bazár, predaj, inzercia, predám

Zvárací horák

Kategória: Ostatné

Predám zvárací horák na zváranie medi,použitý 2x.Výrobca U.S.A
Cena 100€.
Zvárací horák
Podobné inzeráty
Zváracie horáky Abimig Abicor Binzel,brúska NAREX
Zváracie horáky Abimig Abicor Binzel,brúska NAREX 1. Zvárací horák Abimig AT255 LW/3m 70 € 2. Zvárací horák MIG Binzel RAB 240 D 3 m 150€ 3. Zvárací horák Abimig AT255 LW/3m Abicor Binzel 100 € Všetko je nové. NAREÚčinná koncepcia ventilácie s optimalizovaným prúdom vzduchu pre dokonalé chladenie motora. Patentované riešenie prevodovej skrine z hliníkovej zliatiny so špeciálne navrhnutými prieduchmi a vzduchovodnou vložkou zvyšuje prietok chladiaceho vzduchu strojom. Špeciálny mazací adhezívny tuk ponúka vynikajúcu ochranu proti opotrebeniu v širokom rozsahu prevádzkových teplôt, čím výrazne predlžuje životnosť prevodov. Predĺžená životnosť motora vďaka XP ochrannej mriežke na vinutí rotora a chránenému vinutiu na statorovom zväzku epoxidovou živicou, navyše doplnená o silikónový ochranný kryt konektorov. Ideálne a bezpečné držanie v pracovnej polohe vďaka protišmykovej pogumovanej časti kapoty a odpruženému prídavnému držadlu. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť stroja zlepšujú nasadenie v horšie prístupných miestach. Multifunkčná digitálna elektronika ponúka rad ochranných a bezpečnostných prvkov. Obmedzenie rozbehového prúdu – pre šetrné uvedenie stroja do prevádzky a pozvoľný nábeh do pracovných otáčok. Tepelná ochrana – monitoruje prevádzkovú teplotu a chráni motor pred prehriatím. Prúdová ochrana – chráni stroj proti spáleniu a obsluhu pred poranením pri zablokovaní nástroja do materiálu. Ochrana proti opätovnému zapnutiu – chráni bezpečie obsluhy pred nekontrolovateľným spustením stroja v prípade prerušenia dodávky elektrického prúdu. Konštantná elektronika – konštantné pracovné otáčky pri zaťažení pre maximálny brúsny výkon. Aretácia vretena – jednoduchá a rýchla výmena kotúča iba jedným kľúčom. Samoodpojiteľné uhlíky zabraňujú poškodeniu rotora, po opotrebení uhlíka príde k jeho automatickému odpojeniu. brúska 110€ pôvodná cena 170 € pozrite moje inzeráty
Olejový Horák 200 kw na starý olej, naftu
Zliatina horák. , má nastaviteľný výkon 200kw. Horák je pripojený k prevádzkovému termostatu kotla a proti prehriatiu. Iba kvalitné diely, regulácia horákov Danfoss najnovší systém OBC82, zapaľovací modul Danfoss EB14M, náustok Delavan z USA. Plne automatické všetky olejové horáky, ktoré zvládnu všetky typy horľavých olejov. Horák má všetky bezpečnostné prvky, ako je ochrana proti prehriatiu a ochrana proti preplneniu. Predávané vo Švédsku od roku 2007, predávané so zárukou a podporou. Kompletné náhradné diely. Horák vyžaduje stlačený vzduch 0,4-1bar 40-50L / min kompresor nie je súčasťou dodávky. Horák je kompletný s hadicovou súpravou, olejovým čerpadlom a olejovým filtrom. Vždy predávam so zárukou a podporou!
Olejový horak na starý olej, naftu
Zliatina horák. , má nastaviteľný výkon 15-50kW.50-100,100-200 Horák je pripojený k prevádzkovému termostatu kotla a proti prehriatiu. Iba kvalitné diely, regulácia horákov Danfoss najnovší systém OBC82, zapaľovací modul Danfoss EB14M, náustok Delavan z USA. Plne automatické všetky olejové horáky, ktoré zvládnu všetky typy horľavých olejov. Horák má všetky bezpečnostné prvky, ako je ochrana proti prehriatiu a ochrana proti preplneniu. Predávané vo Švédsku od roku 2007, predávané so zárukou a podporou. Kompletné náhradné diely. Horák vyžaduje stlačený vzduch 0,4-1bar 40-50L / min kompresor nie je súčasťou dodávky. Horák je kompletný s hadicovou súpravou, olejovým čerpadlom a olejovým filtrom. Tiež ponukam väčšie horáky s efektmi do 500 kW. Vždy predávam so zárukou a podporou!
Zvárací horák
