bazár, predaj, inzercia, predám

ZENIT nábytková zostava 100x50

Kategória: Kúpeľne

ZENIT nábytková
zostava: umývadlo
čierne, podumývadlová
skrinka modrá s BLUM Push to
Open, okrúhle zrkadlo s
LED osvetlením, s
výhrevnou fóliou a so
senzorovým spínačom,
vrchná doska zo skla,
cena bez batérie. Zrkadlo má poškodené lakovanie, ale podľa potreby je to opraviteľné. Ide o výstavný kus z kúpeľňového štúdia. Bezchybný stav okrem zrkadla. Pôvodná cena 1956 €.
ZENIT nábytková zostava 100x50
Podobné inzeráty
Nábytková zostava Zenit 120x50 - Duravit umývadlo
ZENIT nábytková zostava: umývadlo Duravit, podumývadlová skrinka matná piesková, pult obložený dlažbou SantAgostino Mystic. Zrkadlo s LED podsvietením. Pôvodná cena zostavy bez batérie bola 2915 €.
Nábytková zostava Zenit 80+35 - Duravit umývadlo
Nábytková zostava Zenit s umývadlom Duravit 80, zrkadlová skrinka s integrovanou zásuvkou a s LED osvetlením, policová skrinka. Pôvodná cena zostavy 1896 €. Ide o výstavný kus z kúpeľňového štúdia. Cena bez batérie.
ZENIT nábytková zostava 90x50
ZENIT nábytková zostava: umývadlo Ideal Standard Ipalys Nude Silk, podumývadlová skrinka čierna matná, policová časť s LED osvietením. Cena bez zrkadla a bez batérie. Pôvodná cena umývadlovej zostavy bez batérie bola 2015 €. Cenníková cena len umývadla je 1120 €.
ZENIT nábytková zostava 110x50
ZENIT nábytková zostava: umývadlo Ideal Standard Ipalys Pomegranate, podumývadlová skrinka biela matná, plnelakovaná s vrchnou doskou z kaleného skla bielej farby, cena bez zrkadla a bez batérie. Batériu Ideal Standard v zlatej matnej farbe je možné dokúpiť v cene 375 € namiesto pôvodných 752 €. Pôvodná cena umývadlovej zostavy bez batérie bola 2395 €. Cenníková cena len umývadla je 1120 €.
ZENIT nábytková zostava 100x45
ZENIT nábytková zostava: umývadlo Ideal Standard Ipalys Sage, podumývadlová skrinka dvojšuflíková (jedna je integrovaná), cena BEZ zrkadla, batérie a odtoku! Ide o výstavný kus z kúpeľňového štúdia. Bezchybný stav. Pôvodná cena 2100 €. Cenníková cena len umývadla je 1200 €.
Marbec nábytková zostava 140x50
Marbec nábytková zostava: umývadlo Laufen Pro 60 , podumývadlová skrinka, zrkadlo, skrinka, LED lampa 28 cm, cena bez batérie. Ide o výstavný kus z kúpeľňového štúdia. Pôvodná cena 1605 €