bazár, predaj, inzercia, predám

Župan pre nevestu, družičku

Kategória: Svadobné šaty

Ahoj ponúkam vám personalizované župany na mieru pre nevestu, mamku nevestu, družičky a pod. Na dizajne sa dá dohodnúť. Malá ochutnávka mojich výrobkov je na fotografii
Župan pre nevestu, družičku
Podobné inzeráty
Svadobný župan pre nevestu a družičky
Nový župan pre nevestu s kamienkovým nápisom "BRIDE". Vhodný ako darček. Ľahučký, tenký, nepriesvitný, saténový, snehovo-biely. Vhodný aj na svadobné fotenie. Dá sa zavinúť - tj sedí na rôzne veľkosti. Viem dodať aj župany pre družičky s nápisom BRIDESMAID" slabunko ružový, biely, tmavo modrý, fialový, cyklámenový a červený. (Vid foto)
Svadobné šaty
Predám svadobné šaty šité na mieru.Veľkosť 44, samozrejme sa dajú zúžiť alebo skrátiť.Boli šité na výšku 174cm, mala som tenisky.K šatám pridám 5kruhovú spodičku a drobnosti ako župan pre nevestu, box na obálky…Samozrejme sú profi vyčistené a čakajú na ďalšiu šťastnú nevestu ☺️
SVADOBNÝ ŽUPAN
Predám raz oblečený (asi 15 min) svadobný župan pre nevestu, krásne perličkové rukávy, saténový, kvalitný materiál, vhodný aj pre plnšiu postavu, kupovaný v svadobnom salóne spolu so šatami za cenu 70 eur, bez nápisov, cena 40 eur plus poštovné.
Biely župan Missguided
Predám bily župan, môže slúžiť ako svadobný župan, vo farbe ivory, 1x oblečený, 100% stav, veľkosť XS.
Šaty pre družičku
Šaty pre družičku alebo na prvé sväté príjímanie. Vyčistené, raz oblečené, kupované v salóne. Je k nim aj bolerko.na 10 ročné dievča, ale samozrejme sa dajú aj skrátiť. Viac fotiek a aj video pošlem do mailu ak bude treba.
Svadobné šaty pre tehotnú nevestu
Predám svoje jemné a veľmi pekné svadobné šaty. Vydávala som sa tehotná a tieto šaty dokázali zakryť bruško aj na začiatku 8. mesiaca tehotenstva. Vrchná časť šiat je z elastického materiálu, vrátane elastickej čipky, takže sa dokonale prispôsobia telu. Čipka je však naživo maslová, na fotkách tak nepôsobí, za čo som bola rada. Spodná časť šiat sa skladá z troch vrstiev (akoby 3 sukne), takže máte istotu, že Vám nebude presvítať spodné prádlo ;-) K šatám je ručne zdobený biely saténový opasok, ktorý sa zaväzuje vzadu na uzol. Zdobenie je z prišitých a lepených gorálok. A najdôležitejšie info... Šaty sú veľkosti S (vhodné aj pre M). Ja mám 159 cm a na svadbe som mala 9 cm podpätky. Šaty môžem poslať, avšak aj pre Vás by bolo ideálne, aby ste si ich vyskúšali a boli tak v svoj svadobný deň spokojná. Vyskúšať si ich môžete či už vo Vrábľoch alebo v Zlatých Moravciach. Sú vyčistené a pripravené pre ďalšiu nevestu.