bazár, predaj, inzercia, predám

Zrkadlo Nimco 70x120 cm zrkadlo ZP 12006

Kategória: Kúpeľne

Predam nerozbalene zrkadlo Nimco 70x120cm.Kúpeľňové zrkadlo s podsvietením LED. Výkon 35 W, teplota chromatickosti 6000 K. 2520 lúmenov. Dovod predaja, neuskutocnena prerabka. Prosim kontaktovat formou sms.
Zrkadlo  Nimco 70x120 cm zrkadlo ZP 12006
Podobné inzeráty
Kupelnova policka NIMCO 60cm NOVA
Predám úplne novú poličku do kúpelne od NIMCO 60cm číre sklo Ki 140918-60-90 s čiernymi úchytkami. Nesedel nám rozmer. Popis:Polica, Extra číre matné sklo. Rozmery 60x11 cm. Hrúbka skla 8 mm! Rukoväť mosadz / čierna matná. Cena 30eur Majú ju aj v Siku 39,90eur ponúkam ju za 30eur.Osobný odber BA
Nimco mydelnicky KALYPSO
Predame Nimco KALYPSO mydelnicky a drziaky. Mydelnicky su plastove (nerozbytne), nadoba sklenena. Vsetko je v dobrom/pouzitelnom stave, drziaky su pekne leskle, nedoskriabane, po prerabke bytu sa nam to uz nehodilo. Vsetko za 1 Euro. Iba osobny odber v PK, nie posta/dobierka/kurier atd.
Smart zrkadlo/mirror so systemom android
Znižená cena! Predám novinku - android smart zrkadlo s dotykovym ovladanim. Cisto nove, len vyskušane. Idealne do smart domacnosti, nakolko zrkadlo podporuje vsetky android app na play store. Zrkadla nam zostali po realizacii projektu. Cisto nove, zabalene. 2ks k odberu. Velkost zrkadla 800 x 600 Velkost displeju 21,5" Podpora pre vsetky smart systemy - tuya, tplink, housing a ine + vlastny eko system podpory pre wearables a analyza zdravia Povodna cena v DE: 2200€ Raysgem Smart Mirror M1 Raysgem Smart Mirror M1 je inteligentné dotykové zrkadlo s operačným systémom Android. Zrkadlo má vydarený neutrálny dizajn, takže je vhodné do každej miestnosti. Smart Mirror M1 podporuje periférie, s ktorými budete schopní zaznamenávať analýzu kože, vašu hmotnosť a spánkovú aktivitu. Zrkadlo tieto údaje vyhodnocuje úplne automaticky a vy sa o nič nemusíte starať. Raysgem Smart Mirror M1 disponuje dotykovým displejom, ktorý je implementovaný priamo do plochy zrkadla a pre komunikáciu s mobilnou aplikáciou je vybavené technológiami WiFi aj Bluetooth. Kľúčové vlastnosti inteligentného zrkadla Raysgem Smart Mirror M1 Inteligentné zrkadlo s operačným systémom Android Zrkadlo disponuje 21,5" Full HD displejom Analýza zdravia pri prepojení s perifériami Neutrálny dizajn, vďaka ktorému zrkadlo zapadne do každej miestnosti Certifikácia IP65 pre možnosť umiestnenia zrkadla do kúpeľne Jednoduché prostredie Zrkadlo do každej miestnosti Vďaka tomu, že zrkadlo disponuje certifikáciou IP65, tak ho môžete umiestniť aj do kúpeľne. Zrkadlo má aj snímač teploty, vďaka ktorému môžete zistiť akú teplotu máte v danej miestnosti. Jeho 21,5" MPS displej s Full HD rozlíšením je ostrý a dobre čitateľný. Operačný systém Android je úplne prehľadný a intuitívny pri používaní. Na displeji si môžete nechať zobrazovať počasie, teplotu v miestnosti a napríklad aj ovládací panel pre riadenie ďalších smart zariadení v domácnosti.
Polička pod zrkadlo
Predám novú sklenenú poličku do kúpeľne Nimco Unix. Opálové sklo - chróm. Nová, nepoužívaná.
Sprchová polica / kúpeľňový držiak / rohový / Chróm -2x set
2x sprchová polica / kúpeľňový držiak / rohový / Chróm 100 % stav – nový, nikdy nepoužitý. Áno, inzerát je aktuálny. Na predaj 2x set - čisto nový sprchový rohový držiak – kúpeľňová rohová polica - chrómový značky NIMCO. Iba ako set 2x menší a väčší – rozmer viď. Foto. Rozmer veľký: 175x175x100mm Rozmer malý: 175x175x51mm Cena nového: väčší 27e a menší 25e Predajná cena 2x 15,-Eur = 30 EUR + poštovné. Priateľská informácia o spôsobe doručenia a platby: Vzhľadoch na zlé skúsenosti z minulosti byt som sa dobierke radšej vyhol – preferujem platbu na účet. Nevymieňam. Kúpu vám písomne potvrdím, zašlem všetky údaje na moju osobu, následne vám tovar pošlem cez Slovenskú poštu alebo budem rád za osobné stretnutie. Áno, inzerát je aktuálny.
Vešiak Nimco
Predám nerezový vešiak do kúpeľne. Cena 30€ + poštovné.