bazár, predaj, inzercia, predám

Zrubový dom s veľkým pozemkom

Kategória: Domy

Realitný maklér PaedDr. Jana Jakubašeková a Century 21 Garant v Bardejove Vám exkluzívne ponúkajú na predaj v obci Varadka v okr. Bardejov nadšandartný "Rozostavaný rodinný dom" užívaný od r. 2015 a pozemok o výmere viac než 6141 m2 . Ide o zrubovú stavbu z drevenej guľatiny a drevenej skeletovej konštrukcie v kombinácii s betónovým základom, ktorá sa nachádza v okrajovej tichej časti obce. Pozostáva z podzemného podlažia (PP), 1.nadzemného podlažia (1.NP) a podkrovia. Celková obytná plocha domu predstavuje 300 m2. Dispozičné riešenie PP: chodba so schodiskom, technická miestnosť, kuchynka, komora, spoločenská miestnosť, vinotéka, kúpeľňa a osobitná toaleta. 1.NP: chodba, kúpeľňa s WC, veľká obývačka s kuchynským kútom, špajza, schodisko do podkrovia, veľká zastrešená terasa. Podkrovie - okrem 2 balkónov je momentálne tento priestor sčasti rozostavaný a vyžaduje si dokončenie. Podľa projektu by tam mala byť chodba, WC, 2 x šatňa a 3 izby. Tento dom sa predáva čiastočne zariadený.
Krytina strechy - TONDACH, klampiarske konštrukcie - pozinkovaný plech, schody - tvrdé drevo (červený smrek), okná plastové a zdvojené drevené s trojvrstvovým zasklením, podlaha - keramické dlažby. Vykurovanie (PP a 1.NP) - ústredné podlahové teplovodné, zdroj vykurovania - tepelné čerpadlo NIBE 17 KW podporované zemnými kolektormi v dĺžke 980 m (parcela za domom) + kozub s vyhrievacou vložkou.
V podkroví sú radiátory. IS: elektrika (prípojka zemná), voda - vlastná studňa
(8m x 1m) + obecný vodovod, kanalizácia - žumpa. Stavba disponuje bleskozvodom, za ňou je oporný múr z betónových tvárnic. Súčasťou predaja je rozostavaný bazén (r. 2019) o rozmerov 10,7 m x 5,27 m x 2,5 m . Rod. dom má energetický certifikát “B”. Mesačné náklady cca 150,- €/mesiac .
Tento celoročne obývateľný zrubový dom sa nachádza 100 m od miestnej komunikácie za potokom, na prechod cez vodu slúži lavička, prejazd k domu možný aj autom + je tam predpríprava na premostenie betónovými prefabrikátmi.
Nehnuteľnosť je vhodná nielen na rekreačné účely, ale aj viacgeneračné rodinné bývanie. Veľkosť pozemku umožňuje novému majiteľovi jeho variabilné využitie, a to na výstavbu ďalších stavieb, na agropodnikanie, agroturistiku, výstavbu rybníkov, chov zvierat alebo iný zámer. V danej lokalite je zvýšený záujem o podobné nehnuteľnosti aj z dôvodu, že iba vo vzdialenosti 1,6 km sa nachádza rekreačné stredisko Makovica (lyžiarske stredisko + prírodné letné kúpalisko). Hranica s Poľskom vzdialená 3 km, historický Bardejov a Bardejovské Kúpele 19 km.
Odkaz na video: na 3D virtuálnu prehliadku: informácie i obhliadku si môžete dohodnúť na tel. čísle .

