bazár, predaj, inzercia, predám

Zošity s tvrdým obalom 2,20 €, formát A4

Kategória: Športové potreby

david.kucharovic@
Zošity s tvrdým obalom 2,20 €, formát A4
Podobné inzeráty
Detský bazénik tidipool z Decathlonu
Predám dva-krát použitý detský bazénik z Decathlonu v top stave ako nový, s pôvodným obalom na prenášanie a naplnenie vodou. Vhodný pre deti od 1 do 3 rokov. Rozloží sa za 2 sekundy, netreba fúkať, zbalí sa do praktického obalu, v ktorom viete aj vodu nanosiť... Kontaktujte ma cez formulár pod inzerátom, telefón nesledujem, nedvíham. Len osobný odber v Banskej Bystrici. Cena pevná. Uhlopriečka 88,5 cm, výška 21 cm, objem vody 80 litrov, hmotnosť cca 615 g. Viac info:
Školský ruksak Cars
Predám školský batoh CARS. lahký - hliníkový rám je odlahčený, ergonomická chrbtová časť, pevné dno. Dva velké priečinky na učebnice a zošity, jedno predné malé vrecko a dve bočné vrecká. -Špeciálny sieťovaný materiál pre maximálne vetranie polstrovania na chrbte -Reflexný pásik na bočnom vrecku a na ramenách . -Nastaviteľné popruhy na ramená ,zosilnené dno ruksaku s nožičkami -Pogumovaná rukoväť a uško na zavesenie -2 bočné vrecká Batoh je veľmi zachovalý. Pôvodná cena 60,00€
Kolieskové korčule
Predám kolieskové korčule nastaviteľné veľkosť 35-38 + crániče. Veľmi málo používané s obalom. Písať sms alebo volať Pozri aj ostatné príspevky.
Florbalka
Dobrý deň, predávam florbalku s obalom a loptičkami. Florbalka bola minimálne používaná,je vo veľmi dobrom stave. Predávam všetko spolu.
Predam hoverboard
Predám plne funkčný hoverboard, velmi malo používaný, v cene je aj nabíjačka s obalom