bazár, predaj, inzercia, predám

Zopa Citigo 6v1

Kategória: Ostatné

Trojkolka je určená pre deti od 10 mesiacov do 3 roko.
Použitá 2x
Bez poškodenia.
Farba Almond béžová.

Celý popis v odkaze:
Zopa Citigo 6v1
Podobné inzeráty
Hniezdo do postieľky 6v1
Predám Set do postieľky 6v1 používané 1 dieťaťom. Set obsahuje: XL obojstranné hniezdo pre bábätko (vonkajší rozmer rozmer 105x65 cm) obojstranný matrac do hniezda (rozmer 70x30 cm) obojstranný plochý vankúšik (35x25 cm) obojstranná deka minky (rozmer 75x55 cm) obojstranný vankúšik v tvare motýlika (rozmer 24x35 cm) zavinovačka so zapínaním na suchý zips (rozmer rozloženej 80x80 cm) Cena nového 45€, Osobný odber Trenčín.
Trojkolka Zopa citigo
Predám trojkolku Zopa citigo používaná
Trojkolka Citigo Zopa 6v1
Vhodná pre deti od 10. mesiaca veku až do 3 rokov. Nosnosť až do 30 kg. Jednoduché ovládanie pomocou vodiacej tyče s výškovým nastavením. Zabudované pedále umožnia dieťaťu zapojiť sa do spoločnej jazdy. Dôležitým dielom sú bezpečnostné pásy a tlačidlo pre blokovanie otáčania pedálov. Súčasťou trojkolky je praktický zadný košík a taška na drobnosti nielen pre dieťa. Nastavenie sedátka do protismeru jazdy zaistí rodičom lepší dohľad nad dieťaťom. Na výber opierky nôh ako pre batoľatá, tak pre menšie deti, ktoré možno prípadne úplne odňať. Demontáž slnečnej striešky, hrazdy, prednej opierky a pedálov umožní dieťaťu lepší pôžitok z jazdy. Úplné odstránenie opierky chrbta pomáha dieťaťu nezávisle riadiť.
Trojkolka Zopa CitiGo
Predám trojkolku Zopa po jednom dieťati, používanú príležitostne. Dobrý stav. Možnosť dieťa tlačiť alebo môže samo pedalovat.
Multifunkčný krájač na zeleninu 6v1
Nový nepoužitý multifunkčný krájač na zeleninu 6v1 červený Rozmer 32x11x9.
Predám hojdacie lehátko Zopa Wave
Predám hojdacie lehátko Zopa Wave. Stav: ako nové, používané veľmi málo. Kontaktujte ma prosím cez formulár, číslo je vymyslené. "Lehátko Wave od značky ZOPA je určené pre deti od narodenia do 9 kg. Lehátko oceníte predovšetkým vtedy, keď bábätko nespí a vy ho chcete nejako zapojiť, upokojiť a zabaviť. Lehátko je preto vybavená funkciou automatického hojdania, hrá melódie a zaujme detskú pozornosť farebnou hrazdičkou s hračkami."