bazár, predaj, inzercia, predám

ZEMINA- ORNICA bezplatne uskladním v obci Vrakúň

Kategória: Stavebný materiál

Potrebujete uskladniť zeminu- hlinu- ornicu , bez odpadu zo záhrady alebo Vašej stavby a nemáte kam? Môžete ju priniesť k nám.
Tel:
Potrebujeme navýšiť terén veľkej záhrady, bez poplatku. Malé aj veľké množstvá do 8000 m3

ZEMINA- ORNICA bezplatne uskladním v obci Vrakúň
Podobné inzeráty
USKLADNÍM zeminu- ornicu BEZPLATNE
Ponúkam miesto na trvalé uskladnenie zeminy ORNICE v obci Vrakúň info na USKLADNÍM ZEMINU ZADARMO. Aj veľké množstvo 8000-9000 m3, ale aj postupne po malých množstvách. Súkromný pozemok, veľká záhrada zemina poslúži k navýšeniu pozemku a pestovanie, teda prevezmem len čistú zeminu. Viem dať aj potvrdenie o prevzatí ornice ku kolaudácii, USKLADNENIE BEZPLATNE.
Zemina za odvoz/ vhodná na vyrovnanie/ naloženie zabezpečím
Zemina za odvoz, vhodná na vyrovnanie terenu, naloženie zabezpečím, vhodná na vyrovnanie pozemku, terénu, na zásyp , pod výsadbu trávnika a podobne, v prípade potreby možné preosiatie tejto zeminy, pomocou triedicky na zeminu- nieje za odvoz, cena dohodou, v prípade potreby zabezpečím naloženie, k dispozicii je cca 50tatier materiálu. Tag: zem, zemina, ornica, preosievanie, triedicka na zeminu, preosiata zemina,… Pre viac info prosím volať tel . Ďakujem
POTREBUJETE ZBAVIŤ ZEMINY aj veľké množstvo
Ponukám pozemok na trvale uskladnenie čistej zeminy- ornice bez odpadu v obci VRAKÚŇ Tel.: . AK MÁTE PREBYTOČNÚ ZEMINU-ORNICU, KTOREJ SA POTREBUJETE ZBAVIŤ - USKLADNÍM JU BEZPLATNE teda ZADARMO. Pri malých základoch domov bez pivnice viem poradiť aj stroj aj odvoz lacno.
Ornica, čiernozem na predaj s dopravou, terénne úpravy
Ornica, čiernozem na predaj Predám kvalitnú preosiatu ornicu vhodnú do záhrady. Viac info telefonicky zemina, ornica, hlina Cena: 13€/ m3 Minimalny odber je 5m3 Zaverpečujeme aj nakládku , dopravu a v prípade záujmu aj terénne úpravy.
Hlina ornica zemina kompost raselina makadam
Dobrý deň prajem ponúkame vám naše produkty. hlina nepreosiata zásypová - 10t s dopravou v rámci KE - 100e S dopravou v KE - okolie 20km - 120e Ornica preosiata - 10t S dopravou v rámci KE - 190e S dopravou v KE - okolie 20km- 210e Kompost- 5t S dopravou v rámci KE - 230 S dopravou v KE - okolie 20km - 250 Ornica nepreosiata - 10t S dopravou v rámci KE - 160e S dopravou v KE - okolie 20km - 180e Makadam/drva 0-32, 0-63 - 10t 1t/13e S dopravou v rámci KE - 195 S dopravou v KE - okolie 20km - 220e Penové sklo minimálny odber 10m3 1m3-175e Doprava po dohode
Ornica Záhradná Zemina Kompost Hlina Makadam Záhrady
predám černozem obohatená kompostom kompost ornica trávniková zemina hlina zásypový materiál makadam štrk odvoz stavebnéj sute a odpadov zo stavieb Senec a okolie Trnava a okolie Pezinok tel.