bazár, predaj, inzercia, predám

Zimozeleň plazivý a skalničky.

Kategória: Rastliny

Zimozeleň plazivý - malé lesklé lístky aj v zime, kvietky modré, skalničky niekoľko druhov.
Zimozeleň plazivý a skalničky.
Podobné inzeráty
zimozelen  -  panasovana
zimozelen panasovana zeleno-biele listy, kvitne modrymi kvietkami trochu neskorsie ako zimozelen mensia,je o nieco vyssia, velmi dekorativna pokryvna rastlina /kde rastie zimozelen, tam uz nenarastie burina/.
Domáce bio semená a sadenice zeleniny a kvetín.
Semená zeleniny:Tekvica Hokkaido, Tekvica Halloween, Patizón, Uhorka, Cesnák, Kôpor, Kaleráb modrý, Slnečnica, Kukurica cukrová, Kukurica pukancová a Nechtík lekársky. Priesady: Paradajky, Zelér, Kôpor, Kapusta, Tekvica Hokkaido, Tekvica Halloween Nechtík lekársky, Rozmarín,Kukurica cukrová, Slnečnica. Kvety a skalničky: Hosta kráľovská - dva druhy, Klinček Dianthus biely, Klinček turecký, Kosatec trpazliči, Nezábudka, Mahónia, Zimozeleň plazivý, Rožec plstnatý, Rozchodnik skalný.
skalničky
predám zvonček skalničkový,zbehovec plazivy, rozchodník sieboldov, rozchodník skalný,rozchodník ružový,rozchodník prudký,rozchodník pochybný, rožec plstnatý, zimozeleň , čerkáč peniažtekový 5 x5 cm 1 trs- 1 euro
Zimozeleň menšia
Ponúkam na predaj zimozeleň z vlastných prebytkov. Jedná sa o nenáročnú pôdopokryvnú vždyzelenú rastlinu. Na jar kvitne fialovými kvietkami. Cena za kus 0,60€ + poštovné, pri väčšom množstve možná dohoda. Rastliny posielam bez kvetináčov, len s hlinou. Kontakt mailom alebo sms.
Zimozeleň menšia
predam Zimozeleň menšia, vid foto plnu bednicku nahusto naukladane vykopane rastlinky - 23e , aj mensie mnozstvo - viac rastliniek- 1e Pôdokryvná rastlina. Stonky majú väčšinou charakter poplazu, sú obrastené kožovitými, protistojnými listami, ktoré v zime neopadávajú, len na jar rastlina vyženie množstvo nových výhonkov a zakvitne. Mimo tohto obdobia na rastline prakticky nepozorovať rast. Kvety vyrastajú v horných častiach stoniek, z pazúch listov. Obyčajne sú modré, málokedy biele. Celá rastlina je jedovatá. Jedna z najlepších pôdopokryvných rastlín na tienisté miesta.
Vinca minor - Zimozeleň menšia - biele kvietky
Vinca minor - Zimozeleň menšia Stálozelená, kvitnúca - nenáročná a hlavne na jar veľmi dekorativna trvalka Ponúkam zakorenené rastliny - 15kusov za 3e Pošlem v krabičke s obalenými korienkami bez pôdy Poštovné do 500g vyjde Doporučene +2,70e Obyčajne /bez dokladu o odoslaní/ +1,40e Príplatok za 1.triedu +0,40e Na dobierku po zlých skúsenostiach NEPOSIELAM, požadujem platbu vopred, možný aj osobný odber Listy sú tmavo zelené, neopadavé, lesklé, kožovité Pomerne rýchlo sa rozrastá pomocou plazivých stoniek, časom úplne pokryje pôdu a vytvorí hustý nízky porast do výšky cca 15cm Vyžaduje polotieň až tieň s mierne vlhkou pôdou Znáša akýkoľvek typ pôdy okrem veľmi suchej, nemala by vyschnúť pri koreňoch Kvitnúca Biele kvietky priemeru cca 2cm sa objavujú od začiatku apríla do konca mája, neskôr sporadicky až do leta. Na jar tiež vyženie množstvo svetlejších výhonkov, takže porast vyzerá veľmi pekne sviežo. U mňa vypĺňa záhon medzi jarnými cibuľovinami, kde má dopoludnia slnko, takto na jar zakvitla. Pre poriadok uvádzam podstatný fakt, že celá rastlina je jedovatá. Myslím, že zvieratá to vedia vycítiť, mám všežravého psa, čo sa pasie na záhrade a práve toto neohrýza :-) KONTAKT PROSÍM LEN E-MAILOM