bazár, predaj, inzercia, predám

Žinylkove stuzky NOVE

Kategória: Ostatné

Predam žinylkove stuzky, v roznych farbach.(biela, smotanova, žlta, tmavocervena, červena, fialova, tmavozelena, tmavomodra, tmavohneda, čierna) Jedno klbko má 2 metre. Cena za ks 0,50e. nove

Pozri aj dalsie moje inzeraty kliknutim na meno.
Žinylkove stuzky NOVE
Podobné inzeráty
Predám stužky
Predám stužky. Biela vlnovka 47 m za 5 Eur. Iné druhy stužky dohodou. Guma cena dohodou.
Svadobna vyzdoba: satenove stuhy mix
Za 5e všetko dokopy. 2x červená (jeden svetlejši a jeden tmavší odtien) a biela. Ostalo mi z toho kopu... použila som minimum na stužky na varesky, a stužky do topánok. Pôvodná cena asi 3e za kus. Bielej stužky je veľké kvantum. Osobný odber v Košiciach preferovany. Postou na dobierku možné, no k cene plus poštovné (asi 4e).
Prislusenstvo na hackovanie
Predam prislusenstvo na hackovanie, rozne kusky latok v 3 balickoch na tvorbu mojkacikov, kozene stitky s nazvom handmade, brmbolce, pomocku na tvorbu brmbolcov, stuzky, kvetinky na vyrobu hackovanych kosikov. Ceny v texte: - kvet velky 1,50€, kvet maly 0,90€ - latkove stitky hand made - 2,50€/bal - kozene putko s vyrazenym obrazkom dlzka 15cm - 2,10€/ks - kozene putko s kvetinkami dlzka 10,5cm - 1,60€/ks - stuzky tykove ruzova, zlta - 0,90€/ks - brmbolec maly - 0,20€ - papierove stitky 4x6cm - 2€ - stuzky 1,5cm sirka ruzova a modra - 0,80€/ks - stuzka ruzova sirka 2,5cm - 1,50€ - minky kusky latok - modra, bezova, ruzova - 1,50€/ks - uzavery na nahrdelniky, na privesky - 0,10€/ks.
stužky, korálky, ozdôbky na tvorivé práce
Predám úplne nové rôznofarebné stužky, korálky, ozdôbky na tvorivé práce. Predám všetko len spolu za 4.- eurá + 2.- eurá poštovné, alebo osobný odber v Bratislave. NIE SMS, nie dobierka, inzerát je platný do zmazania.
Zvonkohra, koraliky, stuzky, bizuteria, krystaly, box
Koraliky, bizuteria (aj rucna vyroba) - nausnice, nahrdelniky, kovove komponenty, ozdobny box, stuzky, spagat, zvonkohra Kiki’s Delivery Service, krystaly: 1. nahrdelnik – novy jadeit/serpentinit/hadec, 2. kyvadlo – ruzenin. Cena spolu 12 € plus postovne (dobierka 5,60 € alebo platba vopred na ucet 3 €). Len email. (Pozrite si aj moje dalsie inzeraty.)
Jemné a elegantné svadobné pierka a náramky pre družičky
Predám jednoduché, ale elegantné a príjemné svadobné pierka. Farebnú kombináciu Vám rada prispôsobím podľa Vašich predstáv. Ponúkam Vám svadobný komplet: pierka pre hostí, pre svedkov, rodičov, pre ženícha , pre starejšieho, svadobné stužky na výslužkové fľaše a na fľaše k svadobným stolom, ale aj náramky pre družičky (náramky s menami družičiek, jemné náramky so srdiečkom v strede, alebo náramky pre družičky vo vintage štýle). V prípade záujmu, Vám rada pošlem viac fotiek. Ponúkam tiež tieto druhy pierok samostatne. Cena: - malé pierka: 0,30 € / ks - fokklórne pierka: 0,40 € / ks - veľké pierka pre rodičov a svedkov:0,50 €/ ks - pierko pre ženícha: 1,50 € ks - pierko pre starejšieho: 1,30 € ks - stužky na fľaše: 0,18 € / ks - náramky pre družičky: 0,80 - 1,50 €/ks