bazár, predaj, inzercia, predám

zlate saticky NOVE

Kategória: Šaty, Kostýmy

saty zlatej farby velk M
podprsenkova cast vystuzena
sukna do Acka
vzadu na zips
nevyuzijem
Nove
cena 10 eur
pisat email alebo sms
zlate saticky NOVE
Podobné inzeráty
Saticky rozne Stradivarius, Marks&Spencer vel.M
Predam malinko nosene , prijemne, makkucke kvietkove saticky Stradivarius, uvedena L, ale sedia na S/M - rozmery na foto.... Predam malinko nosene , prijemne, makkucke trickovinove saticky Marks&Spencer, jednoduche, sportova elegancia, mierne volnejsie rukavy, vel.M - rozmery na foto.... 7€/kus
Štýlové romantické mentolové čipkované šatičky
Nádherne romanticke stylove cipkovane saticky krasnej mentolovej farby. V páse sa dajú doplniť nejakým štýlovým opaskom:-) Dlzka saticiek 85cm a max.sa natiahnu cez prsia az na 2x50cm, takze sa pekne prisposobia postave.Rovnako v pase sa prisposobia vdaka gumicke.Saticky su neni cislovane, no podla rozmerov sadnnu na velkost S, M, L. Posielam po uhradeni platby na ucet!
Superdry letné saticky nove
Superdry letné saticky Nové nenosene značkové saty, velkost S, s vreckami, pekne na leto
UPLNE NOVE GAUDI SATICKY
Predam uplne nove saticky lososovej krasne ziariacej farby uplne stvorenej na leto velkosti talianska 42-nasa 38 velkost. Satky su bez ramienok, viazanie na snurku ale je tam aj gumicka takze krasne drzia. V pase su prestrihnute-a taktiez je tam gumicka, takze sa prisposobia kazdemu pasu :) Su dlhe na bokoch s razporkami po obidvoch stranach. Nie su priesvitne, ale aj aj napriek tomu ma to malicku spodnicku, co zvysuje komfort nosenia :) Pri mojej vyske 179 cm su mi presne po chodidla :) Nadherna farba-nazivo este krajsia :) vhodne na leto, na oslavu, na svadbu len tak na drink vdaka uzasne kvalitnemu talianskemu materialu. Satky som nemala ani raz na seba-vid stitky. Predajna cena 92,90€ vid stitok. Moja predajna cena 30€ + postovne.
Saticky disney
Krásne saticky disney veľkosť S/M sú nove
dievčenské šatičky
Predám dievčenské šatičky, 5ks, veľkosť 134-140 (8-10 rokov), stav ako nové. Cena 12 eur + poštovné.