bazár, predaj, inzercia, predám

ZĽAVAŠaty na spoločenskú udalosť

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predam veľmi pekné, nové-1 krat na sebe šaty s jemným leskom č.M, nakoľko su mi malé.Budete skvele vyzerať na akejkoľvek spoločenskej udalosti.Sú jednoduché, no lesklá nitka dáva šatám šmrnc a eleganciu.
ZĽAVAŠaty na spoločenskú udalosť
Podobné inzeráty
Krásne biele šaty pre spoločenskú udalosť
Krásne biele šaty pre spoločenskú udalosť pre dievča. Biela čipka. Podklad je satén. V pase ozdobené perleťovými korálkami. Na visačke je veľkosť 12 (rokov), no sú šité pre mladšie dievčatá 9-10 rokov.
Predám krásny ružový overal vhodný na spoločenskú udalosť
Predám ružový overal od firmy Gerry Weber. Overal je vhodný na spoločenskú udalosť. Je z vysoko kvalitného materiálu. Veľkosť 38. Oblečený bol 1krát
Saty na redovy tanec alebo inu spolocensku udalost
Predam saty vhodne na redovy tanec alebo inu spolocensku akciu,velkost 36. Saty su vo velmi dobrom stave,nosene 1x. Moznost osobne si vyskusat po dohode. Osobny odber - Kosice alebo zaslem postou.
Šaty zn. Chantall č. 36 / S
Predám úplne nové čipkované šaty zn. Chantall model Atlanta č. 36, v jemnej mentolovej farbe. Sú krásne s kvalitnou čipkou, jemne pružné, veľmi kvalitný materiál. Kúpila som si ich na spoločenskú udalosť, ktorá sa zrušila a už ich nevyužijem. (Foto požičané) Zasielam v pôvodnom obale. Kúpna cena bola 69 Eur, posúvam ich za 20 Eur + poštovné.
Letne bavlnene saty
Letne bavlnene saty, velmi dobre sedia velkosto M-L, b pase je mozne previazat snurkou,nenosene, prijemny materal vsetko je bavlna, fobry strih, mozne mosit na bezny den ale vhodne aj na spolocensku udalost
Spoločenské šaty veľkosť S
Predám lososové spoločenské šaty veľkosť S vhodné na stužkovú, promóciu, svadbu, oslavu alebo inú spoločenskú udalosť. Oblečené 1 krát, súčasťou zlatý platový opasok. Cena 35,00 EUR. Kontakt: 0911 46 46 76, Bratislava IV.