bazár, predaj, inzercia, predám

Zháňam starú aj pokazenú mikrovlnku

Kategória: Ostatné

Zhanam staru aj pokazenu mikrovlnku za odvoz . Martin a okolie.
Zháňam starú aj pokazenú mikrovlnku
Podobné inzeráty
Kúpim pokazenú vyzúvačku pneumatík
Kúpim pokazenú, vyradenú, odpísanú, vyzuvačku pneumatík na osobné autá. Fotka je ilustračná, aj iné typy vyzúvačiek. Vyzuvačka môže byť pokazená, avšak ideálne kompletná, menšie drobnosti môžu chýbať.... Ponúknite.
poziarnicka prilba prilba poziarnika hasicska prilba pz 1
predam staru poziarnicku prilbu predam staru prilbu hasica stara prilba poziarnicka prilba prilba hasica hasicska prilba stara prilba poziarnika stara prilba hasica jedna sa o staru hasicsku prilbu pz 1 vyrábanu od r 1973 prilba je plastová inzerát platný do zmazania poštovné 8 euro mám ešte jednu staru poziarnicku helmu vz.53 foto v dalších inzerátoch
predám mikrovlnku antenu
predám mikrovlnku anténu na príjem internetového signálu
predam mikrovlnku a ine veci
predam mikrovlnku za 20e,100ks solviny ks 0,50e a 4ks bravcovych kozi pre sedlarov ks10e,2ks77x50,2ks66x56, osobny odber.
Zháňam chatku,ubytko ,podnájom
Dobrý deň. Zháňam ubytko chatu v chatárskej oblasti na dlhodobý prenájom. Kde je aspoň voda ( poprípade studňa) ,poprípade ak by bola možná elektrina, kde sa dá aj prespávať (bývať) Ak nie tak aspoň : Zháňam ubytko v ubytovni Všetko Do 200-300e Košice -kosice okolie
Blu-Ray - Zháňam
Zháňam Blu-ray filmy s českým dabingom bez poškodenia, škrabancov na diskoch a pod.(len česká edícia) Priložte fotky filmov,ktoré ponúkate z prednej i zadnej strany plus foto disku. Zháňam: Legenda o vášni Najednou jsme rodina Nedotknutelni Zelená kniha Černobílý svět Milionár z chatrče Alexander Veliký Jurský Svet - Zánik Wind River - rezervované u predajcu Dáma v Zlatom - rezervované u predajcu 7 Životu - rezervované u predajcu Ant-Man 3 - Quantumania Black Panther: Wakanda Forever Thor 4 - Love and Thunder Spider-Man: Ďaleko od domova Spider-man: Bez domova Zootropolis Zpívej 2 Aladin Zvoník u Matky Boží Pocahontas Tarzan Snehulienka a sedem trpaslíkov Kráska a zvíře Princezna a žabák Roboti Vall.i Kľudne aj iné ak máte... Čím viac kusov máte zo zoznamu, tým lepšie.