bazár, predaj, inzercia, predám

Znecitlivejúci sprej

Kategória: Ostatné

Znecitlivejúci sprej
Vlastnosti: Oddiali čas ejakulácie mužov, zlepši kvalitu sexuálneho života párov a zvýši zábavu párov.
Použitie:Nastriekajte sprej na penis 30 minút pred pohlavným stykom.Používajte s kondómom(inak hrozí znecitlivenie partnerky)
Nepoužívať pri orálnom sexe(taktiež hrozí znecitlivenie)
:D

Prosím kontakt cez email formular
Znecitlivejúci sprej
Podobné inzeráty
Citrus sprej
Citrus sprej - praktický a zábavný sprej na dochucovanie pokrmov a kokteilov. Revolučná novinka vo vašej kuchyni. Unikátny sprej na citrón a limetku či iné ovocie. Nepostrádateľný pomocník pre každú domácnosť. Jednoducho zaskrutkujte sprej do citrusových plodov a môžete rozprašovať. Ideálny na šaláty, drinky, sprejové nástavce na citrusy - citrón a limetku. Originálny pomocník do kuchyne. Už žiadne kôstky v čaji a vyschnuté polovičky citrónov v chladničke. Tento odšťavovač okúzli každú vašu návštevu, kokteily, či na ovocie. Na zábavné a dochucovanie kokteilov, zeleninových šalátov, morských plodov a všetkých ďalších pokrmov, k príprave ktorých sa na dochutenie používa čerstvá citrusová šťava. Už žiadne umelo vyrobené citrónové šťavy či stabilizátormi upravené koncentráty. Vďaka praktickému Citrus spreju pohodlne vyrobíte praktický mechanický sprej z čerstvého citrónu. Je možné ho využiť na väčšinu citrusových plodov. Odrežte špičku plodu a jednoducho len zatočte špeciálny "vrták" priamo do ovocia, potom ovocie stlačte, aby sa šťava uvoľnila. Materiál: plast, Rozmery: 8 cm - 10,5 cm, V balení: 2 ks. Cena 4,90€. V prípade záujmu prosím napísať - telefónne číslo je neplatné.
Aeros Sprej Protect/Rozprasovaci sprej proti lezucemu hmyzu
Aerosolovy Sprej Protect proti lezucemu hmyzu (mravce, svaby, blchy, striebrenky, pavuky atd.), vypudzuje hmyz z ukrytov, zabija hmyz okamzite - Bezna cena v obchodoch 6 eur, ponukam za 3 eura 1ks. Dostupnost 2 ks. Rozprasovaci sprej protect proti lezucemu hmyzu (mravce, svaby, blchy, striebrenky, pavuky atd.), vhodny na povrchy pretoze nezanechava viditelne stopy, vypudzuje hmyz z ukrytov, zabija hmyz okamzite - Bezna cena v obchodoch 16 eur, ponukam za 8 eur 1ks. Dostupnost 2 ks. Osobny odber KE,PO, VT. Moznost zaslat postou na dobierku.
Sprej na škvrny
Sprej na škvrny pred praním prewash sprej, Amway Home
Sprej na textil a čalúnenie SIMPLY SPRAY
Predám kvalitné spreje značky SIMPLY SPRAY čalúnenie a textil. Farba charcoal grey - tmavo sivá. Mám ich 30 ks . Cena za kus 10€. Link na sprej :
Zinkové a hliníkové spreje
Zinkový sprej, 400 ml. - dlhodobá ochrana proti korózii , obsahuje 98-99% vločiek čistého zinku. Žiadna korózia po skúške viac ako 550 hodín Oblasti použitia: Ako vysoko kvalitným antikoróznym náterom pre trvanlivé nátery všetkých kovových častí. Cena 5 Eur/ks. Hliníkový sprej, 400 ml - tepelne odolná povrchová ochrana pre všetky kovy v teplotnom rozsahu až do + 800 ° C. Vizuálne ohromujúci, lesklý povrch je dosiahnuté použitím vysoko kvalitného hliníkového pigmetnu. Oblasti použitia: technológia vzduch-klimatizácia a ventilácia na spaľovacie zariadenia v modelovaní, umení a remesiel a vizuálne vylepšenia rôznych materiálov. Cena 5 Eur/ks. POZRI NA ĎALŠIE MOJE INZERÁTY !!! ***ODPOVEDÁM NA E-MAILY**
Rocketbook Fusion A4 + stierka + sprej + Frixion perá
Predám Rocketbook Fusion A4 + stierka + sprej na vodu + perá Frixion + držiak na pero Čisto nové, nepoužité. Osobne v ZV alebo poštou na dobierku