bazár, predaj, inzercia, predám

ZĽAVA OBHLIADKA. Na PREDAJ žiadaný 2 izbák na skok od centra

Kategória: Byty

N216-112-MIM3a
Zverejňujeme iba aktuálne ponuky!
Cena na vyžiadanie v RK.

Realitná kancelária NOVÉ BÝVANIE reality ponúka na predaj nehnuteľnosť, ktorej dispozícia sa teší všeobecnej obľube klientov, tentoraz s obrovským bonusom, ktorým je jej poloha. Veľký 2 izbový byt s balkónom, v bytovom dome s 2 výťahmi, kompletne zrekonsštruovaný, sa nachádza na Sídl.III v Humennom, Laboreckej ulici, čo by kameňom dohodil od pešej zóny a takmer priamo na Južnom námestí.

Máte presnú predstavu o svojom novom byte, ale zatiaľ ste ten správny nenašli?

My vám ponúkame taký, pri ktorom nemusíte robiť žiadne kompromisy.
Bývalá majiteľka urobila všetko za vás. Dopriala seba aj vám veľa svetla, praktickosť a pocit, že takto ste vždy chceli bývať.

Veľkorysá výmera (58 m2), výborné poschodie (3. z 13), balkón s príjemným výhľadom ako bonus, výťah (dokonca až 2 – osobný a nákladný v bytovom dome), kompletná rekonštrukcia, obľúbená lokalita. Tento byt jednoducho nemá chybu!

Panelový 2 izbák v bytovom dome susediacom so srdcom mesta, sa nachádza na 4. nadzemnom podlaží, prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane : výmeny okien za plastové, vymurovania bytového jadra (spoločné WC s kúpeľňou), novej kuchynskej linky, plávajúcej podlahy, výmeny radiátorov a rozvodov elektriny, plynu a vody.
Byt má vstupnú chodbu, kúpeľňu s WC a sprchovacím kútom, priestrannú kuchyňu a dve samostatné izby, z obývačky je výstup na balkón.

K bytu patrí pivnica v suteréne bytového domu.
Náklady na bývanie : cca 150,- eur/ 2 osoby

3D OBHLIADKA tu : :
- Výborná poloha
- Kompletná rekonštrukcia umožňujúca okamžité nasťahovanie sa
- Obľúbené sídlisko s kompletnou infraštruktúrou
- Nákladný výťah oceníte pri sťahovaní
- Zrekonštruovaný panelák pri veľmi nízkych platbách do fondu opráv

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane novej fasády. Je udržiavaný, bezpečne uzamykateľný, samozrejmosťou je elektronický vrátnik na vstupných dverách.

Ak nové bývanie, tak s nami! Sme realitná kancelária pôsobiaca v rámci celého Slovenska, svoju pečať chceme zanechať aj na Zemplíne, v meste Humenné a blízkom okolí. Vďaka nám si už množstvo ľudí našlo svoj nový domov, alebo sa s radosťou rozlúčili so svojou nehnuteľnosťou, aby tam, kde oni končia, niekto iný začal snívať svoj sen o ideálnom bývaní. Seriózny prístup, ľudské jednanie. Jasné podmienky, žiadne skryté poplatky. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne a nám zvereným nehnuteľnostiam sa systematicky venujeme. Veľmi radi by sme aj vám pomohli s kúpou či predajom vašej nehnuteľnosti. Spolupráca s nami je istotou zabezpečujúcou maximálny komfort a pohodu zrealizovaného obchodu, ktoré vás nebudú nič stáť.

Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a pripomienky vysvetlíme pri osobnej prehliadke.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, popl
ZĽAVA OBHLIADKA. Na PREDAJ žiadaný 2 izbák na skok od centra
Podobné inzeráty
Môžete prerobiť 1-izbák na dvojgarsonku - Predáme by…
Môžete prerobiť 1-izbák na dvojgarsonku - Predáme byt v Dúbravke Popis: Chcete bývať v tichej lokalite s rýchlou dostupnosťou do mesta, ale aj do prírody. Máme pre vás tento 1-izbák v Dúbravke na ulici Kpt. Jána Rašu, ktorý spĺňa všetky predpoklady. Električkovú a autobusovú zastávku máte od domu 5 minút pešo. Do lesa, ktorý je súčasťou Starej Dúbravky sa dostanete zhruba za 15 minút pešo. Niečo viac o byte Tento byt na 5. poschodí predávame v pôvodnom stave. Ak plánujete, že ho prenájmete, po menších úpravách: doplniť zariadenie, ho môžete začať rovno prenajímať. Byt predávame vyprataný. Ostane v ňom kuchynská linka, sporák, sanita v kúpelni a na WC a vstavané skrine v chodbe. Ak však plánujete rekonštrukciu pre vlastné bývanie, byt vám ponúkne niekoľko alternatív. Útulná a priestranná dvojgarsonka Pôdorys bytu vám ponúka prerábku, ktorej výsledkom bude denná a nočná časť. Z kuchyne si viete urobiť spálňu a obývačku spojiť s kuchyňou. Získate tak dve izby. Plnohodnotný 1-izbák Ak zachováte pôvodný pôdorys, získate plnohodnotnú izbu a vkusnú kuchyňu. Úložný priestor vyrieši chodba Tak ako to vidíte na fotkách a vo virtuálne prehliadke, chodba je dostatočne veľká na to, aby sa do nej zmestila vstavanú skriňa. Ušetrite priestor a obývačku si môžete zariadiť podľa vlastného vkusu. Výhodou je oddelené WC od kúpelne V málometrážnych bytoch nie je štandardom, aby WC bolo zvlášť. Tento byt vám to ponúka. Balkón Súčasťou bytu nie je balkón, ten však supluje spoločný balkón na medzi poschodí, môžete ho využívať tak, ako ostatní susedia. Orientácia Byt má orientáciu na východ, nie je prehriaty, výhľad máte na Kamzík. Bytovka Je to 8-podlažný panelový bytový dom. Na každom poschodí sú 4 byty. Bytovka je kompletne zrekonštruovaná : zateplená fasáda, zrekonštruovaný interiér, vymenené výťahy. S bytom sa predáva aj pivničná kobka. Okolie Dúbravka vám ponúka to, čo máloktorá mestská časť v Bratislave. Blízkosť prírody (Dúbravska hlavica) a vďaka električke aj rýchlu dostupnosť do centra Bratislavy. Budete bývať v tichej lokalite mimo križovatky. Zároveň sa môžete spoľahnúť, že máte všetky služby po ruke. Obchody, fitka, zdravotné strediská, školy, škôlky, oddychové zóny. Ak hľadáte vhodný byt pre seba, toto je ten správny. Obhliadky Obhliadky sú možné kedykoľvek v týždni po dohode. Radi vám byt ukážeme osobne. Ak máte otázky pokojne píšte, volajte. Tešíme sa na stretnutie. Majte pekný deň. Podlahová plocha m2: 36 Loggia: Nie Výťah: Áno 1x Stav: Pôvodný stav Poschodie --/--: 5/9 Konštrukcia bytu: Panel Zálohový predpis / mesiac EUR: 115 Okná: Plastové Kuchynská linka: Zánovná Spotrebiče: Plynový sporák,Elektrická rúra Kúpelňa: Pôvodná WC: Pôvodné Podlahy: Plávajúca podlaha,Dlažba Bezpečnostné dvere: Áno Svetové strany: V Kúrenie: Ústredné Zateplený dom: Áno Forma vlastní
✅ZNÍŽENÁ CENA✅ NA PREDAJ VEĽKÝ 2 IZBÁK S LOGGIOU A KOMOROU,
