bazár, predaj, inzercia, predám

Živicové srdiečka

Kategória: Šperky

Ponúkam krasne handmade šperky zo živice a kvetov … mám aj rôzne sady na dopyt pošlem fotky. Pri väčšom počte dam zľavu. (Mám aj s inými kvetmi.)
Živicové srdiečka
Podobné inzeráty
Set živicové náušnice a prsteň
Predám ručne robený set formou odlievania: živicové napichovacie náušnice v tvare ruže s uzávermi. Veľkosť 2 cm, materiál živica. Živicový prsteň v tvare slzy s nastaviteľnou veľkosťou. Veľkosť 3x2 cm, materiál živica. Nepoužívané a nepoškodené.
Retiazky s príveskom srdiečka
Predám úplne nové retiazky s príveskom srdiečka, dľžka retiazky:45-50(podľa druhu retiazky), veľkosť prívesku od 1x1 až 3,5x3,5.. srdiečka s rakúskym kryštálom alebo so zirkomom. cena:3-6eur(podľa retiazky).Bližšie info mailom. Pozrite si celú ponuku
NOVÉ náušnice srdiečka jahodové želé
Jednoduché napichovacie živicové náušnice na doplnenie outfitu, zapínanie puzeta. Veľkosť: 1.1 cm. Cena je uvedená bez poštovného. Platba vopred.
Strieborné náušnice zlaté srdiečka Swarovski
Náušnice majú strieborné zapínanie (punc) na klapku, srdiečka sú Swarovski (14mm).
Náramok s príveskom srdiečka-NOVÝ
Predám tento pekný naramok z kvalitnej chirurgickej ocele s príveskom srdiečka.Obvod náramku 20cm.Dodanie v darčekovej krabičke.Volat,sms alebo mail.Pozri moje ďalšie inzeráty.Mám v ponuke ďalšie krásne šperky
Naramky na snurke srdiecka
Predám krásne náramky na šnúrke s príveskom srdiečka. Náramky sú v červenej a čiernej farbe. Sú symbolom priateľstva, lásky dvoch ľudí, vhodné ako darček. Náramky sú nové, nepoužité v bezchybnom stave. Veľkosť náramku je nastaviteľná. Cena je uvedená za 2 kusy náramkov. Zakúpiť sa dajú iba v páre. Náramky viem zaslať formou dobierky alebo obyčajne poštou s tým, že náramky pošlem až keď budú peniaze na účte. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať prostredníctvom mailu, alebo sms správou.