bazár, predaj, inzercia, predám

Zelena monterkova bluza

Kategória: Bundy a Kabáty

Predam nepouzitu monterkovu bluzu, klasicka zelenej farby, velkost 52
Zelena monterkova bluza
Podobné inzeráty
Monterková blúza veľkosť 50
Manžel predáva čisto nové monterkové blúzy pre chlapov vo veľkosti 50. Na predaj je 8 kusov týchto blúz. Jedna blúza 10€. Všetkých 8 za 80€. V prípade záujmu píšte prosím e-mail. Ďakujem
šedo-oranžová montérková bunda na zips L
Na predaj nová šedo-oranžová montérková bunda na zips L. Materiál: 65% polyester, 35% bavlna, 270 g/m2 Veľmi kvalitný a pevný materiál, zapínanie zips+lem so suchým zipsom, tri vrecká na hrudi, vrátane jedného na suchý zips, jedno na zips a jeden pre telefón, dve úzke vrecká pre príslušenstvo. Na ramenách, lakťoch a v dolnej časti posilňovaný materiál. Predĺžený chrbát, vetranie v podpazuší a na chrbte. Prosím, kontaktujte ma iba e-mailom.
Monterkova bunda 50
Nová kvalitná monterkova bunda Veľkosť 50 Prosím písať na mail,ďakujem
montérková bunda S 46/48
Na predaj nová montérková bunda S 46/48. 100 % bavlna Rozmery: BUNDA: Celozapínací kostený zips s chlopňou, záhyby na zadnom diele, 8 multifunkčných vreciek, mechové vrecká s chlopňou a lištové vrecká na zips, manžety rukávov z rebrového úpletu s 3 % elastanu, dolný okraj stiahnutý pruženkou v bočnej časti, kovové "D" pútko na kľúče a ID karty, dvojté prešitie pre vyššiu odolnosť, retroreflexné prvky. - hrudník: 57x2 cm - rukáv: 65 cm - dĺžka: 71 cm Prosím, kontaktujte ma iba e-mailom.
hnedá montérková bunda M
Na predaj nová hnedá montérková bunda M. Materiál: 65% polyester, 35% bavlna, 270 g/m2 Veľmi kvalitný a pevný materiál, zapínanie zips+lem so suchým zipsom, tri vrecká na hrudi, vrátane jedného na suchý zips, jedno na zips a jeden pre telefón, dve úzke vrecká pre príslušenstvo. Na ramenách, lakťoch a v dolnej časti posilňovaný materiál. Predĺžený chrbát, vetranie v podpazuší a na chrbte. Rozmery: M: hrudník - 60x2 cm, rukáv - 61 cm, dĺžka - 72/80 cm Prosím, kontaktujte ma iba e-mailom.
modrá montérková bunda na zips XL
Na predaj nová modrá montérková bunda na zips XL. Materiál: 65% polyester, 35% bavlna, 270 g/m2 Veľmi kvalitný a pevný materiál, zapínanie zips+lem so suchým zipsom, tri vrecká na hrudi, vrátane jedného na suchý zips, jedno na zips a jeden pre telefón, dve úzke vrecká pre príslušenstvo. Na ramenách, lakťoch a v dolnej časti posilňovaný materiál. Predĺžený chrbát, vetranie v podpazuší a na chrbte. Prosím, kontaktujte ma iba e-mailom.