✅ZNÍŽENÁ CENA✅ NA PREDAJ VEĽKÝ 2 IZBÁK S LOGGIOU A KOMOROU, BARDEJOV Ponúkam na predaj veľký 2 izbák s loggiou a komorou v Bardejove, ul.L. Svobodu. Byt pozostáva z veľkej obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpelne, WC, chodby, predsiene a komory. K bytu patrí pivnica. - celková plocha bytu: 54m2, orientácia: východ - nachádza sa na 0./7.posch. obytného domu - konštrukcia objektu: panel - vlastníctvo: osobné - stav bytu: pôvodný, udržiavaný, vhodný na rekonštrukciu podľa svojich predstáv - podlaha: dlážkovina, laminátová podlaha - steny: omietky - okná: pôvodné - bytové jadro: umakart - vybavenie kuchyne: pôvodná kuchynská linka, plynový sporák, digestor - vybavenie kúpelne: umývadlo, klasická vaňa; oddelené kombi WC - vykurovanie: centrálne, kapilárne merače tepla - parkovanie: verejné, dostatočné - čisté a udržiavané spoločné priestory, elektronický domový vrátnik - možnosť pripojenia: káblová televízia, internet - možnosť financovania: V HOTOVOSTI, HYPOTÉKOU ALEBO KOMBINÁCIA ✅ k dispozícii: DOHODOU Výhody: výborná lokalita na bývanie v prostredí plnom zelene, obchody, ZŠ, MŠ, zastávka MHD, občianska vybavenosť ✅Cena: 74.980,- Eur ☎️ KONTAKT: Peter
✅ZNÍŽENÁ CENA✅ NA PREDAJ VEĽKÝ 1 IZBÁK S LOGGIOU A KOMOROU,
✅ZNÍŽENÁ CENA✅ NA PREDAJ VEĽKÝ 1 IZBÁK S LOGGIOU A KOMOROU, BARDEJOV Ponúkam exkluzívne na predaj veľký 1 izbák s loggiou a komorou v Bardejove, ul. Ťačevská. Byt pozostáva z veľkej obývacej izby, kuchyne, kúpelne, WC, chodby, predsiene a komory. K bytu patrí murovaná pivnica. - celková plocha bytu: 47m2, orientácia severovýchod - nachádza sa na 2./11.posch. obytného domu - konštrukcia objektu: panel, zateplená - vlastníctvo: osobné - stav bytu: pôvodný, udržiavaný, vhodný na rekonštrukciu podľa svojich predstáv aj na 1,5 izbový byt - podlaha: dlážkovina - steny: omietky - okná: plastové v celom byte - bytové jadro: umakart - vybavenie kuchyne: pôvodná kuchynská linka, plynový sporák, digestor - vybavenie kúpelne: umývadlo, klasická vaňa; oddelené kombi WC - nové spoločné rozvody v šachte - vykurovanie: centrálne, digitálne merače tepla - parkovanie: verejné, dostatočné - čisté a udržiavané spoločné priestory, elektronický domový vrátnik - osobný a nákladný výťah - možnosť pripojenia: káblová televízia, internet - nízke náklady na bývanie - k dispozícii: DOHODOU Výhody: vynikajúca lokalita - všade blízko, tiché prostredie plné zelene, obchody, ZŠ, MŠ, zastávka MHD, kompletná občianska vybavenosť ✅ k dispozícii: DOHODOU ✅ cena: 73.000 eur - možnosť financovania: V HOTOVOSTI, HYPOTÉKOU ALEBO KOMBINÁCIA ☎️ KONTAKT: PETER –
HALO reality - Predaj, dvojizbový byt Liptovský Mikuláš, Dr.