Predám zvárací horák
Predam
Predam tuto zváračku je uplne nova kupena 12.7.2023 Migomat od Powermatu je prístroj so širokým spektrom použitia, navrhnutý ako invertorový zdroj energie umožňujúci zváranie FLUX FCAW trubičkovým drôtom, zváranie elektródou MMA, ako aj metódou TIG Lift (vyžaduje dokúpenie zváracieho držiaka TIG Lift). Elektronika zariadenia je založená na IGBT tranzistoroch, ktoré spájajú výhody dvoch typov tranzistorov, jednoduchosť ovládania tranzistorov s efektom poľa a vysoké prierazné napätie a rýchlosť spínania bipolárnych tranzistorov. Zvárací prúd je veľmi stabilný, čo zaručuje dokonalý zvar. Vďaka technológii IGBT je zariadenie ľahké a kompaktné. Nastavenie zváracích parametrov je plynulé, maximálny zvárací prúd závisí od hrúbky použitého drôtu/elektródy, zváracieho napätia a rýchlosti podávania drôtu v prípade metódy MIG / MAG / FCAW. Dvojvalcový podávač drôtu pracuje s priemerom drôtu 0,8/0,9/1,0 mm.Technické parametre: Napájanie 230 V 50 Hz Spotreba energie MIG / MAG / MMA / LIFT-TIG: 8,3 kVA Metódy zvárania: MIG / MAG / FCAW / MMA (elektróda) / TIG Rozsah zváracieho prúdu MIG/MAG: 8 - 200 A Rozsah zváracieho prúdu TIG/MMA: 8 - 200A Zvárací cyklus 100%: (MIG / TIG / MMA - 200A) Pracovný cyklus zváracieho prúdu 60 %: (MIG / TIG / MMA - 155A) Priemer podporovaného drôtu: 0,8/0,9/1,0 [mm] Priemery elektród: 1,6 mm - 4 mm Podporované cievky drôtu: max. do 1 kg Podávač drôtu 2 - valček (vnútorný) Trieda izolácie: F Stupeň krytia: IP21S Rozmery: 51 x 22 x 38 cm [dĺžka / šírka / výška] Hmotnosť: 6 kg
Ponukové konanie ROTOX LT MARTIN, s.r.o. - zvárací agregát
Správca I & R KONKURZY A REŠTRUKTURALIZÁCIE, k. s. úpadcu ROTOX LT MARTIN, s.r.o., so sídlom M. R. Štefánika 7, 010 01 Žilina, IČO: 46 975 624 (ďalej len „Úpadca“), vyhlasuje dňom 12.07.2023 tretie kolo ponukového konania na speňaženie majetku Úpadcu – tvoriaceho všeobecnú podstatu nezabezpečených veriteľov, zapísaného do súpisu všeobecnej podstaty zverejneného v Obchodnom vestníku MS SR č. 14/2023 pod značkou záznamu K004208 dňa 20.01.2023 pod súpisovou položkou majetku por. č. 9. Súpisová položka majetku por. č. 9: Hnuteľná vec: Zvárací agregát BAS050-11, dátum zaradenia: 29.11.2021, stav: opotrebované; Súpisová hodnota (aj mena): 12.000,- EUR. Podmienkou podania ponuky do ponukového konania je (i) predloženie vlastnoručne podpísanej písomnej ponuky s identifikáciou záujemcu (vrátane kontaktných údajov), obsahujúcej sumu ponúkanej kúpnej ceny, ktorú záujemca za nadobudnutie Predmetu speňaženia ponúka a označenie bankového účtu, v prospech ktorého má byť zábezpeka pre prípad neúspechu v ponukovom konaní záujemcovi vrátená a (ii) zloženie zálohy na ponúknutú kúpnu cenu za Predmet speňaženia, pričom záloha musí byť pripísaná na účet Úpadcu najneskôr v posledný deň lehoty na doručovanie ponúk, t.j. dňa 26.07.2023 do 16:00 hod., vo výške celkovej ponúknutej kúpnej ceny za Predmet speňaženia. Pre tretie kolo vyhláseného ponukového konania nie je určená minimálna výška ponúknutej kúpnej ceny za Predmet speňaženia, t.j. o víťazstve v ponukovom konaní rozhoduje najvyššia ponúknutá kúpna cena za Predmet speňaženia. Ponuky je potrebné adresovať na adresu kancelárie správcu – Šoltésovej 2, 811 08 Bratislava, pričom ponuka musí byť doručená najneskôr do 26.07.2023 do 16:00 hod., v zapečatenej nepriehľadnej obálke s nápisom „NEOTVÁRAŤ“ a nápisom „PONUKOVÉ KONANIE – ROTOX LT MARTIN, s.r.o. – STROJ“. Na ponuku, ktorá nebude spĺňať stanovené podmienky alebo bude doručená oneskorene, sa nebude prihliadať. Bližšie informácie k ponukovému konaniu nájdete na webovom sídle správcu: Na požiadanie Správca poskytne záujemcom ďalšie nevyhnutné informácie k ponukovému konaniu, a to telefonicky na tel. č.: alebo e-mailom na: