bazár, predaj, inzercia, predám

Zemné a výkopové prace

Kategória: Doprava a logistika

prepravu stavebných materiálov, sypkých ako aj materiálov na paletach. Preprava cela SR.
Ponúkame prepravu a predaj sypkých materiálov -
-Kamenivo
-zemina
-piesok
-makadam
-0/4
-4/8
-8/16
-16/22
-Recyklovana stavebná suť
-drevo
-nábytok

3-stranny Sklapač

Ložná plocha 4.20x2.20
Nostnost do 12ton
-odvoz bagra minibagra autá
-odvoz stavebnej sute a vykopovej zeminy
-Odvoz haluzovin
Odvoz dovoz preprava
Ponúkame zemné a výkopové prace minibagrom


odtah#preprava#doprava#vypratavanie#stahovanie#stavebne#prace#autodoprava#
#drevo#stavebny#material
Zemné a výkopové prace
Podobné inzeráty
Řidič potravinové cisterny - parkování poblíž Vídně
Naše stránky: Nabízíme volná pracovní místa na pozici řidiče MKD. Jedná se pouze o dopravu tekutých potravin v cisternách (žádná ADR). Je to čistá práce a na většině myček a u velkého množství zákazníků je pro řidiče možnost sprchy zdarma. Řidič nikdy nemyje cisternu - to vždy provádějí pracovníci myčky. Požadujeme: - ŘP sk. C+E, platná profesní způsobilost, platné dopravně psychologické vyšetření - zkušenosti v MKD - alespoň základní komunikační schopnost v angličtině nebo v němčině = schopnost domluvit se na nakládkách, vykládkách, myčkách Nabízíme: - férové jednání - hrubá mzda: 23 640 Kč / měsíc + diety za dny v práci = řidič NENÍ placen od ujetých KM, nárok na diety není podmíněn množstvým ujetých KM - nový vozový park: nové tahače Volvo + nové cisternové návěsy Feldbinder a Magyar - práce převážně v těchto zemích: AT, DE, IT, FR, NL, BE, CH - komunikace s dispečery v čestině (pro cizince možnost komunikace s dispečery v angličtině nebo v němčině) Možnosti turnusů: U nás NENÍ možné jezdit každý víkend domů - podmínka je vždy alespoň 2 týdny v práci, ale pak je velké množství možností kombinace času práce a času stráveného doma - vše záleží na domluvě. Nejčastěji si řidiči vybírají tyto možnosti: - 2 týdny práce + 2 týdny doma - 2 týdny práce + víkend doma - 3 týdny práce + 1 týden doma - a nespočet dalších možných řešení Je možné délku turnusu měnit dle Vašich aktuálních potřeb. Kamiony parkujeme v uzavřených areálech u Vídně a u Linze. Firma: Foodsped s.r.o. Hlavní kontakt: info(zavináč) Telefon: Volat a psát zprávy na toto číslo pouze pondělí až pátek mezi 9:00-17:00.
Strojnik na Trakto-Bager, UNC
Hľadáme kolegu strojníka so skúsenosťami pri práci na Traktobagru a UNC. Práca počas celého roka. Pravidlne servisované a nové stroje. Pracovná náplň: - zemné a výkopové prace na stroji - obsluha stroja -údržba stroja a pravdény servis -starostlivosť o stroj Mzda: od 9€/ hod v čistom. Podľa skúsenosti. Bonus na dochádzku Možné tyzdene zálohy. Pracovná doba: Pondelok - Piatok. Soboty dohodou. Práca je možnana TTP alebo živnosť, pripadne dohodou. Práca v BA a okoliu. V prípade záujmu alebo viacej info neváhajte kontaktovať.
VODIČ VZV - Žilina / možnosť zaškolenia + vybavenie licencie
Do areálu žilinskej automobilky v Tepličke nad Váhom hľadáme vodičov vysokozdvižných vozíkov na trvalý pracovný pomer. Možnosť nástupu aj pre uchádzačov bez praxe, kt. bude poskytnuté školenie i vybavenie licencie zdarma. Priemerná mzda cez 1300€/mesiac (brutto) sa skladá z : Základná mzda: 970€/mesiac (skúšobná doba 940€) + 80€ príplatok za zodpovednosť + 30€ variabilná zložka + ďalšie zákonné príplatky za prácu v sobotu, nedeľu či sviatky + 1,70 € za každú hodinu nočnej práce + 0,40 € za každú hodinu poobednej práce, + bonus za dochádzku + letný a zimný bonus Stravné lístky poskytujeme v hodnote 5,10€. Náplň práce: Výkon práce v konsolidačnom centre a na príslušných pracoviskách zamestnávateľa, manipulácia s materiálom, príprava, nakladanie, balenie a expedícia tovaru a iného skladového materiálu, kontrola a systémové presúvanie materiálu, kontrola stavu zásob - periodické, mimoriadne a výročné inventúry, montáž dielov, príprava setov, obsluha manipulačnej techniky, obsluha zdvíhacích zariadení, vedenie vozidla a potrebnej evidencie o vozidle, starostlivosť o pridelené pracovné prostriedky a techniku, dodržiavanie príslušných bezpečnostných a požiarnych predpisov, plnenie iných úloh podľa pokynov zamestnávateľa. ---------------------------------------------------------------------- Doprava do práce je zabezpečená autobusmi zo smerov Čadca, Kysucké Nové Mesto, Staré Bystrice, Skalité, Turzovka, Vychylovka, Horný Vadičov, Liptovký Mikuláš / Ružomberok, Trstená, Dolný Kubín, Terchová, Rajec, Považská Bystrica, Bytča, Martin, Vrútky, Strečno.. ---------------------------------------------------------------------- BEE Group, s.r.o. D.Dlabača 28 010 03 Žilina Email: personal@ Mobil:
