bazár, predaj, inzercia, predám

Zubna sprcha

Kategória: Ostatné drobné

Predám prenosnú uplne novú ústnu sprchu s náhradnými hlavicami
Zubna sprcha
Podobné inzeráty
Oral-B Vitality 100 čierna Nová elektrická zubná kefka
Nová, nerozbalená kefka Elektrická zubná kefka Čistiaca hlavica CrossAction je navrhnutá tak, aby pri čistení obklopila svojimi vláknami skosenými v uhle 16 stupňov každý zub. 2D technológie čistenia potom svojimi osciláciami a rotáciami odstraňuje zubný povlak lepšie ako bežný manuálna zubná kefka. Časovač zabudovaný v rukoväti zubnej kefky pomáha dodržiavať zubnými lekármi odporúčané 2 minúty čistenia. To najlepšie vám navyše prináša Oral-B, zubnými lekármi najpoužívanejšie značka zubných kefiek na svete. Kompatibilný s týmito náhradnými kefkovými hlavami: CrossAction, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, Trizone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care. zubná kefka Každodená rutina Základná zubná kefka, ktorú potrebujete pre každodennú čistotu ústnej dutiny. zubná kefka Zubný povlak Odstraňuje viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka. zubná kefka 2D technológia 2D technológia čistenia odstraňuje svojimi osciláciami a rotáciami zubný plak lepšie ako bežná manuálna zubná kefka.
Super Sonická Kefka XIAOMI OCLEAN XS 80.000 kmitov
Predám túto vynikajúcu smart sonickú kefku z rady XIAOMI OCLEAN, jeden z TOP modelov, kefka je úplne nová, originálne balenie, v záruke, biele vyhotovenie. Oclean XS je veľmi zaujímavá elektrická zubná kefka, ktorá ťa poteší viacerými skvelými vlastnosťami. Táto vecička dokáže vyhodnotiť kvalitu čistenia tvojich zubov. Pochváliť sa môže napríklad aj dlhou výdržou batérie a to rozhodne nie je všetko. Táto zubná kefka disponuje viacerými senzormi, ktoré slúžia na to, aby ťa upozornili v prípade nesprávneho umývania zubov. 6-osí gyroskop vie zistiť, ktoré miesta si vynechal. Dostupný je i senzor tlaku pre ďalšiu analýzu správneho čistenia. Po dokončení čistenie uvidíš kvalitu svojej odvedenej práce na farebnom displeji. Implementovaný softvér to celé vyhodnotí a na obrazovke uvidíš, či si nevynechal niektoré miesta a vygeneruje špeciálny plán pre čistenie. Ten má zabezpečiť, aby sa takéto chyby už nezopakovali a zistíš, ku ktorým častiam tvojich úst je ešte potrebné sa vrátiť. Motorček vykonáva až 80000 pohybov za minútu. Proces čistenia zubov tak bude príjemnejší, pretože samotná kefka ti bude zároveň masírovať ďasná. Vybrať si môžeš spomedzi piatich rozličných režimov čistenia. Každý z nich sa vyznačuje odlišnou intenzitou. Zaujímavá je výdrž batérie. Jedno asi trojhodinové nabitie zabezpečí až dvojmesačnú výdrž. Celkom úctyhodné, nemyslíš? Oclean XS je pekne nadizajnovaná elektrická zubná kefka, ktorá sa vďaka kvalitne spracovanej konštrukcii v ruke aj príjemne drží. Samozrejmosťou je aj certifikácia odolnosti voči vode IPX7. Poteší aj veľmi nízkou hlučnosťou.
Elektrická zubná kefka Oral-B Vitality PRO nová 2 kusy
Predám nové nepoužité elektrické zubné kefky Oral-B Vitality PRO bielej a čiernej farby. Nevhodný darček. Cena 35eur kus. Pri kúpe oboch dohoda možná.
Detská elektricka zubná kefka nová +7 náhradných kefiek
Detská elektricka zubná kefka nová +7 náhradných kefiek, 2 rýchlosti, batéria Li-ion 3,7V 600mAh výdrž na 1nabitie 90 minút, komplet s nabíjačkou. Pošlem aj na dobierku alebo osobný odber v Prešove
elektricka zubna kefka oral B
Elektricka zubna kefka OralB vitality cross action 100. Mam 2 kusy, jedna je otvorena ale uplne nepouzita, jedna je nerozbalena, vhodna aj ako darcek. Biela farba. Bezna cena v lekarni je 25€, obe predam za 35€.
Oral B Elektrická kefka Pro 500 Cross action
Oral B Elektrická kefka Pro 500 Cross action Elektrická zubná kefka Pro 1 pomáha čistiť zuby tak, ako to odporúčajú zubní lekári, to je 2 minúty s profesionálnym časovačom, ktorý vás každých 30 sekúnd upozorní na to, že treba prejsť na čistenie ďalšieho miesta na chrupe. Vy len budete pohybovať zubnou kefkou v ústach a unikátna okrúhla hlavica Oral-B urobí všetko za vás. Odstraňuje až o 100 % viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka, vďaka čomu budú vaše ďasná zdravšie a váš úsmev bude belší hneď od prvého dňa čistenia, lebo odstraňuje aj farebné škvrny z povrchu zubov. Nová, nepoužitá