bazár, predaj, inzercia, predám

Zdravotná pomôcka

Kategória: Zdravie a krása

Zdravotná pomôcka-sedačka na vaňu rovná,s madlom, nosnosť do 100kg,
nová, nepoužívaná.
Dohoda je možná
Zdravotná pomôcka
Podobné inzeráty
Dýchacia pomôcka
Máte problémy s dýchaním a hľadáte pomoc? Táto dýchacia pomôcka vám môže pomôcť zlepšiť vašu vitálnu kapacitu pľúc a zmierniť príznaky dýchacích ochorení. Pomocou tohto produktu môžete zlepšiť kvalitu svojho dýchania a zmierniť problémy s dýchacím systémom. Dýchacia pomôcka je jednoduchá a pohodlná na používanie. Je vhodná pre ľudí s rôznymi dýchacími ochoreniami, ako sú astma, bronchitída, emfyzém, poCovidový stav a alergie. Je čisto nová a nepoužívaná.
Zdravotna  stolička.  Uplne novy
Zdravotna stolicka
ZDRAVOTNA POMOCKA
Ponukam na predaj tuto ZDRAVOTNU POMOCKU. Vo velmi dobrom stave, ako nova, velmi malo pouzita.
Predám vozík
Predám dvojkolku, ktoré je zdravotná pomôcka určená pre pacientov na udržanie rovnováhy pri prirodzenej chôdzi s občasnými prestávkami, počas ktorých sa môžete posadiť na stoličku medzi rukoväťami. Používaná asi týždeň. Takmer ako nové
Pomocky pre seniorov
> Palica - 10€ > Lupa mensia - 5€ > Sedacka / lavicka na vanu - zdravotna pomocka. Vhodna pre seniorov alebo tazsie mobilnych ludi na sprchovanie sa vo vani - 15€ Ceny su orientacne, dohoda mozna / ponuknite.
Pomôcka pre ženy - Urinal travel  NOVÁ
Urinal travel pomôcka pre ženy. Vhodná ak nechcete sedieť na nehygienických verejných toaletách, alebo ak nikde nie je toaleta. Hygienický a ľahko ovládateľný, diskrétny, prenosný. Umožňuje ženám všetkých vekových kategórií močiť v stoji, sede, alebo ľahu bez vyzliekania. Navrhnutý tak, aby neprišlo k postriekaniu, alebo poliatiu. Materiál silikón, dĺžka 13 cm, hmotnosť 20 g, farba fialová. K pomôcke je aj návod na používanie.