bazár, predaj, inzercia, predám

ZOOM Acoustic creator AC-3

Kategória: Zvuková technika

Predám gitarový efekt ZOOM acoustic creator AC-3, ešte v záruke, kupovaný 9.8.2022. Podrobné info o efekte - je v 100% stave, málo používaný len v skúšobni, v pôvodnom obale, doklad o kúpe.Dôvod predaja - nevyužitý v country kapele, vhodný pre kreatívnych gitaristov, ktorí radi experimentujú so zvukom.
ZOOM Acoustic creator AC-3
Podobné inzeráty
Minikombo set Blackstar Fly3 akustický set.
Táto sada obsahuje Fly 3 Acousitc Mini Amp, Fly 103 Acoustic prídavný reproduktor a PSU adaptér. Fly 103 Acoustic je dodávaný s vlastným zabudovaným káblom na jeho pripojenie k Fly 3 Acoustic, čo z neho robí skutočné stereo nastavenie. Fly 3 Acousitc Pack môžete použiť aj ako sadu prenosných reproduktorov na prehrávanie hudby alebo ju možno použiť ako súpravu reproduktorov pre PC. Technické údaje: • 6 W stereo • Vstavaný ECHO efekt • Prepínač Shape • Ovládanie basov a výšok • 3 palcový reproduktor poskytuje prirodzené akustické tóny • Linka s výstupom pre slúchadlá / reproduktory pre tichý tréning alebo nahrávanie • Napájané batériou alebo DC adaptérom (súčasť balenia) • MP3 / Line In na jammovanie a počúvanie hudby • Revolučný zvukový výkon
Dan Acoustic RAPTOR + EUROPOWER 2500
Predám reprosústavy Dan Acoustic RAPTOR 152 s výkonom 600W, osadené KAPPA 15LFA, D220Ti, HM25-25 + zosilňovač EUROPOWER (Behringer) EP 2500. Veľmi málo používané, všetko funkčné. Iba spolu.…
Fender Acoustic Junior GO
Predám akustické kombo Fender Acoustic Junior GO. Pre ideálne ozvučenie: spev, gitara, akordeón, husle...100W, prevádzka na batériu (výdrž 5-12 hodín produkcie), 2 kanály, equalizér, efekty, bluetooth (výkonný BT reproduktor), looper, usb nahrávanie, fantóm. napájanie...Úplne nové, nepoužité. Plus dva XLR káble - nové, zabalené. Cena: 500 Eur.
reproduktory NOVA Acoustic, rôzne druhy,aj moduly aktívnych
na predaj nepoužívané reproduktory značky NOVA Acoustic -AA Craft , všetky rozmery a výkony, ktoré používali pri ich výrobe bední, pýtajte sa na to, čo potrebujete, drivery, horny, 15", 12", 10" ,8" ,6" 5", koaxiálne , proste veľa kvalitných meničov ..takisto zosilovače do aktívnych bední,prípadne do odposluchov, bez DSP aj s DSP od 150 po 500W RMS !
TC Electronic BodyRez Acoustic Pickup Enhancer
Kupim TC Electronic BodyRez Acoustic Pickup Enhancer Kontakt mail.
skelety Raptor 15" originál, max. zachovalé
predám 2ks originálne skelety od výrobcu DAN Acoustic RAPTOR Trapéz 15/2, vyhľadávaný a cenený model pre jeho perfektnú vlastnosť, že v ňom hrajú dobre aj 400W Dela, aj 600W Kappa, aj RCF, 18sound 15W700 a skrátka všetky talianské repro. Skelety sú určené na 15" bass a výškový horn (výrez je na horn Selenium HM25-25). Cena 75€ za kus (možnosť predať aj po 50€ za kus bez mriežok - mám kupca na sólo mriežky za 50€). Predaj len v páre. (na foto sú vpravo). Bedne naľavo - BS Acoustic 3-pásmové sú už predané.