bazár, predaj, inzercia, predám

Zimná "monterková" súprava XXL

Kategória: Rybolov

Predám zimné oblečenie(monterková súprava)PLANAM, XXL,nové nepoužité. Pošlem aj na dobierku. Cena pevná. Inzerát je aktuálny do zmazania.
Zimná "monterková" súprava XXL
Podobné inzeráty
MADCAT tričko XXL
Predám nové, nikdy nenosené tričko MADCAT. Veľkosť XXL. PC v akcii bola 18€, cena teraz 12€.
delphin c radle xxl
Predám novú vaničku Delphin C-radle XXL
Korda drykore bunda veľkosť XXL
Predám nepremokavú bundu Korda drykore čiernej farby vo veľkosti XXL. Bunda nebola nikdy nosená. Dôvod predaja, nesadla mi veľkosť. Záujemcovia prosím píšte mi na e-mail alebo SMS. Možnosť poslať poštou na dobierku. Poštovné hradí kupujúci. Pri posielaní do CZ platba dopredu.
rybárska súprava
Pripravená súprava na rybolov Sada prídavných snímačov a pripravená na rybolov 20v1. Preložené s: 1) Odstreďovanie 2,4 m. 2) Odstreďovanie 2,4 m. 3) Odstreďovanie 2,4 m. 4) Cievka s navinutým vlascom 50m 5) Cievka s navinutým vlascom 50m 6) Cotushka s navinutým vlascom 50m 7) Podpora pre pradenie 8) Podpora pre pradenie 9) Podpora pradenia 10) Vybavenie karasa 11) Vybavenie karasa 12) Vybavenie karasa 13) Vybavenie karasa 3 ks 14) P_dgodovuvannya pre karasa - 1 kus 15) Polystyrén s rôznymi vôňami a paplóny - 3 ks. 16) Kryt na sadu 80 cm 17) Skladaná teleskopická podložka 18) Svetlušky - 3ks 19) Ribal malý špagát - 3ks 20) Ribalova záhrada
výbava na sumca
Predám komplet výbavu na lov sumca,pruty Robinson siluro spin 2,40 100-400g 2x Ako nové,navijak 2x Mamut 12000 XXL,šnúry Hellcat ,signalizatory mikado CAT territory Bang 2+1 nove.Stojany 2x ,Bójka a ostatné doplnky black CAT a hell CAT.Všetko bolo kupované nove z obchodu 3x pri vode.Sumec,sumčiarina,sumcove.
RYBOLOV - Troj háky XXL na dravce
Predám rybárske potreby – trojháky na veľké dravce. Troj háky sú s proti hrotmi. Háčiky sú nové – nepoužívané. Rozmery sú uvedené na foto v inzeráte. Cena platí za 1ks trojháku. Viac info TELEFONICKY. INZERÁT PLATÍ DO VYMAZANIA!!!!