bazár, predaj, inzercia, predám

Zdravotné, relaxačné a tantrické rituály

Kategória: Zdravie a krása

Som certifikovaná masérka. Venujem sa celotelovým zdravotným aj relaxačným rituálom. Spájam liečivé účinky zdravotnej masáže, uvoľňujúcu energiu relaxačnej masáže, krásu, hĺbku a láskyplný dotyk Tantra masáže s uzdravujúcou kryštálovou terapiou. Pri práci kombinujem viaceré masážne techniky. Každá moja masáž je jedinečná a originálna, a každá je posilnená energiou tachyonových kryštálov pasívne ako harmonizátor, alebo ich aktívnym zapojením.
Dotyky majú v sebe obrovskú silu, dámy a páni darujte si pôžitok, prebuďte svoje zmysly, odmeňte svoje telo aj dušu.
Po-Pia 6:30-21:00
So dohoda
Ne nepracujem
-----------
Zdravotné a relaxačné rituály:
60 min/25€
90 min/35€

Tantrické rituály:
60 min/55€
90 min/70€
120 min/90€
-----------
Tel. objednávky kontakt:
V prípade, že nedvíham pracujem - prosím pošlite SMS.

” Na vyššej úrovni má masáž len málo spoločného so svalmi a kĺbmi a rukami či chrbtom. Je to energetické prepojenie medzi osobou, ktorá masíruje a osobou, ktorá je masírovaná. Skutočnou masážou je prenos odkazu od darcu k príjemcovi a späť, a toto posolstvo obsahuje prvky lásky, vďačnosti, porozumenia, súcitu a spoločného uvedomenia."
~ Steve Capellini
Zdravotné, relaxačné a tantrické rituály
Podobné inzeráty
Tantrické KURZY a Tantra MASÁŽE  v Bratislave
V našej Škole Tantra masáže ponúkame Certifikované kurzy pre masérov, terapeutov a všetkých, ktorí sa chcú naučiť umeniu Tantry a tantrických masážnych techník. Najbližší kurz Tantrickej masáže na domáce využitie sa bude konať 19.-20.8.2023. Je možnosť dohodnúť si aj formu individuálnej výučby kurzov vo Vami zvolenom termíne. Termíny kurzov si môžete pozrieť na: Lektori našej Školy tantra masáže sú certifikovaní s oprávnením viesť masérske kurzy, semináre a školenia. Kurzom a výučbe tantrických masáží sa venujeme od r. 2010. Na všetky Vaše otázky Vám radi odpovieme cez email info.tantra.tara@ alebo osobne ak nám zavoláte. Ak chcete vedieť akým štýlom prevádzame tantrické masáže, ktoré vyučujeme na kurzoch môžete k nám ešte pred kurzom prísť a vybrať si z našej ponuky tantra masáží: Možnosť zakúpenia i darčekových poukážok na tantrické masáže. Pripravili sme pre Vás i zľavy na vybrané druhy masáží : Ste srdečne vítaní.
Tantra masáže
Vstúpte do sveta tajomnej tantry. Nechajte sa unášať elektrizujúcim dotykom, ktorý vo vás vyčaruje šarm, nadšenie a vznešenú vášeň. Je to magické. Vitajte v našom salóne tantrických a energetických masáží. Máme dlhoročné masérske skúsenosti a sme praktikanti tradičnej tantry. Ponúkame masáže pre ženy, pre mužov a pre páry. Letná osviežujúca ponuka: 25% zľava na tantra masáže 60 minút Od 1.7. 2023 do 31.8. 2023 Pre mužov (uvedené ceny po zľave) - DELICIOUS, tantrická znamenitá masáž 60min = 90,- eur - MYSTIC, tantrická tajomná masáž 60min = 120,- eur Pre ženy (uvedené ceny po zľave) - EUPHORIA – tantrická masáž 60min = 90,- eur - JÓNI – tantrická masáž tela a ženského pohlavia 60min = 90,- eur Kompletná ponuka masáží na Masírujeme celé telo, aby došlo k úplnému celistvému uvoľneniu. Vďaka tomu prichádzajú intenzívnejšie zážitky. Tantrické masáže pre mužov sú atraktívne vďaka štýlu telo na telo (body to body). Masérka tvorivo a spontánne zapája postupne celé svoje telo. Tantrické masáže pre ženy pohladia po duši. Je to empatické súznenie, ktoré ženu natoľko povzbudí, že v sebe prebudí horúcu vášeň. Je na výber masér alebo masérka. Rezervácie prijímame telefonicky, mailom alebo cez Whatsapp. Objednávajte sa minimálne hodinu dopredu. Denne 09:00 - 23:00 (začiatok najneskoršie masáže o 21:00) Lakshmi Ananda, tantra masáže Bratislava lakshmi.masaze@, masaze.lakshmi@
relaxačné masáže
Ponúkam relaxačné smyslné uvolňovacie masáže pre ženy, na uvolnenie nejen svalov, ale aj duše, tela, samozrejme, v rámci dohodnutých hraníc.Som mobilný masér v Bratislave v domácom aj pracovnom prostredí.Okrem toho robim klasickú, športovú a reflexnú masáž, podľa dohody.Postupy pri masáži vždy prispôsobím Vašim požiadavkám,pohode a spokojnosti.
Polohovacie relaxačné ležadlo
Predám zdravotnícke polohovacie relaxačné ležadlo. Ležadlo nebolo použité, je v stave nového. Dohoda možná. Len vážny záujem. Na SMS nereagujem.
Masáž, bodywork
Ahojte milé ženy! Ponúkam svoje služby - masáže Pracujem intuitívne a môj prístup je ovplyvnený technikami ako: klasická masáž, kraniosakrálna terapia, sexological bodywork, deep tissue massage, tantra a tantrické techniky, celostní smyslná masáž a môj prístup. To všetko robí moje masáže špecifické a jedinečné. Odporúčam ak potrebujete zrelaxovať, uvoľniť svaly do hĺbky alebo zažiť masáž inú ako bežne. Suma relaxačnej masáže 50e/h Suma bodyworku a tantrickej masáže 100e/h Masáže môžu byť v dĺžke 1-3 hodiny. Priestor pre masáže sa nachádza v Bernolákove, poprosím vás kontaktovať ma cez email, číslo je vymyslené. Pet.illik@
Certifikovaná Tantra pre pánov aj dámy-KE
Ponúkame certifikovanú Tantra masáž pre pánov aj dámy, alebo párovu masáž v našom studiu v KE. Sme skutočné tantrické štúdio (nie prezlečené erotické maasáže) s 5ročnou tradíciou????! Tiež možnosť objednať si tantra masáž k Vám domov, ale len masér! Cena k Vam domov: 90min/230eu, 2h./260eu. Objednávať sa môžete v čase od 8:00hod.do 20:00hod., poprosím nevolať po 20:00hod, nie sme erotický salón. Cena od 100 eur. Viac info na našej stranke Na utajene cisla nereagujem! Tešíme sa na Vás. S pozdravom Anjelsky dotyk