bazár, predaj, inzercia, predám

Zhoríme Adam Kováčik

Kategória: Beletria

Zhoríme je príbeh o sile ľudskej vytrvalosti a snahe nezhorieť vo svete plnom takmer dohorených zápaliek. René po ôsmich rokoch opúšťa steny väznice a začína pracovať ako ochrankár v bordeli svojho najlepšieho priateľa Marcela. Spoznáva krásne dievča Dany, ktoré podľa Reného nemá v nevestinci čo hľadať. René postupne prichádza na to, že ani nový chodník, na ktorý sa vydal, ho nedovedie k vykúpeniu, po ktorom tak úpenlivo túži. Zisťuje aj to, že jeho najlepší priateľ Marcel tiež prešiel zmenou, a nie celkom pozitívnou.
Zhoríme      Adam Kováčik
Podobné inzeráty
Mix kníh
Predám raz čítané alebo nečítané knihy. Viktória Dominová: Trpká príchuť klamstva - 6€ Kristína Ježovičová: Nelám mi srdce - 6€ Hana Repová: Nestrať mapu k môjmu srdcu - 6€ Libby Page: Bazén - 4€ Adam Kováčik: Zhoríme - 4€ Alexandra Potter: Daj si pozor na želania - 5€ Carrie Elks: Nenapraviteľní - 3€ A. V. Geiger: Sleduj ma - 4€ Joyce Carol Oates: Blondínka - 5€ Kathy Reichs: Diabolské kosti - 4€ Julie Garwoodová: Oheň a ľad - PREDANÉ Wolfgang Hohlbein: Vulkán na morskom dne - 3€ K cenám je potrebné pripočítať poštovné.
Poézia, próza a Zumba
Ponúkam na predaj knihy, ktoré môžete vidieť na obrázkoch. Cena dohodou, preferujem osobný odber v KE, ale nebránim sa aj odoslaniu, ak sa dohodneme na forme prepravy. Kontaktujte ma telefonicky, ak nedvíham, nechajte mi sms a ozvem sa späť. Poézia: Marián Kováčik - Modré obdobie Rudolf Fábry - Nad hniezdami smrti vánok Mikuláš Kováčik - O modrej labute Rudolf Jurolek - Poľné vety PREDANÉ Joe Palaščák - Teloi PREDANÉ Beletria: (vhodné na precvičovanie anglickej slovnej zásoby, kniha je na jednej strane v slovenčine a na opačnej v angličtine) Oscar Wilde - Canterwillské strašidlo Mark Twain - Miliónová bankovka a Priznanie umierajúceho muža Washington Irving - Legenda o ospalej diere a Little Britain Mary Shelley - Frankenstein Jack London - Dôvtip Porportuka a Založiť oheň Edgar Allan Poe - Vražda na ulici Morgue Oscar Wilde - Zločin lorda Artura Savila Arthur Conan Doyle - Škandál v Čechách BONUS: Ján Chalupka - Kocúrkovo Beto Perez - ZUMBA (zostavy, cviky)
Predam rozne knihy, vid zoznam a foto 4
Ladislav Mnacko (bez obalu) - Oneskorené reportáže (4€) Peter Kovacik (bez obalu) - Portrety, 1964, (2€) Peter Kovacik (bez obalu) - Kral moze vsetko, 1966, (2€) Bohumil Hrabal- Městečko, kde se zastavil čas, 1991,(5€) Ludo Zelienka (bez obalu) - Polovnicke smiechoty, 1978,(4€) H.G. Wells - Neviditelny, 1958,(5€) Pribehy z tisic a jednej noci (bez obalu, poskodena vazba) - 1958,(5€)
Ladislav Nádaši Jégé - Adam Šangala
Ladislav Nádaši Jégé - Adam Šangala Tatran 1976 -kniha je používaná, čítaná, má fľaky staroby, na predných stranách lepená, strany nechýbajú Kontaktujte ma mailom, prosím, nie na číslo. Osobný odber je možný v Hlohovci alebo v Piešťanoch. Posielam iba slovenskou poštou.
Knihy - predaj - rôzne
Valčík stromov a oblohy - Jean-Michel Guenassia - Cena: 7 eur Astrofyzika pre zaneprázdnených - Neil deGrasse Tyson - Cena: 6 eur Obyčajné zázraky - Samuel Kováčik - Cena: 9 eur 5 jazykov lásky - Gary Chapman - Cena: 6 eur Art of Practicing - Madeline Bruser - Anglický jazyk - Cena: 11 eur 1001 tajomstiev vesmíru - Piers Bizony - Cena: 12 eur Thinking Fast and Slow - Daniel Kahneman – Cena : 10 eur A Feast for Crows - George R.R. Martin - Cena: 5 eur Sapiens: Stručná história ľudstva - Yuval Noah Harari – český jazyk - Cena: 6 eur Priatelia - Kelsey Miller - Cena: 5 eur The Hitchhiker's Guide to the Galaxy – Douglas Adams - Anglický jazyk - Cena: 7 eur Osobný odber Bratislava. Ak knihu vidíte na obrázku ale v zozname už nie je, znamená to, že už je predaná.
Obyčajné zázraky - Samuel Kováčik
Cena: 9 eur Osobný odber Bratislava