Podkategórie: Rodinný
Poloha objektu: Samostatný
Zastavaná plocha: 123 m²
Úžitková plocha: 336 m²
Počet nadzemných podlaží: 2
Plocha parcely: 6141 m²
Podlahová plocha: 300 m²
Vlastný pozemok: 6141 m²
Počet izieb: atypický
Typ dom
Zrubový dom s veľkým pozemkom
Podobné inzeráty
Predaj vidieckeho domu s veľkým pozemkom 1889 m2 v Piešťany-
Realitná kancelária Prom real ponúka v exkluzívnom zastúpení klienta na predaj starší vidiecky rodinný dom – chalupu s veľkým pozemkom situovanú priamo v centre dedinky Nižná nachádzajúcej sa cca 26 km od kúpeľného mesta Piešťany a 20 km od mesta Trnava. Jedná sa o 3-izbový dom so samostatnou kuchyňou typu bungalov, ktorý je v procese rekonštrukcie a je potrebné ju dokončiť. Dom je aj v súčasnosti obývateľný a dá sa využívať na celoročné resp. víkendové bývanie. Veľkým benefitom je veľký slnečný pozemok so záhradou a ovocnými stromami. Dom aj s pozemkom je orientovaný na južnú stranu. Celková výmera pozemku je 1889 m2, pričom v časti 883 m2 ide o zastavané plochy a nádvoria, v časti 1006 m2 je pozemok vedený ako záhrada s ovocnými stromami a možnosťou pestovania plodín. Zastavaná plocha domu je 139 m2, pričom súčasťou predaja sú aj dve dielne a šopa vo veľmi dobrom stave. Celý dom aj s dielňami bol postavený z pálenej tehly. Veľkou výhodou domu sú nízke náklady 70 eur/mesačne. Dom je napojený na vlastnú studňu, kanalizáciu, k dispozícii je aj možnosť dopojenia na verejný vodovod a do domu je zavedený plyn (potreba dokončiť systém plynového kúrenia), resp. v súčasnosti sa vykuruje vnútornými kachlami na pevné palivo. Ide o starší dom, pričom v rámci prebiehajúcej rekonštrukcie boli kompletne vymenené okná na nové plastové biele s trojskom, nové vstupné dvere, v dvoch izbách kompletne vymenená aj podlaha a nové dvere aj so zárubňami, kompletne prerobená kúpeľňa s vaňou a toaletou (priestor aj na sprchový kút). Je potrebné doriešiť systémové vykurovanie domu v prípade stáleho bývania a dokončiť rekonštrukciu – omietky a maľovky stien. Strecha je sedlová pôvodná, nezateká. Dom je čiastočne podpivničený, vstup do pivnice je z vonkajšej terasy. Podkrovie je pochôdzne. V súčasnosti je dom využívaný na trvalé bývanie, pričom majitelia postupne vykonávajú rekonštrukciu. Predáva sa čiastočne zariadený, resp. na dohode s kupujúcim. DISPOZÍCIA DOMU: Dom má celkovo 3 obývateľné izby plus samostatnú kuchyňu a kúpeľňu. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, dve samostatné spálne (vhodné aj ako bezbariérový dom), obývačka a samostatná kuchyňa s jedálňou. V obývačke sa nachádzajú aj kachle so zabudovaným komínom. Kúpeľňa je veľká s vaňou a toaletou, v prípade dobudovania sprchy je vhodná aj ako bezbariérová. Z dvora sú samostatné vstupy do dvoch dielní a za dielňami je umiestnená tzv. šopa. V prípade záujmu je k dispozícii 3D obhliadka domu aj pozemku na vyžiadanie!!!! ZÁKLADNÉ ÚDAJE: *výmera pozemku: 1 889 m2 (možnosť menšieho pozemku 1089 m2) *zastavaná plocha domu: 139 m2 *úžitková plocha domu: cca 130 m2 (plus možnosť rozšírenia o ďalšie izby namiesto dielne) *vidiecky dom 74 ročný = tehlová stavba z originál pálenej tehly *nové plastové okná, nové vstupné dvere 2x, nové interiérové dvere 3x, nové podlahy v troch izbách, *vlastné kachle, *čiastočne podpivničený – vstup z ter
5-izbový poschodový dom v obci Ďurďošík s veľkým pozemkom
Realitná kancelária Svet byvania ponúka na predaj murovaný dom s podpivničením a sedlovou strechou, ktorý bol dokončený v roku 2014 a nachádza sa v obci Ďurďošík. Dom sa nachádza na veľkom pozemku, ktorý môže slúžiť ako rekreácia, oddychová zóna alebo záhrada. Na pozemku sú všetky inžinierske siete, vrátane verejného vodovodu, studne, elektriny a kanalizácie. Prístup k domu je bezproblémový po miestnej komunikácii v obci. Popis domu Dom má suterén, prízemie a poschodie. V suteréne sa nachádza garážový priestor pre 1 vozidlo a skladový priestor. Prízemie pozostáva z chodby, kúpeľne, komory (ktorá môže slúžiť aj ako šatník), izby a spojenej obývacej izby s kuchyňou. Na poschodí sa nachádza chodba, 3 izby, šatník a kúpeľňa. Najväčší priestor je klomatozovaná obývačka s kuchyňou, ktorá je opticky predelená zabudovaným krbom a jedálenským stolom uprostred. Kuchynská linka bola vyrobená na mieru a je moderne vybavená kombinovanou chladničkou s mrazničkou, sporákom, rúrou, digestorom, mikrovlnkou, umývačkou riadu, kameninovým drezom a veľa odkladacieho priestoru. Z obývačky je prístup na vonkajšiu terasu s posedením a murovaným grilom. Dom má 2 kompletne vybavené kúpeľne s WC, na prízemí sprchovací kút a na poschodí rohovú vaňu. Dom má aj 2 balkóny a je celý presvetlený s moderným minimalistickým zariadením. Zariadenie a vybavenie Dom sa predáva zariadený tak, ako je na priložených fotografiách. Majitelia momentálne využívajú plynový sporák, ktorý napájajú na vlastné plynové bomby, ale samozrejme je možnosť prerobiť sporák alebo vymeniť ho za elektrický. Vykurovanie je ústredné a na pozemku je automatizované polievanie záhrady zo studne. Zhrnutie Tento 5-izbový poschodový dom v obci Ďurďošík s veľkým pozemkom je ideálny pre rodinu, ktorá hľadá moderný a presvetlený dom s veľkým pozemkom na rekreáciu alebo záhradu. Dom je zariadený a vybavený, má ústredné kúrenie a prístup k domu je bezproblémový po miestnej komunikácii v obci. Nechajte sa očariť týmto krásnym domom a zabezpečte si svoj nový domov ešte dnes!
Rodinný dom s veľkým pozemkom pri potôčiku s hosťov…
Rodinný dom s veľkým pozemkom pri potôčiku s hosťovským domom a garážou Popis: Ponúkam exkluzívne na predaj rodinný dom s hosťovským domom a garážou v Turej Lúke neďaleko Myjavy ( cca 3 km) so všetkými sieťami a veľkým rovinatým pozemkom o výmere 1209 m2. Dom je v pôvodnom stave okrem výmeny okien za plastové, je trojizbový a z časti podpivničený. Dom dispozične pozostáva zo vstupnej verandy, kde sa priamo vchádza do kuchyne. Vľavo je vstupná chodba do domu odkiaľ sa vchádza do všetkých miestností okrem zadnej spálne, do ktorej sa vchádza cez jednu z izieb, ktorá predtým slúžila ako kuchyňa. Vedľa jednej z izieb je kúpeľňa. Nachádza sa tu aj špajza a samostatné WC. Schodisko do podkrovia je umiestnené v kuchyni. Podkrovie je neobývané. Dom je čiastočne podpivničený. Do domu sú zavedené všetky siete, vodovod, kanalizácia, plyn a samozrejme elektrina. Dom je vykurovaný plynovým kotlom rozvedeným do radiátorov. Kotol je umiestnený v chodbe. Na pozemku sa nachádza hosťovský dom s obytnou plochou 27 m2, ktorý je po kompletnej rekonštrukcií s vlastným kúrením na tuhé palivo. Hosťovský dom je podpivničený, kde sa nachádza kotolňa a komora. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kde priamo sa vchádza do miestnosti, kde je príprava na práčku. Vpravo sa nachádza kúpeľňa s WC, ktoré je oddelené. Vľavo sa vchádza do kuchyne, kde sú kachle. Kuchyňou sa prechádza do spálne. K domu prislúcha garáž. Na pozemku sa nachádza tiež studňa, kde voda je dovedená aj do hosťovského domu. Pozemok je pekný veľkorysý a rovinatý, kde v zadnej časti je už len lesík a žiadni susedia :) Ak si chcete užiť leto na kopaniciach, prípadne nepariť sa v byte, ale radšej chcete tráviť čas vonku na záhrade, kontaktujte ma na čísle . Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 89 Plocha obytnej časti m2: 77 Výmera pozemku m2: 1209 Zastavaná plocha m2: 599 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 19mx70m Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Verejný vodovod,Studňa,Satelitný prijímač Kúrenie: Plynové,Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Počet bytov v dome: Vybavenie domu: ,,,,,, Rekonštrukcie: ,,,,,,,, Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko,Turistika,Zimné športy,Divadlo,Kino,Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia Typ strechy: Valbová Link na stránku projektu: Obhliadky a ďalšie informácie: Petra Kurtišová p.kurtisova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fantasy Adresa: Nám. M.R.Štefánika 524/19 907 01 Myjava Telefón:
Na predaj drevený zrubový dom- novostavba  v Nesvadoch
Reality na kľúč Vám ponúka na predaj drevený zrubový dom pri termálnom kúpalisku v Nesvadoch. Zrub Možnosť využívať ako celok alebo dve samostatné bytové jednotky. Podlahová plocha domu je 120m2 + podlažie. Dom je postavený zo smrekových gulatín hrúbkou od 40 do 50cm, ktoré sú zateplené ovčou vlnou. Vykurovanie je naplánované na elektrické podlahové kúrenie. Zrubový dom bol postavený bez použitia jedného klinca. Dispozícia Možnosť č.1 Zrub ako celok pozostáva z: kúpeľne, toalety, kuchyne a možnosť až 7 izieb (počet izieb podľa vlastných predstáv – aké veľké izby si spravíte) . Možnosť č.2 Zrub ako dve bytové jednotky pozostáva z: 2 kúpeľne, 2 toalety, 2 kuchyne, 6 izieb a 2 terasy. Pozemok Rozloha celého pozemku je 400m2. Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete (mestská voda, elektrina a kanalizácia). Výhody • zrub ideálny na dokončenie podľa vlastných predstáv • výborná lokalita pri termálnom kúpalisku • investičná možnosť na prenájom dvoch bytových jednotiek • jedinečná nehnuteľnosť Lokalita Tichá lokalita v meste Nesvady. Nachádza sa tu mestský úrad, pošta, mestská polícia, záchranárska stanica, materská škola, základná škola, trhovisko, kultúrne stredisko, Coop Jednota, Tesco a termálne kúpalisko. Príležitosť Nestraťte možnosť získať túto nehnuteľnosť, stačí si dohodnúť obhliadku na čísle . Cena Cena domu s pozemkom je 159 990€. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný realitný servis (sme s vami od začiatku až po odovzdanie nehnuteľnosti) - poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (vyhotovenie zmluvnej dokumentácie notárom) - zabezpečenie financovania vašej nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti a osôb - zabezpečenie znaleckého posudku - prepis dodávateľov energií a správcovskej spoločnosti bytového domu - provízia realitnej kancelárie Odbremeníme Vás od všetkých starostí a byrokracie. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv nehnuteľnosti a finančných prostriedkov. U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY! © Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
5-izb zrubový rodinný dom,Valaliky,všetky siete,3x kúpelňa,3
Ponúkame na predaj exkluzívne len u nás nadštandardný zrubový dom v prímestskej obci len 10min z Košíc, vhodný pre náročného klienta, 3podlažný s 3 kúpeľňami, s priestranným krásnym oploteným pozemkom, kde je možné realizovať akýkoľvek zámer, bazén, potôčik, atď. Kompletné foto a info na Pozemok : 944m2 Ulica : slepá ulica Miery domu : 13,3m x14,50m Zastavaná plocha: 164m2 Úžitková plocha : 291m2 + podkrovie 60m2 Podlažia : 1.NP : 126,7m2 + terasa I. 28,6m2 + terasa II. 6,8m2 2.NP : 122,7m2 + balkón 8.2m2 3.NP : podkrovie 60m2 Dispozícia : 1.NP závetrie, zádverie, technická miestnosť, obývačka s kuchyňou, komora, wc, schodisko do 2.NP, kúpeľňa s wc, spálňa, teraska 2x 2:NP schodisko, galéria, kúpeľňa s wc, izba, sklad - trezor, izba, izba, kúpeľňa s wc, balkón. 3.NP podkrovie 60m2 s možným vstupom cez pevné schody Predávaný zrubový dom je postavených v 2 radoch DT, s odizolovaním 10cm styrodurom. Strecha je sedlová s hrebeňom, doplnená je štítovým vikierom prestrešujúcim balkón. Podkrovné priestory sú presvetlené strešnými oknami - dvojicou, aj dvojicou sedlových vikierov. Úroveň 1.NP je prístupná od ulice cez závetrie, vstupom do zádveria - vstupnej chodby, odkiaľ je vstup do technickej miestnosti a hlavnej časti domu. Srdcom predávaného domčeka je priestranná presvetlená obývačka s neskutočnou otvorenou galériou, z ktorej sú výstupy na terasku cez bezprahové SLIM posuvné dvere. Nosné obvodové a deliace steny sú z drevených brvien kruhovitého prierezu zrubovito prekladaných. Nosné steny aj podlaha sú hydroizoláciou chránené proti zemnej a vzdušnej vlhkosti. Stropná konštrukcia prízemia je drevený trámový strop - drevená guľatina. Podmurovka pomurníc, štítové steny, podkrovia a stredové nosné steny sú drevená guľatina. Konštrukcia krovu strechy - klieštiny sú osadené na pomúrniciach stredových väzníc a vrcholovej väznici podopretej nosnými stenami a