bazár, predaj, inzercia, predám

Zlepšite si svoj život v novom dome.

Kategória: Domy

Snívate o vlastnom bývaní v blízkosti mesta, ale túžite byť aj v spojení s prírodou ? Túžite po mieste, kde si vypijete kávu na terase a Vaše deti sa budú pritom hrať na záhrade? Máme pre Vás na predaj 4izbový rodinný dom so skvelou dispozíciou. Dom má 3 izby na spanie, kuchyňu spojenú s obývačkou, samostatné WC, priestrannú kúpeľňu a veľký, centrálny šatník. Úžitková plocha domu je 100 m2, terasa 20 m2, v dome je pochôdzna povala s rozlohou 14 m2, na uloženie nepotrebných vecí. Dom sa nachádza na veľkom pozemku s rozlohou 872 m2, pozemok je oplotený z troch strán. Dom je napojený na všetky siete. Novostavba sa nachádza v mestskej časti Levíc - Malý Kiar, kde premáva MHD, je len 2 km od kúpaliska Margita Ilona, čo oceníte hlavne v letných mesiacoch.
Zlepšite si svoj život v novom dome.
Podobné inzeráty
Zlepšite život sebe aj svojej rodine v novom dome
Netlačte sa viac v malom byte, bez súkromia. Presťahujte sa do priestranného rodinného domu v Zlatých Moravciach. Veľký pozemok a blízko do centra mesta. Vylepšite svoje bývanie a doprajte lepší život sebe aj svojej rodine. Dohodnite si obhliadku už teraz!
Garden party vo veľkom štýle v Leviciach
Spravte si "garden party" pre seba aj svojich priateľov v novom dome na Kalvárii, ktorý Vám ponúka zabudovaný bazén, veľkú terasu a očarujúce výhľady na mesto. Dom má výbornú lokalitu, blízko centra mesta Levice, je to 6izbová novostavba, predávaná v štandarde. Dohodnite si obhliadku a zlepšite život sebe, aj svojej rodine.
Nenechajte si kaziť svoj život hlučnými susedmi
Každý, kto býva v byte pozná aké môže byť nepríjemné, keď susedia majú hlučného domáceho miláčika, alebo milujú hlasnú hudbu,... Nenechajte si kaziť svoj život a život svojej rodiny. Doprajte si miesto, kde sa všetky vaše problémy stratia a ako bonus, môžete si vypiť kávu na novej terase Vášho domu. Konkrétne 4izbového bungalovu v meste Želiezovce. Pre ohliadku volajte !!!
Bývajte v novom rodinnom dome v Želiezovciach
Každý, kto býva v byte pozná aké môže byť nepríjemné, keď susedia majú hlučného domáceho miláčika, alebo milujú hlasnú hudbu,... Nenechajte si kaziť svoj život a život svojej rodiny. Doprajte si miesto, kde sa všetky vaše problémy stratia a ako bonus, môžete si vypiť kávu na novej terase Vášho domu. Konkrétne 4izbového bungalovu v meste Želiezovce. Pre ohliadku volajte !!!
PREDAJ: Dom pre rodinný život spojený s podnikaním, 178 m2,
POTREBUJETE SPOJIŤ AKTÍVNY RODINNÝ ŽIVOT S PODNIKANÍM? HĽADÁTE DOM, S NAJRÝCHLEJŠÍM VÝJAZDOM NA OBCHVAT NA OKOLÍ? DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj v Brezne, mestskej časti Mazorníkovo rodinný dom s garážou, skladovými priestormi, pivnicou, skleníkom a hospodárskymi stavbami vhodný pre rodinný život, aj podnikanie. PREDMET PONUKY Udržiavaný dvojpodlažný rodinný dom v pôvodnom stave postavený na mierne svahovitom, juhozápadne orientovanom pozemku s výmerou 1557 m2, s bezprostredným výjazdom na hlavnú cestu Brezno - Hriňová a obchvat mesta Brezno. Pôvodný rodinný dom bol postavený v 50-tych rokoch minulého storočia a dostavaný bol do súčasnej podoby v roku 1978. Dom je v pôvodnom stave, posledná rekonštrukcia (kúpeľňa na prízemí) prebehla v roku 2018. Súčasťou rodinného domu je kvalitná pivnica umiestnená za domom (výstavba na konci osemdesiatych rokov), skleník v záhrade, väčšia garáž s jamou (päťdesiate roky), hospodárske stavby umiestnené vo dvore, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. Dom je zdravý a v dobrom technickom stave. Má pôvodné okná, dvere, podlahy čiastočne vymenené (laminátové), sedlovú strechu pokrytú pozinkovaným plechom. El rozvody sú v pôvodnom dome hliníkové, v prístavbe medené. Do domu je privedený (nie zapojený) optický internet, pitná voda je z verejného vodovodu, vykurovanie je elektrické, ohrev vody elektrický. Odpadové vody sú odvádzané do nepriepustnej žumpy. KÚPOU JE DOM VOĽNÝ. DISPOZÍCIA 1 NP (89 m2): vstupná predsieň (zádverie), sklad s prívodom vody (v minulosti kaderníctvo), chodba, schodisko, kuchyňa so sporákom na pevné palivo, 2 izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, podschodiskový priestor (technická miestnosť). 