bazár, predaj, inzercia, predám

ZHÁŇAM lístok na The Weeknda

Kategória: Hudba, Koncerty

Zháňam 1x lístok na The Weeknda do Prahy 6.9, sektor B státie
ZHÁŇAM lístok na The Weeknda
Podobné inzeráty
Predám lístok na koncert The Weeknda v Prahe
Predám jeden lístok na Weeknda do Prahy 6.8.2023 kupovaný cez na ktorý sa neviem dostaviť. Lístok je v elektronickej forme V prípade záujmu píšte na mail: ales.grecmacher@ Alebo volajte na
lístok na weeknda
Predám listok na weeknda státie B,Praha 6.8.
The Weeknd koncert Praha- lístok
Predám lístok na koncert The Weeknda v Prahe. Lístok je na sedenie v zóne A. Lístok bol kupovaný cez ticketmaster hneď v prvej vlne. Pôvodne kupovaný za 137€. V prípade záujmu prosím kontaktovať hlavne na mailovú adresu (cez prac.týžden len zriedka reagujem na telefonáty)
The Weeknd 6.8.2023 Praha
Zdravím, mám na predaj jeden lístok na Weeknda do Prahy. Lístok je na státie v sektore B. Môžem vám ho poslať na mail alebo pri najlepšom osobné stretnutie v Leviciach a okolí. Cena lístka je 130€. Kontaktuje ma pokojne cez SMS, mail ale kľudne aj volajte, ak nezdvihnem, volám vám späť.
Lístok WEEKND PRAHA 6.8.2023
Predám lístok ma weeknda kupovany cez Ticketportal, miesto: Státie B Ručím za originalitu. Možna dohodna aj na nižšiu sumu.
BEYONCÉ - RENAISSANCE WORLD TOUR WARSAW
Predávam lístok na Beyonce - Reneissance tour vo Waršave, ktoré sa uskutoční 28.6.2023. Lístok je na státie v sektore GA2. Do 23/06/2023 viem posunuť hotel z 28. na 29.6 za super cenu aj s raňajkami v blízkosti štadiónu a taktiež lístok na vlak z warsawi do bratislavy 29.06. Cena hotela: 55€ Cena lístka na vlak (warsaw-bratislava): 40€ Po 23/06 budem hotel aj vlakovy lístok stornovať. Kontaktujte ma iba v prípade vážneho záujmu a vyhradne SMS. . Ďakujem. :-)