bazár, predaj, inzercia, predám

ZNÍŽENÁ CENA,Gazdovský dom v obci Sečovská Polianka

Kategória: Domy

N012-12-JARU

Realitná kancelária NOVÉ BÝVANIE Vám ponúka na predaj gazdovský dom v centre obce Sečovská Polianka v okrese Vranov nad Topľou.Dom leží na dlhom rovinatom pozemku o výmere 1626 m2. Zastavaná plocha domu je cca.120 m2.

-pôvodný stav
-typ domu z 60 rokov
-stavebný materiál -pálená tehla
-strecha šindel
IS: plyn,elektrina,žumpa,vlastná studňa

Obec má dobrú dostupnosť do okresného mesta Vranov nad Topľou cca.15 min. a takisto ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako sú škola,škôlka,potraviny,krčma atď.

Cena: 56 000 eur

V cene je už zahrnutý aj kompletný právny servis,vypracovanie zmluvy,poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a aktívna pomoc pri vybavovaní úveru.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať,veľmi rád si dohodnem s Vami osobné stretnutie a zodpoviem Vám všetky vaše otázky.

Kontakt: rusnak@
ZNÍŽENÁ CENA,Gazdovský dom v obci Sečovská Polianka
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Rodinný dom 12 km od Vranova n/T – Sečovská Polianka
ID:6997 - nachádza sa v obci Sečovská Polianka, - v okolí je veľmi dobrá občianska vybavenosť; škola, škôlka, obchody, potraviny, pošta.., - rodinný dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv,   - materiál stavby: tehla, strecha: eternit,  - dispozičné riešenie: 4 x izba, kuchyňa, kúpeľňa s WC, chodba, - všetky inžinierske siete: elektrina, plyn, studňa, žumpa, - celková výmera pozemku je 1 683 m2. Zabezpečíme Vám kompletný servis pri vybavení hypotekárneho úveru – bezplatne, rýchlo a výhodne.   CENA: 48.900,-EUR TEL. maklér: Infolinka:  0918 883 321
Predáme krásny  dom   na kopaniciach v dedinke  Polianka-doh
Typ: Rodinný dom Ulica: Polianka Obec: Polianka Výmera  100m2  nádvorie,garáž + malá zahradka k tomu    NA PREDAJ:  Rodinný dvojdom k predaju-jedna strana v centre dedinky s oplotenim a  garážou-voľný ihneď.  Hneď vedľa hlavnej cesty prístup bez problému. Dom je starší no bol obývaný donedávna.    DOM: - pôvodný stav nezateplený  - tehla - drevo  - pálená škridla  - pripojenie na elektrinu,  voda , kanalizácia    VYBAVENIE: -dom jen podpisvničeny a  má dava vchody  je dvojgeneračný zariadeny - predajom voľný    DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: v prízemí letná kuchyňa kotolňa garáž vstupná chodba drevareň   vstupná chodba s prechodom do podkrovia po schodoch  Obývacian izba  s kuchyňou, spálňa detská izba  kúpeľňa WC  v podkroví kúpeľňa dve izby kuchyňa        PARKOVANIE: na pozemku,  v garáži    LOKALITA: Dom sa nachádza v tichej časti dedinky v Myjavských kopaniciach v centre s dobrým prístupom . Je ohradený , pred domom je vybetonovaný pozemok kde  sa dá parkovať . Na pozemku je garáž a  taktiež diel)a v ktorej sa dá stráviť čas  pre šikovného majistra alebo  domáceho kutila. Najbližšie mesto je 5km Myjava v dedinke sa nachádza škôlka pravidelná autobusová doprava a výborná  dostupnosť v okoli.      VÝHODY: dom dielňa skleník a malá záhradka  na idealnom pozemku k splneniu si vlastných snov  CENA: 120 000€      KONTAKT: Kobelárová Zuzana  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 600 m2 Úžitková plocha: 100 m2 Počet izieb: 7 Balkón: áno Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 2 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Garáž: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: nie Terasa: nie Vykurovanie: vlastné Pivnica: áno
Gazdovský dom, pozemok 2969m2, v malebnej obci pri Košiciach
Sweethomereal Vám v zastúpení Martina Šipoša, ponúka na predaj gazdovský dom v malebnej obci Kecerovský Lipovec v okrese KE-okolie, vzdialenej od Košíc 28km. Je obklopená krásnou prírodou a počtom obyvateľov v obci len 121. V obci nežijú rómsky spoluobčania. Dom sa nachádza priamo v obci, na rozľahlom pozemku 2969m2, sú na ňom ovocné stromy, prevažne jablká a hrušky. Ide o gazdovský typ domu, spojený s hospodár. časťou, konštrukcia tehlová a strecha plechová. Obytná časť pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne a špajze na prízemí, 3 priestranných izieb a kúpeľne na poschodí. Severná stena a strecha je zateplená, inak pôvodný stav. Obytná plocha domu je cca 130m2. Hospodárska časť domu pozostáva z veľkého skladu, komory (dielne) a chlievu pre hospodárske zvieratá. Plocha hospodárskej časti cca 80m2. Na pozemku je ešte murovaná priestranná garáž a vzadu menšia a veľká