Ponúkame na predaj krásny a priestranný dvojizbový byt s balkónom v osobnom vlastníctve na Nábreží Dr. Aurela Stodolu v Liptovskom Mikuláši. Byt sa nachádza na treťom poschodí z trinástich v zateplenom bytovom dome. Celková výmera podlahovej plochy bytu s príslušenstvom je 56,90 m2. K bytu prislúcha aj pivnica o výmere 1,73 m2 nachádzajúca sa v podzemnom podlaží bytového domu a tiež príručná komora nachádzajúca sa na chodbe vedľa bytu. DISPOZÍCIA: byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej miestnosti s balkónom, spálne, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety a ako bonus je v byte vybudovaný priestranný šatník. STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred približne štyrmi rokmi: vymenené okná, murované jadro, elektrické, vodovodné a kanalizačné rozvody, obklady a dlažby, plávajúca podlaha, komplet nová kúpeľňa a samostatná toaleta a bol vybudovaný šatník. BYTOVÝ DOM: bytový dom tiež prešiel rekonštrukciou. Zateplená fasáda, a úplne nový výťah. VÝHODY: nádherné prostredie plné zelene, detských ihrísk, blízkosť cyklochodníka a len na skok do centra mesta Liptovský Mikuláš. Nízke mesačné náklady. MESAČNÉ NÁKLADY: mesačné náklady sú na tento byt veľmi nízke. LOKALITA: byt sa nachádza v lokalite s výbornou dostupnosťou do centra mesta a s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza MŠ, ZŠ, lekári, rôzne obchody, pošta, lekáreň, pizzéria, pub, cukráreň, hokejbalové a futbalové ihrisko, tenisové kurty, fitness. Z bytu je to blízko aj na cyklochodník a hlavne je to na skok do centra mesta Liptovský Mikuláš. NÁZOR MAKLÉRA: bývanie na skok od centra mesta a zároveň okolie bytového domu je plné zelene a detských ihrísk. Na byte sú nízke mesačné náklady, prešiel nedávno celkovou rekonštrukciou takže Vám stačí nasťahovať sa a bývať. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LM-62878. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienka
NA PREDAJ - 2 izbák - Pasteurovo námestie - tehla - 62 m2
Typ: 2-izbový byt Ulica: Pasteurovo námestie Obec: Košice-Juh NA PREDAJ_TEHLA_62 m2_s balkónom_S K V E L Á  L O K A L I T A _ Š T E D R Á  R O Z L O H A čerstvo zrekonštruovaný 2 izbák na Pasteurovom námestí v Košiciach Tento dvojizbák sa nachádza na 2. poschodí (z 2) BEZ VÝŤAHU. Ponúkne Vám dostatok súkromia - na každom poschodí sa nachádzajú iba 2 byty (iba 6 bytov v celom bytovom dome!). Dispozícia: po vstupe do bytu bezpečnostnými dverami Vás privíta chodba v tvare písmena L. Vpravo na konci chodby nájdete užitočnú komoru a kúpeľňu (vľavo). Tá bola oproti pôvodnej dispozícii zväčšená na úkor komory, vznikol z nej veľkorysý priestor s vaňou, umývadlom a WC. Na konci chodby oproti vchodovým dverám je kuchyňa. Tvar obdĺžnika, svetová strana: Západ. Do obývačky vojdete na konci chodby vľavo - pred vstupom do kuchyne, z nej ústi historický balkónik s výhľadom na tenisový kurt; z obývačky sa po ľavej strane dostanete do nepriechodnej spálne. Obe izby sú orientované východne, sú dostatočne priestranné, zaliate slnkom prevažnú časť dňa. V oboch izbách sú veľmi vkusné parkety - vybrúsené, nalakované. V ostatnej časti je plávajúca podlaha, v kúpeľni dlažba a steny sú po celej zvislej dĺžke pokryté obkladom. Ohrev vody zabezpečuje plynový prietokový ohrievač, kúrenie je ústredné, okná plastové. Pôvodné elektrické vedenie bolo vymenené za nové. K bytu prináleží aj pivnica v suteréne tohto starobylého bytového domu. Lokalita Juh je košičanom známa výbornou dostupnosťou do centra (10 min. peši), bývanie v tejto lokalite si domáci pochvaľujú aj vďaka skvelej občianskej vybavenosti: školy, škôlky, Univerzitná nemocnica L. Pasteura - Stará nemocnica, obchodné centrá: Astória, LIDL, všetko na dosah.  