2 NP (89 m2): chodba, schodisko, 3 izby, kúpeľňa s vaňou a WC, terasa. Exteriér: pivnica, skleník, garáž (36 m2), hospodárske stavby, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. LOKALITA Rodinný dom je situovaný v bezprostrednej blízkosti hlavnej cesty Brezno - Hriňová a pri obchvate mesta Brezno (smer B. Bystrica, Tisovec). Sieť obchodov a služieb (supermarkety Terno, reštaurácie, špecializované predajne a veľkosklady, plaváreň, tenisové kurty, reštaurácie a pohostinstvá, pošta, MŠ, ZŠ a i.) v mestskej časti Mazorníkovo je dostupná do 3-5 min. cesty autom, t.j. do 20 min. pešej chôdze. Ostatné služby okresného mesta (úrady, banky, zdravotná starostlivosť, reštaurácie, obchody, športoviská a i.) sú dostupné do 3-5 min. cesty autom a 20 minút pešej chôdze. Lokalita, v ktorej sa dom nachádza je zároveň vynikajúcim miestom pre výjazd za rekreáciou (cyklotrasy do okolia Brezna, športoviská, ihriská, plaváreň, turistika, lyžiarske strediská a i.) ODPORUČENIE MAKLÉRA Ak chcete žiť aktívny rodinný život alebo ho spojiť s podnikaním, v takomto prípade je rodinný dom svojou polohou, dispozíciou a pôvodným stavom bezkonkurenčný. Okrem príjemnej dispozície, ktorá znesie zásah a vylepšeni
JEDINEČNÁ PRÍLEŽITOSŤ/ 6.IZB R.DOM A PEKNÝ 3.IZB R.DOM / NOV
SHARK REAL Vám dáva do pozornosti Jedinečnú príležitosť na kúpu dvoch Rodinných domov na jednom pozemku o výmere 424M2 v obci Bernolákovo.Táto ponuka je vhodná pre väčšiu rodinku,kde by jedná rodinka užívala jeden Rodinný dom a jej rodinný príslušníci druhý Rodinný dom.a takťiež pre ludí,ktorý by spojili svoj osobný život s podnikaním,Máte veľmi dobre vzťahy s Vašími rodinnými blízkymi a hladáte kde by ste svoj život žili spoločne v ich blízkosti?Tak verte.že táto ponuka je pre Vás tá pravá a určite sa oplatí prísť si ju pozrieť na vlastné oči. -Jedná sa o veľmi pekný 3.Izb samostatný Rodinný dom /Novostavbu,s úžitkovou plochou 80M2 kolaudovanú v roku.2021 a 6.Izb Rodinný dom z roku 1912 s úžitkovou plochou 160M2 na jednom slnečnom oplotenom pozemku . * Nech sa páči prejdime k popisu a prezentácií nehnuteľnosti * DISPOZÍCIA 3.IZ RODINNÉHO DOMU: Tento rodinný dom sa delí na dennú a nočnú časť.Vstupnou chodbou sa presunieme do peknej a slnečnej kuchyňe prepojenej s obývacou miestnosťou s ktorej sa môžete pokochať výhľadom na peknú záhradku,vďaka oknám,ktoré dávaju pocit akoby ste boli priamo na záhrade.Po ľavej strane vstupnej chodby sú dvere do nádhernej novučičkej kúpelne v zemitých tónoch so sprchovým kútom,priestorom na pračku a sušičku,umývadlom so skrinkou a WC.Kuchynská linka je do tvaru L a je vybavená všetkým čo nastávajúca majiteľka potrebuje na prípravu chutných jedál pre celú rodinku. -Obývačkový priestor poskytuje dostatok miesta na spoločné večere pri pozretí si dobrého filmu Nábytok jak kuchyne tak obývačky je vyhotovený na mieru.Osvetleným schodiskom sa dostaneme na poschodie,ktoré disponuje po ľavej strane s priestrannou spáľňou s pekne veľkou posteľou,vstavané skrine a taktiež miestom na pracovný stolík.poprípade pre nadšencov športu priestor na cvičenie.Po pravej strane Vás uchváti ďalšia velkorysá krásne presvetlená izba s peknými rozmermi,so vstavanou skriňou,postelou a ďalšim priestorom ktorý nám dovolí na prípadnu detskú postielku.Dvere o kúsok vedľa sa nachádza samostatná toaleta s umývadlom.Nesmiieme zabudnúť spomenuť aj veľmi zaujímavo zrealizovaný priestor pod schodiskom,ktorý slúži ako špajza na uskladnenie potravín.Ďalšou vychytávkou sú uložné priestory v samotných schodoch na uloženie si drobností,alebo vecí,ktoré budú mať svoje miesto práve tam. -V horúcich letných dňoch oceníte klimatizáciu na poschodí. ZÁKLADNA CHARAKTERISTIKA: -Úžitková plocha domu 80m2 -Plocha pozemku 424m2 -Kolaudácia 2021 -Okná plastové +elektrické rolety -Klíma na poschodí -Vchodové dvere bezpečnostné -Vykurovanie domu / elektrické podlahové + krbové kachle -Materiál / Itong +200mm polystyrén -Strecha /škridla -Zateplenie fasády- Áno -Studňa -Pozemok celý oplotený -Priestor na bazén -Siete ( voda,elektrika+ kanalizácia / plyn na pozemku,ale v dome nie -Vstupná brána elektrická -Bojler na teplú vodu Záhrada je krásne slnečná a d