stodola.. Možnosť rozšírenia obytnej plochy o podkrovie, alebo o časť skladu. Kúrenie v dome je v súčasnosti pôvodnými funkčnými pecami, na vykurovanie ,varenie a pečenie, ktoré majú aj dekoračný charakter. Možnosť dobudovania technickej miestnosti s plynovým kotlom v sklade. Ďalšou možnosť sú kolektory, nakoľko dom je orientovaný východ – juh – západ a nič mu netieni. Voda – vlastná studňa Elektrina 380V funkčná. Plocha pozemku 2969m2. Kanalizácia: nie Plyn: nie Ideálna voľba pre rodinné využitie, chov hospodárskych zvierat, prípadne rekreáciu. Dom z pozemkom sa nachádza v pokojnej lokalite. Jedná sa o starší dom, ideálny na rekonštrukciu podľa svojich predstáv. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte kontaktovať makléra telefonicky na čísle , veľmi radi si s Vami dohodneme osobné stretnutie. NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.
Útulný gazdovský dom s rozlohou 131 m2 na predaj
Jánossomorja – dom na predaj Jánossomorja je mesto v Maďarsku v Rábsko-mošonsko-šopronskej župe v Mosonmagyaróvárskom obvode. Vzdialenosti: Bratislava centrum 42 min., Neusiedl am See 35 min., Mosonmagyaróvár 16 min. Úžitková plocha: 131 m2 Orientačná cena: 39 500 000 HUF - 104 100 € - cena v € závisí od aktuálneho kurzu ID inzerátu: 188 Útulný gazdovský dom s rozlohou 131 m2 na predaj, ideálny aj pre dve generácie! Popis: Ponúkame na predaj gazdovský dom postavený v 60-tich rokoch v obci Jánossomorja pri rakúskych hraniciach. Rozdelenie nehnuteľnosti: predsieň, kuchyňa, jedáleň, 3 izby, chodba, 2 komory, kúpeľňa a WC. Nehnuteľnosť je na svoj vek vo výbornom stave (vymenené dvere a okná, základná konštrukcia je dobrá), no v prípade potreby bude treba zrekonštruovať niekoľko vecí. Jeho okná sú drevené, vybavené 3-vrstvovým zasklením, žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Vykurovaný je 2 veľkými kachľovými pecami, ale je možné nainštalovať aj plynové kúrenie. Pod nehnuteľnosťou je pivnica vo veľkosti cca 100 m2. Pozemok s rozlohou 1 424 m2 je podlhovastý a plný vedľajších budov, vďaka čomu je vynikajúci pre poľnohospodárstvo a chov zvierat. Nehnuteľnosť je prístupná z dvoch ulíc. Dom je vďaka rozloženiu vhodný na spoločné bývanie dvoch generácií (sú 2 samostatné vchody), je teda výbornou voľbou aj na investíciu, keďže je možné vytvoriť dva byty. Nehnuteľnosť je bez súdnych sporov, vecných bremien a pohľadávok, takže je možné ju ihneď prevziať. V prípade záujmu o nehnuteľnosť na predaj volajte na uvedené telefónne číslo alebo pošlite e-mail na Sme Vám k dispozícii aj pre správu úverov! Parametre: Miesto: 9242 Jánossomorja Typ transakcie: na predaj Úžitková plocha: 131 m2 Typ nehnuteľnosti: dom/rodinný dom Stav: v priemernom stave Sťahovanie je možné: ihneď Počet izieb: 4 + 2x 1/2 Pozemok: 1424 m2 Kúrenie: kachľová pec WC a kúpeľňa: oddelené miestnosti Výhody: kachľová pec, dom bez ťarchy, pivnica
MAĎARSKO - GAZDOVSKÝ RODINNÝ DOM – OBEC SZEMERE
Gazdovský rodinný dom – SZEMERE – MAĎARSKO      Ponúkame na predaj starší gazdovský rodinný dom v obci SZEMERE 40 km od Košíc. • dom bol postavený kombináciou váľok a tehla • rozloha pozemku 3 000 m2 • dispozícia domu : 2x izba, kuchyňa, WC – vonkajšie, komora, hospodárska miestnosť • siete – obecný vodovod, elektrina, kúrenie prostredníctvom kachlí, plynová prípojka je pred pozemkom (plyn nie je zavedený v dome), tiež aj internetový rozdeľovač pred domom, žumpa • občianska vybavenosť: potraviny, pošta, škôlka, škola, autobusová zastávka • poloha domu : malé námestíčko v obci Dom je ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Môže slúžiť ako víkendová chalupa, príp. neskôr aj ako dom na celoročné bývanie. Obec je vzdialená cca 40 minút cesty autom z mesta Košice. 7 km od diaľnice do Košíc. V ponuke našej realitnej kancelárie ARCHEUS je k dispozícii ešte niekoľko takýchto rodinných domov na predaj, a to v obciach SZEMERE, PUSZTARADVÁNY, HERNÁDVÉCSE A GARADNA. Obce sú v blízkosti hraníc. Ceny rodinných domov sa pohybujú v sume od 25.000,- € do cca 60.000,- € v závislosti od stavu nehnuteľnosti. DOHODA NA CENE !!! Všetky bližšie informácie k uvedeným nehnuteľnostiam , fotky, obhliadky... postup, získate pri osobnej návšteve našej kancelárie, po telefonickej dohode s maklérom. Cena je vrátane všetkých poplatkov kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTA.  Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii nájdete nás v realitnom centre na Mäsiarskej 53 v Košiciach, kontakt.ke@, .