bazár, predaj, inzercia, predám

Zepter Bioptron kolorterapia pre biolampu PRO 1 - nová

Kategória: Zdravie a krása

Ponúkam nepoužitú Zepter Bioptron kolorterapiu.
Kolorterapia pre biolampu Zepter bioptron PRO 1.
Kolorterapia - 7ks farebných filtrov + plastový box.
Kolorterapia je nová, nebola ani raz použitá.
Zepter Bioptron kolorterapia pre biolampu PRO 1 - nová
Podobné inzeráty
Zľava Bioptron Pro - Zepter - Výstavný
Predstavujeme prístroj terapie svetlom stredného rozmeru, ktorý je súčasťou radu BIOPTRON. Jediným rozdielom jednotlivých prístrojov v sade BIOPTRON je priemer filtra a tým aj rozmer pokrytia a veľkosť liečeného miesta na tele. Všetky prístroje terapie svetlom BIOPTRON zaručujú spoľahlivé prenikanie do tkanív, čím stimulujú imunitný systém a urýchľujú a zefektívňujú liečbu a úľavu od bolesti. Všetky prístroje BIOPTRON rovnako účinne aktivujú bunky, zvyšujú cirkuláciu krvi a podporujú regeneračné a opravné procesy celého tela vrátane prevencie. Základné výhody prístroja BIOPTRON Pro: Medicínsky prístroj je v ponuke s podlahovým stojanom a/alebo ergonomickým stolovým stojanom pre pohodlnejšiu manipuláciu; Jednoducho nastaviteľná výška a naklonenie hlavice, ako aj možnosť otáčania prístroja o 360˚ pre praktické používanie; Čas pôsobenia svetla sa dá s pomocou ovládacieho panela jednoducho nastaviť na 30 sekundové intervaly; Špeciálne navrhnutá vysúvacia mierka zabezpečí dodržanie odporúčanej vzdialenosti 10 cm medzi prístrojom a ošetrovanou časťou tela; Podlahový stojan je zospodu plochý, s možnosťou nainštalovania koliesok pre jednoduchšie presúvanie prístroja. Pozor: Všetky medicínske zariadenia určené na terapiu svetlom BIOPTRON sú 100 % bezpečné, pričom využívajú škálu polychromatického svetla bez obsahu UV žiarenia. BIOPTRON Pro má filter s priemerom 11 cm a bol vyvinutý pre domáce použitie, ako aj pre nemocnice a terapeutické centrá. Švajčiarský výrobok tel.
Zľava Bioptron Zepter MedAll Nova Nepouzivana
Zľava Bioptron MedAll Zepter-Nová Zapečatená v kufríku Náš revolučný prístroj určený na terapiu svetlom je založený na technológii, ktorá získala Nobelovu cenu a je plne certifikovaná na neinvazívne urýchlenie liečby, ako aj na prevenciou širokej škály zdravotných problémov vrátane akné, kožných poranení, športových zranení, artritídy, bolesti krížov a aj v prevencii starnutia. Pre urýchlenie liečby stačí 2x denne 5-10 minútová aplikácia svetla BIOPTRON. BIOPTRON MedAll pomáha pri zdravotných problémov, najmä: - Chronická bolesť - Prevencia starnutia - Bolesti chrbta a krku - Zápaly - Rany a jazvy - Artitída - Akné a psoriáza - Poruchy imunitného systému - Športové zranenia - Sezónna afektívna porucha Široké spektrum účinkov prístroja BIOPTRON: Lepšia mikrocirkulácia; Redukcia zápalov; Harmonizácia metabolických procesov; Posilnenie imunitného systému; Stimulácia regeneračných a opravných procesov celého organizmu; Lepšie hojenie rán; Úľava od bolesti, či zníženie jej intenzity V prípade zaujmu prosím kontaktujte telefonicky. Štefan
Zľava Bioptron compact III Zepter - Vystavny
Náš revolučný prístroj určený na terapiu svetlom je založený na technológii, ktorá získala Nobelovu cenu a je plne certifikovaná na neinvazívne urýchlenie liečby, ako aj na prevenciou širokej škály zdravotných problémov vrátane akné, kožných poranení, športových zranení, artritídy, bolesti krížov a aj v prevencii starnutia. Pre urýchlenie liečby stačí 2x denne 5-10 minútová aplikácia svetla BIOPTRON. Bioptron Compact III pomáha pri zdravotných problémov, najmä: - Chronická bolesť - Prevencia starnutia - Bolesti chrbta a krku - Zápaly - Rany a jazvy - Artitída - Akné a psoriáza - Poruchy imunitného systému - Športové zranenia - Sezónna afektívna porucha Široké spektrum účinkov prístroja BIOPTRON: Lepšia mikrocirkulácia; Redukcia zápalov; Harmonizácia metabolických procesov; Posilnenie imunitného systému; Stimulácia regeneračných a opravných procesov celého organizmu; Lepšie hojenie rán; Úľava od bolesti, či zníženie jej intenzity Pozrite si krátke video ako funguje Bioptron: Štefan
ZEPTER Biolampa Bioptron MedAll + stojan + NOVÉ
Predám úplne novú nepoužitú ani neotvorenú Zepter Biolampu Bioptron MedAll + farebná terapia (momentalne bez coloroterapie) + stojan + Oxy sprej Možnosť kupiť aj osobitne Revolučný prístroj určený na terapiu svetlom je založený na technológii, ktorá získala Nobelovu cenu a je plne certifikovaná na neinvazívne urýchlenie liečby, ako aj na prevenciou širokej škály zdravotných problémov vrátane akné, kožných poranení, športových zranení, artritídy, bolesti krížov a aj v prevencii starnutia. Pre urýchlenie liečby stačí 2x denne 5-10 minútová aplikácia svetla BIOPTRON. Pozrite všetky inzeráty, alebo zavolajte v prípade záujmu o iné zepter veci.Mám množstvo ďalších Zepter ktoré ešte niesú na inzeráte.
Predám Biolampu Zepter Bioptron Compact III so stojanom
Predám švajčiarsku biolampu od spoločnosti Zepter. Biolampa Bioptron Compact spolu s podlahovým stojanom. Biolampa je v peknom stave málo používaná. Po dohode pošlem aj na dobierku.
Biolampa Zepter Bioptron Pro 1
Ponúkam na predaj biolampu Zepter Bioptron Pro 1. Biolampa je plne funkčná. Vymenená podložka na ruky.