bazár, predaj, inzercia, predám

Žeriavnik/Žeriavnička A3

Kategória: Priemysel a výroba

Dátum nástupu:
ihneď

Náplň (druh) práce
Žeriavnické práce

Pracovné miesto vhodné aj ženy a
absolventov

Požadované vzdelanie
Nižšie stredné odborné vzdelanie


Ponúkané výhody
Práca je na hlavný pracovný pomer alebo na živnosť.

- na živnosť od 7,40 €/hod až nad 10 €/hod.

-pracovný pomer - základná hodinová mzda 5 €, plus príplatky za nočné, víkendy, sviatky, nadčas, finančný príspevok na stravné. Poskytujeme príplatky za zmennosť a prémie.


Pre výkon profesie je potrebný žeriavnický preukaz A3.
Záujemcom vieme v prípade potreby zabezpečiť školenie a preškolenie na tento preukaz.

Pracovné podmienky

• Pracovný čas: od 6:00 do 18:00
• Práca na zmeny: dvojzmenný pracovný
režim, denná/nočná/dva dni voľna



Pre viac info. volať
Žeriavnik/Žeriavnička A3
Podobné inzeráty
Práca v Ostrave s ubytovaním - zvárač, vodič VZV, žeriavnik
Ponúkame prácu na českú pracovnú zmluvu pracovné pozície: zvárač CO - čistá mzda 145 Kč/hodina + bonusy vodič VZV s preukazom - čistá mzda 135 Kč/hodina + bonusy žeriavnik - čistá mzda 145 Kč/hodina + bonusy Ubytovanie zabezpečené a hradené zamestnávateľom. Týždenné zálohy. Požiadavky: ochota pracovať na zmeny. Bližšie informácie na č.t.
Prijmeme troskárov
Stabilná firma s dlhoročnými skúsenosťami v hutníckej oblasti hľadá troskárov. Mzdové podmienky: -nástupná mzda na živnosť od 9,50€/N/hod. - vrátane príplatkov Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: - spolupráca pri príprave a vykonávaní odpichov surového železa a trosky Zamestnanecké výhody, benefity - Perspektívne zamestnanie v stabilnej a prosperujúcej spoločnosti ktorá dlhodobo spolupracuje s U.S.Steel Košice - Garancia vyplácania faktúr v dohodnutých termínoch (mesačná fakturácia) - Výkonnostný a dochádzkový bonus - Príležitosť privyrobiť si platenými nadčasmi - Možnosť odborného rastu Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: - odborné stredoškolské bez maturity - stredoškolské s maturitou Osobnostné predpoklady a zručnosti: - fyzická zdatnosť, - zodpovednosť a chuť pracovať - manuálna zručnosť - bezúhonnosť - dobrá pracovná morálka Stručná charakteristika spoločnosti: Spoločnosť Panda-Košice má dlhoročnú prax v zabezpečovaní a poskytovaní rôznych druhov prác (žeriavnik, operátor výroby, palič, viazač, strojník, skladník, pomocný pracovník- čistiace práce) predovšetkým pre U.S.Steel Košice. Kontaktná osoba: Ongyíková Laura Tel.: E-mail: personalne@ V prípade záujmu posielať štruktúrovaný životopis na mailovú adresu: personalne@ Kontaktovaní a následne zaradení do výberového konania budú len tí uchádzači, ktorí najviac vyhovujú uvedeným požiadavkám.
Práca v Košiciach, Mostový žeriavnik/čka A3
Zamestnáme väčší počet most. žeriavnikov/žeriavničky, skupiny A3. Žeriavnické práce vhodne aj pre ŽENY. Ponúkame dlhodobú spoluprácu a kariérny rast. Záujemcov bez praxe vyškolíme, zaučíme. Pomôžeme vám začleniť sa do tímu a postaráme sa o vašu spokojnosť. Možnosť pracovať na živnosť aj na trvalý pracovný pomer. Práca je na zmeny, 11,25 h denná, nočná, dva dni voľno. Od 06:00 - 18:00, 18:00 - 06:00. Žeriavnici mzda živnosť od 7 eur/hod. až nad 10 eur a viac v čistom. Trvalý pracovný pomer - Základná hodinová mzda od 5 eur/hod. v čistom + príplatky - nočné, víkendy, sviatky a iné. Bližšie info.
Žeriavnik - viazač , zamočník palič Zvarač 111
prijmeme žeriavnika obsluha mostoveho žeriavu zo zeme nakladka a vykladka na kamiony atd.. ak sa nenaklada robia sa pomocne práce cena na dohodu 6e netto iba ranna zmena živnost 7€ Zamočníkov - paličov s nastupom ihned zvarači na 111 všetke pozicie su v Areali USS KE peniaze na učte do 15