to Grow - úplne nová
Zavinovačka úplne nová, ani raz nepoužité, len oprata. Dieťa sa nechcelo zavinovat. Veľkosť - od narodenia do 6 mesiacov. Viac info tu - PC: 23,8€
Perová perinka - zavinovačka + vankúš
Predám komplet - perová zavinovačka Dráček 80x80 Evy Kiedroňovej a vankúšik s dvoma setmi obliečok (sivá a béžová s bodkami). Po dvoch deťoch. Predám aj jednotlivo: Zavinovačka+obliečky 50 eur (cena za nové cca 145 eur) Vankúš+obliečky 20 eur (cena za nové cca 55 eur) Alebo všetko komplet za 60 eur Preferujem osobný odber v Stupave, prípadne po dohode v Bratislave.
Hniezdo, zavinovačka a vreckár do detskej postieľky
Predávam tento nádherný mätový setík do postieľky vhodný pre chlapčeka aj dievčatko. Farba sa žiaľ nedá dobre zachytiť na FOTO, reálne foto je dobre vidieť na , kde bol set kupovaný, majú tam aj ostatné doplnky v rovnakej farbe. Všetko je ako nové, farby nevyblednuté, hniezdo je vyčistené v čistiarni. Detské hniezdo s volánom, farba mätová - obojstranné ( z opačnej strany je sivé ) - je profesialne vyčistené v čistiarni ( so štítkom) - cena nového 54,60€ - moja cena 33€ Praktický prešívaný vreckár, farma mätová - cena nového 35,90€ - moja cena 18€ Zavinovačka s volánikom, farba mätová - cena nového 24€ - moja cena 15€ V prípade záujmu o komplet set 3ks ( zavinovačka, vreckár a hniezdo) je cena 60€ Možný je aj osobný odber v PN, TT a v okolí NMnV. V prípade záujmu mi prosím napíšte správu, následne si vieme aj zavolať. Číslo je vymyslené.
Predám výbavičku do postieľky (hniezdo, zavinovačka, vankúš)
Výbavička do postieľky-hniezdo,zavinovačka,deka,vankúše Veci možno kúpiť spolu ako sadu aj osobitne. Sada obsahuje: hniezdo 70cm (obojstranné, jedna strana vzor, druhá jednofarebná, na výber 70cm/80cm/90cm)- 52€ zavinovačka (na 1 mašľu) - 38€ teplá deka (70x90cm)- 35€ vankúš hviezda (obojstranný) - 11€ kojenecký vankúš (s odnímateľným návlekom) - 29€ mantinel - 19€/meter baldachýn - 37€ Všetky veci sú ušité z prémiovej bavlny. Na výber rôzne vzory.
Decké deky a kojenecká zavinovačka
Predám kojeneckú zavinovačku a decké deky.zavinovačka za8€kus.Deky:6€za kus.(zavinovačka sa zapína na suchý zips.