Cena:  150.000 Eur. K dipsozícii: I H N E Ď. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, rada Vám poskytnem všetky potrebné informácie. Zodpovedný certifikovaný maklér: Mgr. Beáta VUKUSIC, ; Spoločnosť "bea vukusic, s.r.o." - na jednom mieste (Hlavná 18/1) nájdete: - realitnú činnosť - predaj & prenájom nehnuteľností, zviditeľnenie Vašej nehnuteľnosti na najsledovanejších portáloch a sieťach - finančné poradenstvo - radi Vás odborne prevedieme procesom financovania Vašej nehnuteľnosti - máme dlhoročné skúsenosti v tejto oblasti - zabezpečíme akékoľvek poistenie - vinkulácie - právne poradenstvo prostredníctvom advokátskej kancelárie - autorizované zmluvy. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti "bea vukusic, s.r.o.". Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 62 m2 Úžitková plocha: 62 m2 Poschodie: 2 Loggia: nie Počet podlaží: 3 Počet izieb: 2 Plocha balkóna: 2 m2 Balkón: áno - 1 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Výťah: nie Energetický certifikát: nie Klimatizácia: nie Káblová televí
VÝHODNÁ INVESTÍĆIA VEĽKÝ, ŽIADANÝ 1,5 IZB
ŽIADANÝ, PEKNÝ ,VZDUŚNÝ 1,5izb V BLÍZKOSTI OC MAX, A PREDSA V TÍCHEJ LOKALITE UPROSTRED ZELENE NA KARPATSKEJ. VÝHODY:svetlý, veľký ,slnečný, tiché prostredie, MAX,BILLA, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu MHD...Za najväčší benefit považujeme nízke prevádzkové náklady, ktoré majitelia ocenia nie len teraz, ale aj po celú dobu bývania... Prosím, kontaktujte ma tel: ohľadom detailnejších informácií. BYT MÁ 42M2,OV,JE PO REKONŠTRUKCII: veľmi pekná murovaná kúpeľňa, sánita ...Zariadený novým nábytkom! Nízke nájomne!!! Pôsobí veľmi príjemným dojmom, príďte sa sami presvedčiť! FOTO ILUSTRAČNÉ, ALE PODOBNE... REÁLNE FOTO POĽEM NA WHATSAPP ALEBO DO MMS!!! Obrovskou výhodou bytu je práve jej strategická poloha. Či už mierite do CENTRA , do niektorej z Prešovských univerzít, na nákupy, za zábavou alebo na Železničnú stanicu, všade sa dostanete pohodlne aj pešo a najneskôr do 20 minút. Aj preto je táto lokalita obľúbeným miestom pre bývanie v PREŠOVE, a vyznačuje sa kompletnou občianskou vybavenosťou a zároveň výbornou dopravnou dostupnosťou MHD. V blízkej vzdialenosti OC MAX, rovnako ako v okolí obchody, školy, niekoľko reštaurácií, nemocnica s lekárňami. V dochádzkovej vzdialenosti sa tiež nachádzajú areály univerzít... RK Dôvera HĽADÁ NOVÝCH ĽUDÍ I SKÚSENÝCH MAKLÉROV DO NÁŠHO TÍMU!!! PREDOVŠETKÝM:REALITNÉHO MAKLÉRA NA PREDAJ POZEMKOV,RD a CHAT V PREŠOVE,KOŠICIACH A OKOLIE!!! POŽADUJEME: - prácu na živnosť - ukončené stredoškolské vzdelanie,dobrá znalosť práce s počítačom - komunikatívnosť, samostatnosť, flexibilita. PONÚKAME: PROVÍZIE 60% - 80 % zo zrealizovaných obchodov - možnosť inzerovania nehnuteľností v celosvetovej inzercii. PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS S AUTORIZÁCIOU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO....SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI...Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová na tel. .