nosnými stĺpmi. Konštrukcia krovu je zateplená tepelnou izoláciou 180 a 80 mm s priečnym preplatovaním z interiéru, doplnená parozábranou a paropriepustnou difúznou fóliou s odvetrávaním, zastrešenie tvrdá pálená škridla. Dvere a okná celodrevené masívne - europrofil, izolačné značkové 3sklo slovenskej firmy Drevsting, vchodové dvere bezpečnostné celomasívne. Vnútorné steny sú zrubové s lokálnym doplnením vertikálnych obkladov. Zošikmené stropy podkrovia sú drevené. Podlahy sú dubové plávajúce - masív. Vykurovanie je predpripravené na teplovzdušné, pomocou čerpadla, ktorého miesto je v technickej miestnosti vrátane zásobníka na TÚV. Dom je kompletne dokončený vrátane všetkých podláh s predprípravami na osadenie všetkých zriaďovacích predmetov - wc, sprchovacích kútov, vaní, batérií, s
5-izb zrubový dom, Valaliky, 3x kúpeľňa, pozemok 944m2
nadštandardný trojpodlažný zrubový dom obec Valaliky VHODNÝ PRE NÁROČNÉHO KLIENTA 3x kúpeľňa IBA 7km z Košíc (most VSS) Oplotený pozemok : 944m2 NA KONCI TICHEJ SLEPEJ ULICE. Dom: 13,3m x14,50m Zastavaná plocha: 164m2 Úžitková plocha : 291m2 + podkrovie 60m2 Podlažia : 1.NP : 126,7m2 + terasa I. 28,6m2 + terasa II. 6,8m2 2.NP : 122,7m2 + balkón 8.2m2 3.NP : podkrovie 60m2 Dispozícia : 1:NP závetrie, zádverie, technická miestnosť, obývačka s kuchyňou, komora, wc, schodisko do 2.NP, kúpeľňa s wc, spálňa, teraska 2x 2:NP schodisko, galéria, kúpeľňa s wc, izba, sklad - trezor, izba, izba, kúpeľňa s wc, balkón. 3:NP podkrovie 60m2 s možným vstupom cez pevné schody SRDCOM DOMČEKA JE PRIESTRANNÁ PRESVETLENÁ OBÝVAČKA S NESKUTOČNOU OTVORENOU GALÉRIOU. Nosné obvodové a deliace steny sú z drevených brvien kruhovitého prierezu zrubovito prekladaných. Nosné steny aj podlaha sú hydroizoláciou chránené proti zemnej a vzdušnej vlhkosti. Stropná konštrukcia prízemia a štítové steny je drevený trámový strop - drevená guľatina. Konštrukcia krovu je zateplená tepelnou izoláciou 180 a 80 mm s priečnym preplatovaním z interiéru, doplnená parozábranou a paropriepustnou difúznou fóliou s odvetrávaním, zastrešenie tvrdá pálená škridla. Strecha sedlová s hrebeňom. Dvere a okná celodrevené masívne - europrofil, izolačné značkové 3-sklo slovenskej firmy Drevsting, vchodové dvere bezpečnostné celomasívne. Vnútorné steny sú zrubové s lokálnym doplnením vertikálnych obkladov. Zošikmené stropy podkrovia sú drevené. Podlahy sú dubové masívne. Predpríprava na osadenie tepelného čerpadla. Zrub je dokončený vrátane všetkých podláh s predprípravami na osadenie všetkých zriaďovacích predmetov - wc, sprchovacích kútov, vaní, batérií, svietidiel, kuchynskej linky. Predpríprava na krb v obývačke jednorúrovým komínovým systémom Schiedel. Schody do 1.NP sú kompletne osadené, stačí dokončiť zábradlie. 3.NP - rovnaká pochôdzna výška ako v ostatných priestoroch, navyše 60m2. Dom je možné užívať aj dvojgeneračne, disponuje 3x kúpeľňami a nadštandardne veľkými izbami. Výstavba z prírodných materiálov, spôsob zateplenia a spôsob vykurovania domu bude vyžadovať minimálne energetické náklady, ide teda o ENERGETICKY PASÍVNY DOM. Jedná o jediný zrubový dom v okolí, s obrovskou výmerou, majiteľ domu si bude môcť užívať jeho priestorový komfort. IS : Obecný vodovod + kanalizácia, Elektrina, Asfaltová cesta, Optika Komplet foto (93ks) vrátane pôdorysov nájdete na CENA: 325.000,-EUR Mgr. Libor Soták .