bazár, predaj, inzercia, predám

Zjazdový bicykel IRONHORSE Downhill

Kategória: Horské bicykle

Predám bicykel IRONHORSE Sunday veľkosť M v dobrom stave. Je vyskladaný z dielov shimano saint (brzdy, radenie, prehadzovačka, kľuky) vydlica Rock Shox Boxxer. Kolesá Dartmoor revolpro/raider. Pedále HT a sedlo Atherton. Vydlica po repase. Zadný/ predný plášť Maxxis Minion DHF, predný je nový. Menené platničky zadná brzda/menená reťaz po servise. Bicykel už nie je využívaný, jazdím XC.
Zjazdový bicykel IRONHORSE Downhill
Podobné inzeráty
Zjazdový bicykel CTM Mons
Ponúkam na predaj zjazdový bicykel CTM Mons. Bicykel nebol naplno využívaný a rád by som ho posunul niekomu ďalšiemu. Na bicykli netreba nič servisovať a teda je pripravený pre ďalšieho majiteľa. Vidlica Fox 40 Tlmič Cane Creek Double Barrel 600x2,75 Brzdy, prehadzovač Shimano saint Na doprave sa vieme dohodnúť, záleži od lokality. O výmenu nemám záujem.
Downhill W-tec prilba XL velkosť
Downhill W-tec prilba XL Dobrý den predám túto downhill prilbu skoro nepoužitá. Stretnúť sa nieje problém. Nemám krabicu od nej. Cena 52€ NOX Okuliare PREDÁM SAMOSTATNE ALEBO S PRILBOU Farba : Čierna Prilba+ okuliare=74€ Prilba=52€ Okuliare=22€
celoodpruženy zjazdový bicykel KELLYS
Predame celoodpruženy zjazdový bicykel Kellys vyžšej triedy 3 roky starý.Je ozaj velmi pekny aj v super výbave.Rám L a výška jazdca od 165 cm .Jazdí sa na nom perfektne.Servis kyvky nový .Dohoda možná len vážny záujemci.Syna to uz nebavý.
zjazdovy bicykel
Predam zjazdovy horsky bicykel velkosť bicykla L k tomu zadna nova guma,sedlo a nahradne ložiska
Nový Zjazdový Bicykel (Downhill) 27,5” upravený aj na Enduro
Predám Downhillový bicykel Kellys Noid 90 poskladaný z jedných z najlepších komponentov. Je to špeciálna verzia v červenočiernej farbe (štandardne je Noid 90 iba v zelenej a Noid 70 v oranžovej) Je upravený na Enduro takže má 10 prevodovú enduro kazetu/prehadzovačku (shimano), teleskopickú sedlovku so zdvihom 150mm s páčkou na riaditkach, držiak na fľašku ktorý na iných zjazďákoch nenájdete a kapsičku. Brzdy Magura MT5 (203mm zjazdové kotúče) Kolesá Maxxis minion DHR s ocelovou výstužou Vidla Rockshox Boxxer 200mm Tlmič Rockshox (200mm zadný zdvih) Rám je kupovaný v Kellyse so zárukou. Pre viac info volať.
2xDH USA Dirtworks Termite Fox,deore 500eur Nemecký Dh Buldo
2xDH USA Dirtworks Termite Fox,deore 500eur Nemecký Dh Buldozer Nikolaj lambda fox vanilla rc,Marzocchi bomber 888,Vhodný aj tažším 850eur +Megarange kazeta 10-51zub -Benest dh200,mullet 29" Rock shox,shimano deore(Cr-Mo)400 eur Carbon/karbón,iné diely možné Zjazdový bicykel,Downhill,enduro,xc freeride fr cool bicykel dirtbike Pevná cena Aj vymena za zaujímavé Aj pošta Volat poobede