bazár, predaj, inzercia, predám

Zbierka perkusnych loveckych zberatelskych brokovnic

Kategória: Poľovníctvo, lov

Zbierka historickych perkusnych loveckych brokovnic cal 16 obdobie cca 18 str. Perkusne lovecke brokovnice su v peknom zberatelskom stave , damaskove hlavne, niektore s napisom Moreau Paris, Pazby su v zdobene. Urcena pre milovnikov perkusnych zberatelskych brokovnic.
Zbierka perkusnych loveckych zberatelskych brokovnic
Podobné inzeráty
Zbierka perkusnych brokovnic a lefaux v cal 16
Zbierka perkusnych brokovnic v cal 16, krasne rytiny, damaskove hlavne s napismy puskarskej rodiny Debouberta Paris a system .Lefaucheux /dvojrúrovka z druhej polocive 19 stor na náboj 16/65 / cca z zokov 1870-1880/ výroba franc. St. ETIENNE / Manufacture d'armes de Saint-Étienne France /. Vyroba pred rokom 1890 , nad 18 rokov.
Predám nepoužitú kušu Beast Hunter Blade Camo 175lb
Predám Ázijskú kladkovú kušu EZ Blade Plus so všetkým príslušenstvom za výhodnú cenu. Nová kuša stojí v obchodoch 420 EUR, no ja ju predám súrne za podstatne nižšiu cenu. Kuša je takmer nepoužívaná, bez známok opotrebenia. Rýchle jednanie je dôležité. Cena: 380 EUR. Predávam ju súrne z dôvodu finančných problémov za cenu 380 EUR (pôvodná cena v obchodoch je 420 EUR). Pri rýchlom jednaní je možná dohoda. Technické parametre EK Blade Plus: Dĺžka kuše: 85 cm (vrátane nášľapu) Šírka kuše: 48 cm (nenatiahnutá) Koľajnica: 44 cm (17,5") Rýchlosť: 340 fps Náťahová sila: 175 lbs Farba: maskáčová (camo) Popis kuše: Ázijská kladková kuša EZ Blade Plus je vybavená lahším napínaním tetivy, čo umožňuje dosiahnutie strednej rýchlosti pri loveckých aktivitách. Jej cena je výrazne nižšia v porovnaní s drahšími americkými značkovými kušami. Kuša má strednú veľkosť, čo ju robí pohodlnou pri manipulácii. Kuša je dodávaná ako súčasť setu obsahujúceho: Optika 4x32 Držiak loveckých šípov Naťahovač tetivy Poistka proti náhodnému výstrelu pri natiahnutí kuše Nastaviteľná zadná pažba Nastaviteľné predpažbie Prídavné dorazy na tetive pre zlepšenie výkonu (funkcia BLADE+) Možnosť pripojenia ďalších taktických doplnkov na spodnú lištu (laser, dvojnožka, svetlo) Damper na zníženie hluku jedna sa o tuto kusu
Mosadzné brokové nábojnice 12, 16, 20, 24, 28, 32, 36 - 410.
Nové nepoužité Brokové mosadzné nábojnice, ťažko zohnateľné hilzny kaliber 12, 16, 20, 24, 28, 32, 36 - 410 Cena je 1 kus nábojnice za 2,7.eur. Mám ich viac. Vhodné pre streľbu z historických brokových zbraní, výrobu nábojov do historických guľových zbraní, výrobu vlastných špeciálnych laborácie atď. Sú na štandardné zápalku 5,3 mm Boxer. Mosadzné brokové nábojnice sa vyznačujú dlhou životnosťou, takmer neobmedzeným počtom možných prebíjani, menším namáhaním uzáverového systému brokovníc (Dôležité pre historické zbrane), na prebíjanie nepotrebujete žiadne špeciálne náradie. Som z Českej republiky. Môžem ich poslať na Zásilkovnu cena poštovného je 6,7.eur. Packetu najdete dole na odkazu:
HUNT FD12
Predám samonabíjaciu brokovnicu HUNT FD12. Hunt Group je jedným z najstarších výrobcov a najvýraznejším inovátorom na poli bulpup brokovníc. Brokovnica FD-12 je napredávanejšia bulpup brokovnica v USA a zároveň má najlepšie recenzie. K nákupu je potrebné NP a ZP.
Zámok na zbraň s oceľovým lankom
Univerzálne použiteľné ako zámok na zbraň. Pre väčšinu pušiek, brokovníc a krátkych zbraní. Ideálne na zaistenie prilieb,batohov a vybavenia. Ruger, Kriss.
Náboje do historickej brokovnice 12x60
Predám brokové náboje plnené čiernym prachom. Vhodné do historických brokovníc. 59x1,90€/ks. Iba držiteľom zbrojného preukazu.