bazár, predaj, inzercia, predám

Zoom G3X

Kategória: Zvuková technika

Predam tento sikovny multiefekt, moc nehrany, vela funkcii, volume pedal, moznost hrat na sluchatka doma, vsetko funkcne. Hra aj na baterky. Bez ataptera a obalu.
Zoom G3X
Podobné inzeráty
ZOOM G3X.
Predám gitarový efekt ZOOM G3X. Gitarový podlahový multi-efekt a Stompbox c jednom, viac ako 100 vstavaných DSP efektov, možnosť uloženia až 100 zvukov, simulácia zvukov aparátov, kabinetov a mikrofónov, vstavaný elektronický bubeník, vstavaný Looper, USB Audio Interface, 3x veľký LCD display, napájanie 4x AA batériami, USB alebo adaptérom (súčasťou). Oproti verzii G3 obsahuje expression pedál. Osobný odber v Trenčíne.
Multiefekt Zoom
predám gitarový multiefekt Zoom Player 3000 plus pedál Zoom RP01 aj s komplet kabelážou. Bol veľmi malo používaný na domáce hranie.
ZOOM Acoustic creator AC-3
Predám gitarový efekt ZOOM acoustic creator AC-3, ešte v záruke, kupovaný 9.8.2022. Podrobné info o efekte - Efekt je v 100% stave, málo používaný len v skúšobni, v pôvodnom obale, doklad o kúpe.Dôvod predaja - nevyužitý v country kapele, vhodný pre kreatívnych gitaristov, ktorí radi experimentujú so zvukom.
Zoom H1n Čierna
Predám Zoom H1n Čierny. Kupovaný v novembri 2022 v Muzikeri. Je ako nový - iba par krat použitý Viac info:
zoom tac-2r
predam zoom tac-2r aj s Thunderbolt kablom. malo pouzivany v bezchybnom stave. dovod : nie je kompatibilny s apple m1 a m2
Zoom G2 AC.
Predám gitarový efekt Zoom G2 AC. Zabudovaný bubeník a inteligentný harmonizér. Osobný odber v Trenčíne alebo v Bretislave.