bazár, predaj, inzercia, predám

Životopis slávnych umelcov

Kategória: Beletria

Ponúkam na predaj tri knihy,ktoré sú venované najväčším renesančným umelcom.
2 knihy sú od autora D.S.Merežkovskijho o všestrannom umelcovi Leonardovi da Vincim, obe knihy predávam jedine spoločne, avšak dohoda možná. Obe knihy sú z roku 1967, vydavateľstvo Tatran. Stav vzhľadom na vek kníh je výborný. Veľmi pekné obrazové prílohy zostavil Juraj Cajchan.
Denník pochábľa Michelangela od Rolanda Cristofanelliho je z roku 1980 a vydalo ju vydavateľstvo SLOVENSKÝ SPISOVATEĽ,kniha je v taktiež výbornom stave.
Pri odbere oboch kníh od Merežkovskijho je cena spolu 12 eur.
Kniha od Cristofanelliho je v cene 7 eur.
Možnosť kúpenia všetkých 3 kníh spoločne je cena 15 eur.
Opakujem, že knihy sú v krásnom stave.
Preferujem kontaktovanie ma ohľadom predaja formou SMS alebo mailom. Za pochopenie Ďakujem.

Životopis slávnych umelcov
Podobné inzeráty
Zámorská balada Životopis Janka Slovenského 1.vyd 1982
Štefan Čepček - Zámorská balada Životopis Janka Slovenského , kniha v super stave ako nová, 1.vyd 1982 Predám knihu Štefan Čepček - Zámorská balada Životopis Janka Slovenského Životopisný román o Jankovi Slovenskom, ktorý bol priekopníkom slovenského kultúrneho života v USA. Roku pána 1856, 11. novembra, narodil sa v Krompachoch novinár a podnikateľ JANKO SLOVENSKÝ, priekopník krajanskej tlače v USA. Vydával napríklad Amerikánsko-slovenské noviny, ktoré sa stali najrozšírenejším slovenským periodikom v USA. Knihu Zámorská balada Životopis Janka Slovenského vydal Tatran Bratislava 1982 Edícia: Korene - 7. zväzok Vydanie: prvé v počte 6000 kusov, väčší formát, 216 strán tvrdá kvalitná väzba, mierne pošk.prebal, , strán: 216 V knihe sú dobové ilustrácie aj nespočet fotografií. Kniha je v super stave ako nová. - inzerát platí do zmazania - BA III
Osudy slávnych
Predám knihy z edície Osudy slávnych: Janos Bokay - Puccini za 5€ Natan Rybak - Omyl Hodnore de Balzaca za 5€ Stefan Majchrowski - pán Sienkiewicz za 6€ Felix Timmermans - Adriaan Brouwer za 5€ Plus poštovné dobierkou
Predám rôzne knihy 5
Ponúkam na predaj nasledovné knihy: Cristofanelli --- Osudy slávnych - Raffael ( Tatran 1986 ) La Mure --- Osudy slávnych - Svit Luny ( Tatran 1982 ) Stýblová --- Skalpel prosím ( Tatran 1984 ) Šoltésová --- Moje deti ( Tatran 1983 ) Zelinová --- Ešte raz ( SILENTIUM ) Bodenek --- Ivkova biela mať ( Mladé letá 1981 ) Frýbort --- Vekslák ( Tatran 1990 ) Feldeková --- Tajomstvo Sloveniek ( COLUMBUS 2006 ) Mostowicz --- Mastičkár ( Smena 1990 ) Block --- Mayday ( Smena 1985 ) Knittel --- Tereza Eriennová ( EDIPOSS 1992 ) Styron --- Sophiina voľba 2 ( Tatran ) Nižnánsky --- Dobrodružstvá Mórica Beňovského 1 ( Mladé letá 1988 ) Nižnánsky --- Dobrodružstvá Mórica Beňovského 2 ( Mladé letá 1988 ) Beňačková --- Odpúšťam a milujem ( Motýľ 2012 ) Thermopolisová Cabotová --- Vykúp moje srdce ( Ikar 2010 ) Sienkiewicz --- Potopa 1 ( Tatran 1986 ) Sienkiewicz --- Potopa 2 ( Tatran 1986 ) Sienkiewicz --- Potopa 3 ( Tatran 1986 ) Bližšie info poskytnem cez mail. Posielam aj na dobierku.
Vraždy slávnych - Libor Budinský
Predám knihu Vraždy slávnych - Libor Budinský. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Preferujem osobný odber alebo poštou s tým, že cena knihy + poštovné.
Osudy slávnych
Predám knihy zo série Osudy slávnych i živote List, Goya, Čajkovskj, Janáček, Dostojevskij, Shelley, Stoss - básnik, Chajjám - básnik. Cena za 1 kus 5€ + poštovné. Dohoda možná.
Životopis - Salvador Dalí SK
Ponúkam novú knihu o živote Salvadora Dalího. Kniha nebola ani čítaná, vhodná je aj do daru. O knihe: Salvador Dalí (1904 – 1989) bol vskutku všestranný umelec – maliar, sochár, grafik, ilustrátor, fotograf, filmár a spisovateľ – a zároveň najznámejší predstaviteľ surrealizmu. Vďaka svojmu experimentovaniu a excentrickosti v tvorbe i v živote sa stal jedným z najslávnejších umelcov 20. storočia. Na Dalího tvorbu mala značný vplyv jeho životná láka Gala, ktorá bola jeho múzou a spolupracovníčkou neuveriteľných päťdesiat rokov. Som génius? Pre Salvadora Dalího je odpoveď jasná: o svojej genialite nikdy nepochyboval. Kniha Tajný život Salvadora Dalího je svojrázny monument, ktorý si vystaval na vlastnú počesť. Ak mu aj chýba falošná skromnosť, jeho úprimnosť je nesmierna. Dalí odhaľuje svoje tajomstvá takmer bezohľadným spôsobom. Je to vášnivá a zveličená autobiografia geniálneho umelca. Cena len 4 eurá + prípadná pošta (2.3e). Možný aj osobný odber Bratislava IV.