bazár, predaj, inzercia, predám

Zostava detská izba pre dievčatko

Kategória: Ostatný nábytok

Ponúkam používanú, zachovalú detskú izbu pre dievča, veľa úložného priestoru, pod posteľou dva šuplíky, nočný stolík 2 šuplíky, stôl písací 3 šuplíky, skrinka na PC, jedna úložná skrinka, jedna nad stolom, aj s policovým systémom. Šatníkova skriňa hlboká, ľavá strana policová, práva polica, vešiak, dva šuplíky na ponožky, spodné prádlo napr. V cene záves motúzikový, luster, koberec a matrac (iba ak je záujem, pretože je používaný). Posteľ je veľká nie klasika, ako letisko, v čele je osvetlenie, šikovný chlap opraví, výmena trubice. Vyrástli sme s farby, tak posúvame, snáď ešte spraví radosť. Izba je v rozobranom stave, v cene skrine, celá zostava, aby zbytočne nestála.
Zostava detská izba pre dievčatko
Podobné inzeráty
Dievčenská izba  - CASPER
Predám nábytok do dievčenskej izby, kvalitný český výrobca. Nábytok je vo výbornom stave, bez väčších poškodení, skoro ako nový. Rozmery a prípadná možnosť doobjednania na tejto stránke: Celá zostava obsahuje: Šatníková skrina CASPER C106 Rohová šatníková skriňa CASPER C105 Komoda CASPER C103 Krabica na hračky CASPER C101 Rohový písací stôl CASPER STEVE Detská posteľ CASPER C107 Zásuvka pod posteľ CASPER C109 -2x + Vysoká rohová skriňa nie je značka Casper, ale je súčasťou predaja. Samozrejme ju kupujúci nemusí odkúpiť, ale na cenu to vplyv nemá. Ak by ju kupujúci nezobral tak ju niekomu darujeme. Motýliky sme dolepili my, je to samolepka a je možnosť dať ich dole. Celá zostava tak ako ju predávame stojí nová cca 1 300€ bez dopravy. Dohoda na cene možná :) Najlepšie je nábytok prísť pozrieť osobne, kedykoľvek po dohode. Osobný odber v Zohore pri Malackách.
Detska izba - zostava
Na predaj zostava detskej izby: regál, skriňa a stôl. Zostava je v zachovalom v stave. Komoda/regál: - šírka 46.5cm - hĺbka 33cm - výška 147cm Skriňa: - šírka 136m - hĺbka 54cm - výška 196.5cm Stôl: - šírka 120cm - hĺbka 63.5cm - výška 75cm Cena: 120€ + dohoda možná Bližšie info na tel:
Vešiaková zostava
Vešiaková zostava - [7.7. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Vešiaková zostava - 1 Vešiaková zostava - 2 Predám zachovalú vešiakovú zostavu. Cena 35€. Osobný odber Prievidza. Bližšie info kludne volajte. Tel.č.:
Zostava nábytku
Predám zostavu sektorového nábytku (možnosť zostavenia aj vcelku aj sektorové rozmiestnenie) tmavohnedej farby. Zostava obsahuje skriňu rozmerov (výška 160 cm x šírka 80 cm x hĺbka 60 cm), poličkovú skrinku s plnými dvierkami (80 x 80 x 40 cm), policovú skrinku (otvorená, rozmer: 80 x 80 x 40 cm), policovú skrinku so sklenenými dvierkami (80 x 80 x 40 cm), skrinka s policou a 4 šuflíkmi (80 x 80 x 40), periňák 80 x 60 x 40 cm (skrinka na uloženie posteľnej súpravy) a rohový rozkladací stôl s možnosťou zloženia do pravého aj ľavého rohu izby. Celkový počet ks nábytku celej zostavy je 7. Zostava je zachovalá, nezničená, funkčná. Viac info v maily.
Retro skrinkova zostava 60/70te roky
Velmi zachovala krasna retro skrinkova zostava, ma dvierkove priestory, sufliky, otvorene priestory na gramofon a platne, aj zasklenu cast. Zostava pozostava z 2 kusov - horny rad bol robeny na mieru zaciatkom 70tych rokov, spodne dva rady su z konca 60tych rokov.
Kvalitná predsieňová zostava Moebelix
Predám zánovnú kvalitnú predsieňovú zostavu značky Luca Bessoni kupovanú v Moebelixe. Zostava pozostáva z 3-dvierkovej skrine a vešiakovej zostavy so sedením a šuflíkom. Predsieňový nábytok je kvalitný, pánty aj šuflík sú s dobrzďovacími systémami, takže nikdy nebuchnú. Top stav, žiadne poškodenia. Farba: biela lesklá + dub wotan (šedý) Dôvod predaja - redesign domácnosti. Rozmery: Skriňa Šírka: 100 cm Výška: 205 cm Hĺbka: 37 cm Vešiaková zostava Šírka: 70 cm Výška: 205 cm Hĺbka: 37 cm