bazár, predaj, inzercia, predám

Zjazdové LYŽE 4 druhy - "Rossignol/ Salomon/ a iné

Kategória: Lyžovanie

Zjazdové LYŽE:

1. Lyže "KASTLE" – klasické lyže (nie carvingové), no veľmi málo používané, značky „KASTLE CX champ“, s viazaním TYROLIA 6S0, dĺžka 157 cm. Lyže aj viazanie sú vo výbornom stave ako aj sklznica (ako nová), používané 3 sezóny (3x 1 týždeň) osobou do 52 kg.
(Cena - 40 eur)

2.Carvingové lyže "SALOMON" – staršie carvingové lyže zn. „SALOMON“, žltej farby, V: 162 cm, s rádiusom R11,9, s viazaním „Salomon“.
Sklznica lyží je vo veľmi dobrom stave.
(Cena - 50 eur)

3. Carvingové lyže "ROSSIGNOL" – pánske staršie lyže zn. „ROSSIGNOL Dvaltec integral“, čierno - žltej farby, V: 181 cm (no na lyžiach je 184), s viazaním Rossignol.
Sklznica lyží je vo veľmi dobrom stave.
(Cena - 50 eur)

4. Lyže "KNEISSL" – staršie klasické (rovné) lyže zn. „KNEISSL“, fialovej farby, V: 168 cm, s viazaním „Tyrolia 650“.
Sklznica lyží je v dobrom stave, má len jemné povrchové ryhy.
(Cena - 30 eur)

Zjazdové LYŽE 4 druhy -  "Rossignol/ Salomon/ a iné
Podobné inzeráty
100 CM detské SALOMON 24hrs MONOQUE SA
Použité detské/juniorské lyže SALOMON 24hrs MONOQUE SA + Salomon L7 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0945 Rádius a dĺžka: 7,5 (100cm) Parametre: 100-65-84 (100cm) Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Univerzální sjezdové lyže pro děti od těch nejmenších až po děti větší, pro které je lyžování zejména rekreačním sportem. Zavodni lyze pro deti od 6 do 12ti let; monocoque -jednovrstva konstrukce z vlaken zpevnujicich lyzi; composite-splnuje naroky na lehkost a ovladatelnost. Juniorské lyže Salomon 24 Hours JR svým designem kopírují oblíbený model pro dospělé Salomon 24 Hours. Jsou určeny jak pro začínající děti a jejich první krůčky, tak i juniorům, kteří chtějí zdokonalit svoji techniku a vyzkoušet si jízdu po hranách. Jsou skvěle ovladatelné, aby si děti jízdu na nich opravdu užily. Technologie: Kompozitová konstrukce: díky které jsou lyže lehké a tolerují lyžařské chyby v začátcích Příjemné lyže pro radost z lyžování Povrch ošetřený proti poškrábání pro delší životnost Snadno posuvné vázání
lyže Rossignol radical 150 cm , lyžiarky Rossignol 40
Predam lahkoovládatelné juniorské lyže Rossignol radical vyska 150 cm , geometria 104-67-90 s viazaním rossignol do 85 kg , posuvné , cena lyže 89eur . Lyžiarky rossignol radical velkost 38 , lahucké , vnutorna dlžka ma 24 cm , 4 klipsy , super drzia , cena 39 eur . V pripade záujmu mam aj palicky . Predám aj zvlášt. mam aj ine lyže a lyžiarky.
dámske lyže salomon 146 cm , lyžiarky Salomon
Predam vyborne tocive lyže Salomon 146cm s viazaním salomon do 110 kg , posuvna pata i spica , lyže pekne , hrany a sklznica su vo vybornom stave , pripravené na svah . cena lyže 138 Eur . Lyžiarky Salomon X pro 25,5 cm , skelet 296 mm , pevne klipsy , microsystem , nastavitelne na lytku . Cena 85 Eur . Alebo lyžiarky Rossignol Kiara velkost 41 , vutorna dlžka ma 26,5 cm , skelet 308 mm , pevne klispy , microsystem , nastavitelne na lytku , cena 79 Eur . V prípade zaujmu mam aj prilbu a palice .
130 cm použité detské lyže SALOMON QST LUX JR
Lyže sú použité v dobrom stave bez závad, s nastaviteľným viazaním na všetky veľkosti. Pošlem aj kuriérom na dobierku za 6 €. Doručenie do 24h. Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite si všetky moje inzeráty. LY221572 Výrobca:SALOMON Viazanie:Salomon Ezytrak 5 Pre koho:Detské / Juniorské Typ lyží:Slalomky / All mountain / All round Typ lyžiara:Začiatočník / Rekreačný / Pokročilý Dĺžka lyží:130cm/11m radius Juniorské zjazdové lyže Salomon QST Lux Jr sú určené predovšetkým pre mladých lyžiarov a lyžiarky, ktorí chcú zdokonaľovať svoje zručnosti na svahu. Vďaka kompozitovému jadru sú vhodné pre začínajúcich a mierne pokročilých lyžiarov. All-terrain Rocker 2.0 umožňuje vykrojenie plynulého oblúka, vďaka nemu je lyža ľahko ovládateľná a presná. Vysoká stabilita v kombinácii s vysokou manévrovateľnosťou je umožnená vďaka jednovrstvovej konštrukcii Monocoque. Deti ocenia najmä technológiu EasyFlex, ktorá umožňuje ľahšiu točivosť lyže s použitím menšieho úsilia. Samozrejmosťou je ochrana špičky i päty lyže.
lyže rossignol alias 166 cm , lyžiarky rossignol 45
Predam lyže Rossignol alias 166 cm , geometria 120-74-110 , r 15 m ., drevené jadro , s viazaním rossignol posuvna pata i spica , lyže pekné , hrany a sklznica sú nabrúsené , navoskované . cena lyže 128 eur . lyžiarky Rossignol velkost 45 , vnutorna dlžkama 29 cm , pevne klipsy , microsystem , nastavitelné na lytku . cena 85 eur . Lyžiarske palice nove 15 eur . Predám aj kazde zvlast . TEL:
dámske ROSSIGNOL FAMOUS 2 Xpress 2018, TOP stav
Použité dámské lyže ROSSIGNOL FAMOUS 2 Xpress 2018, Black/green, rocker + Look Xpress 10 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0857 Rádius a dĺžka: 11 (149cm); iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 126-74-111 (149cm); Pôvodná cena: 398€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Dámske zjazdové lyže ROSSIGNOL FAMOUS 2 sú určené na upravené zjazdovky a ľahko sa ovládajú, čo ocenia hlavne začínajúce lyžiarky. Vďaka svojej konštrukcii si jazdu užijú aj skúsenejšie a pokročilé lyžiarky. Konštrukcia lyže LIGHT CORE je z dreva Paulownia, ktoré znižuje váhu lyže až o 20 %. Technológie PROP TIP odľahčené konce lyží a POWER TURN ROCKER WOMEN pridvihnutá špica o 10% pomôžu lepšie nasadiť oblúk, čím bude vaša jazda jednoduchšia a plynulejšia.