bazár, predaj, inzercia, predám

Zrub, Drevenica, Skelet

Kategória: Ostatné

Zrub, Drevenica, Skelet
Na predaj, Ako na foto... Je poskladaný, pripravený na presun...
Rozmer spodok 4,5x7,5m + terasa cca 2m
Rozmer poschdie 6,5x8,5m + balkón 2,25m
Zrub, Drevenica, Skelet
Podobné inzeráty
Drevený Zrub v obci Krivá
Jakub Prílepok z realitnej kancelárie Time4dreams Vám ponúka na predaj krásny Drevený Zrub v obci Krivá Ak hľadáte miesto, kde by ste mohli tráviť voľné chvíle s rodinou tak potom je táto ponuka práve pre vás. Alebo ak hladáte objekt na investíciu - prenajímanie tak potom je táto ponuka práve pre vás. Dispozičné riešenie a technické info: Úžitková plocha: 200 M2 Pozemok: 500 M2 Materiál: Drevo Strecha:Plastový šindel - strecha je zateplená Kúrenie: plynové, krb, bojler na ohrev vody IS: obecný vodovod, žumpa, elektrina Dispozičné riešenie: Na prízemí sa nachádza spoločenská miestnosť, ktorá disponuje: barom, jedálnou, kuchyňou, skladom, schodiskom do podkrovia. Podkrovnie sa skladá z troch miestností, chodby technickej miestnosti a wc s kúpeľnou. Exteriér dreveného zrubu: Krytá terasa umožňuje vonkajšie sedenie v letných mesiacoch. Na pozemku sú zadné stavy, ktoré slúžia na uskladnenie - môžte ich prerobiť napr na altánok Nehnuteľnosť je vedená,ako drevený zrub nie ako rodinný dom. Predáva sa komplet so zariadením. V minulosti slúžil zrub na podnikanie. Cena zrubu dohodou ... OBJEKT si viete prerobiť podľa vlastných predstáv ... ( bývanie, rekreácia, apartmány) Obec Krivá ponúka rôzne zaujímavé lokácie vhodné na turistiku ( Bielska Skala, Vrch Ostražica) Vzdialenosť: -16km Zuberec, 20 km Dolný Kubín, 26 km Námestovo, 25 km Kubínska Hoľa Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: JAKUB PRÍLEPOK prilepok@ Zastavaná plocha: 200m² Rozloha pozemku: 500m²
Altanok, zrub
Predam zrub z gulatiny, vyuzitelny ako altanok. Moznost dorobit na plnohodnotny zrub. Rozmer vid prilozeny nakres, zastavana plocha cca 11×6m. Potrebne rozobrat a previezt. Pre viac info volajte.
Klenbová betónová pivnica
Predám novú klenbovú železobetónovú pivnicu vhodnú na uskladnenie ovocia a zeleniny, vinná pivnica alebo skladovací priestor. Skelet je vyrobený monoliticky, trieda betónu C20-25. Variant 1: (š.240 x dl.360 x v.200, hmotnosť 5 t.), skelet bez dna a prednej steny: 1550 Eur, možnosť objednať aj predný panel, dno (vaňa alebo panel) Variant 2: (š.264 x dl.460 x v.220), hmotnosť 10 t.), skelet bez dna vrátane prednej časti: 2685 Eur možnosť objednať aj dno (panel) Variant 4: (š.272 x dl.385 x v.215), hmotnosť 8 t.), skelet bez dna a prednej steny: 1850 Eur, možnosť objednať aj predný panel, dno (panel), schod Cena vrátane dopravy do 40 km od Prešova.
TINY HOUSE - Konštrukcia na prívese pre dokončenie
Vyrábam profesionálne zkonštruovaný tiny house (mobilný dom) na kolesách. PRÍVES: Vlemmix (Holandsko) 600cm / 720cm dĺžka. Homologizované na EU cesty! ŠPZ v cene. Výhoda je, že bývate a nepotrebujete stavebné povolenie! SKELET: Špeciálna ľahká tenkostenná oceľová konštrukcia BAUCORE. Až 25x pevnejšia ako drevo! Precízna robotická výroba. Pozinkovanie = 100% ochrana proti korózii. Príprava pre zateplenie 100mm a predpripravené servisné otvory pre káble a potrubia. INÉ: Zaplechovaná a zaizolovaná podlaha. Spoje pretmelené. Špeciálny ochranný náter nad kolesami. Časti rámov, ktoré sú neprípustné sú už zateplené minerálnou vatou + zavreté nepriepustnou membránou. Ide o najpokročilejšie riešenie príves+skelet na trhu! Váha s prívesom cca 1400 kg. Záruka 25 rokov na konštrukciu a 2 roky na príves. Čo ďalej? Skelet si viete jednoducho sami dokončiť - prípadne si pomôcť odborníkmi. Dokončiť sa to dá za cca 10-25 tis. EUR, záleží od materiálov. V cene aj dokumenty a návody. Časovo to väčšina ľudí svojpomocne zvládlo do 2 mesiacov (keď to robil 1 človek). Cena modelu HUT 600cm (so sedlovou strechou) = 11.990 EUR s DPH. Cena modelu BERG 720cm (s mierne šikmou strechou) = 12.990 EUR s DPH. Možnosť dokončenia a predaja. Na trhu podobné exkluzívne dokončené domy na kolesách stoja viac ako 60.000 EUR s DPH !
Drevenica na rozobratie
Predám drevenicu na rozobratie v rozmere 5x11 metra. Drevenica je obložená tatranským profilom. Viac informácií telefonicky.
Predám ranč
Predáme zabehnutý ranč. Ranč sa nachádza nad obcou Kľačno v okrese Prievidza. Ide o ucelený areál o rozlohe 83 ha. Hospodárska časť a aj drevenica, ktorá slúži na ubytovanie hostí sa nachádzajú približne v strede areálu. Drevenica pre hostí je novostavba s celoročnou prevádzkou, kompletne vybavená a zariadená pre 21 hostí. Poľnohospodársky objekt slúži na uskladnenie strojov, poľnohospodárskej techniky, náradia a pod.. Novostavba stajne pre kone, kde je 9 ustajňovacích boxov je spojená s maštaľou pre HD, kde je kapacita ustajnených HD cca 20 – 25 ks. Na oboch koncoch maštale sú senníky. Na začiatku areálu ranču a zároveň na konci dediny sa nachádza rodinný dom. Spoločnosť predávame kompletne aj so zvieratami ( kone - 3 ks, HD plemena charolaise - 26ks ), zariadením, strojmi, vybavením, traktormi, autami, prívesmi a pod. Cena na jednanie 1.050.000€, podľa dohody a podľa rozsahu kupovaného majetku. Bližšie informácie na a niečo viac o ranči na našej stránke