Vodič MKD - VP sk. C+E
Miesto výkonu práce – Bratislava / Zvolen Druh pracovného pomeru - Plný úväzok Termín nástupu – Podľa dohody Pracovná náplň + mzda MKD - Vedenie nákladného vozidla v krajinách podľa druhu prace o akú máte záujem: MKD – krajiny V4(SK,HU,CZ,PL) od pondelku do piatku, víkendy doma (1500€-1700€ v čistom) MKD – krajiny EU - dva týždne vonku a víkend doma, (1750€-2100€ v čistom) - platené víkendy - prémia za štýl jazdy vodiča - trvale pridelené vozidlo - výkon práce vodiča MKD v rámci EÚ, prevažne SK,HU,CZ,PL,AT,DE,IT - vozidlá, max. 4 - ročné plne vybavené vozidlá s automatickou prevodovkou a klimatizáciou so zabezpečeným servisom SCANIA, VOLVO, DAF, IVECO - začiatok a koniec práce vždy na SK, parkovanie možné v Bratislave alebo vo Zvolene Zamestnanecké výhody, benefity - na všetkých pobočkách MAYER Transport Group a.s. majú vodiči k dispozícii: oddychové miestnosti, vybavené kuchynky, sociálne zariadenia, sprchy,... - možnosť využívania firemných osobných vozidiel na cestu do a z práce domov bezplatne - možnosť záloh - odmena až 100,- eur za získanie ďalšieho vodiča po dobu 12 mesiacov - firemný mobilný telefón Osobnostné predpoklady a zručnosti - lekárska prehliadka, povinné psychotesty, karta vodiča - zodpovednosť, orientačné, geografické schopnosti Stručná charakteristika spoločnosti Spoločnosť MAYER TRANSPORT SK spol. s r.o. je jednou zo 4 dcérskych spoločností MAYER TRANSPORT Group a.s.. Zaoberáme sa s medzinárodnou a vnútroštátnou kamiónovou dopravou plachtovými vozidlami. Pôsobíme na trhu od roku 1993. Na Slovensku zamestnávame 80 zamestnancov. Sme rodinná firma a každý zamestnanec je členom našej rodiny. Budeme veľmi radi keď sa pridáte do nášho tímu. Adresa spoločnosti MAYER TRANSPORT SK, spol. s r.o. Domové role 70/A 821 05 Bratislava E-mail: martinkovic.richard@ Tel:
Dovoz sypkých a stavebných materialov
Ponúkam: - autodoprava (Mercedes Atego) s hydraulickou rukou - sklápapač + kontajner - možnosť zapožičania kontajnera Rozmer kontajnera: 3,50 x 2,20m. Cena za zapožičanie kontajnera dohodou. Práca s hydraulickou rukou Preprava stavebných materiálov, sypkých materiálov (štrk, piesok, zemina, stavebná suť, ...), dreva, uhlia... s hmotnosťou 5,5t. Tel. kontakt: Doprava, autodoprava, preprava, odvoz, nákladná doprava, výkopové práce, sťahovanie, minibager, bager, Mercedes Atego, Mercedes, hydraulická ruka, stavebné práce, dom a záhrada, stroje, palivové drevo, svahovanie, Bardejov, Prešov, Sabinov, Stará ĺubovňa.
Stabilná práca v Nemecku - picker v sklade
Baví Ťa práca v sklade? Máme pre Teba skvelú príležitosť vyletieť z hniezda a dlhodobo pracovať u stabilného zamestnávateľa v nemeckom mestečku Geisenfeld (len cca 20km od mesta Igolstadt). - práca pre skladníkov / pickerov v logistickom sklade s potravinami, drogériou a rozličným tovarom - žiadne blúdenie v sklade s papiermi a skenerom - dostaneš premakané slúchadlá, prostredníctvom ktorých dostávaš príkazy s úložným miestom - nemecký alebo anglický jazyk podmienka Zamestnanecké výhody, benefity Vážime si našich zamestnancov, a preto pre Teba chceme to najlepšie! - istota dlhodobej práce v Nemecku - poskytujeme ubytovanie v rodinnom dome ZDARMA - cestu do práce a z práce pre Teba zabezpečíme ZDARMA - hodinová mzda 10,50 €/hod v čistom - práca v mladom kolektíve - náš slovenský koordinátor plne k dispozícii - na pauzu v práci máš k dispozícii kantínu, kde Ťa rozmaznajú rôznym občerstvením, kávičkami a ovocím zdarma :) Miesto práce Geisenfeld, Nemecko Druh pracovného pomeru plný úväzok Termín nástupu ASAP Mzdové podmienky (brutto) 12,5 EUR/hod. Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou Jazykové znalosti Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1) alebo Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1) Vodičský preukaz B Osobnostné predpoklady a zručnosti - flexibilita - chuť pracovať - skúsenosť v sklade výhodou - ochota učiť sa nové veci Kontakt: ProJob s.r.o. Tel.: ,