bazár, predaj, inzercia, predám

Zvončeková dráha Smallfoot 3+r.

Kategória: Hračky

KOMUNIKACIA MAILOM!!!

Výborná zvončeková dráha. Komplet stav, v povodnej krabici. Stav 99/100. Autá jazdia, zvončeky zvonia. Decká okolo 3 rokov majú z auticiek rolujucich zemskou príťažlivosťou po drahe, kde zvonia zvončeky uzasnu radosť. Jemna odreninka na modrej časti, takmer nevidiet.

Nemecká značka Small Foot zameraná na predaj kvalitných drevených hračiek od roku 1996. Všetky drevené hračky značky Small Foot majú označenie CE a sú vyrábané podľa európskej normy pre bezpečnosť hračiek EN 71. Použité farby sú špeciálne vyvinuté pre drevené hračky a sú odolné aj proti slinám detí. Drevo, ktoré sa používa pre tieto hračky, väčšinou pochádza z lesníckych spoločností zapojených do zalesňovania. To ponúka všetkým zákazníkom možnosť prispieť k zachovaniu prirodzene rastúcich lesov. Drevené hračky Small Foot sú žiarivo farebné výrobky, ktoré sú vyrobené prevažne z prírodných surovín - dreva. Deťom robia radosť od útleho veku, rozvíjajú ich hmatové a zmyslové schopnosti. Cieľom značky Small foot je podporovať duševný a fyzický vývoj detí.

Pozri aj ostatné moje inzeráty, postovne sa potom viac oplatí.

KOMUNIKACIA MAILOM!!!
Zvončeková dráha Smallfoot 3+r.
Podobné inzeráty
Vlacikova draha HAPE
Vlacikova draha ,,horska bana,, od vyrobcu HAPE. Draha je drevena, drobne sucasti plast/kov. Pouzivana velmi malo, bez poskodenia- mikrosuchance (inak to neviem nazvat). K drahe mame aj originalnu krabicu. Rozkladatelna, predavame v rozlozenom stave v krabici. Viac detailnych obrazkov najdete na nete pod nazvom ,,draha horska bana hape,,.
Vlacikova dráha
Predám drevenú vlacikovu dráhu s bohatým príslušenstvom. Dráha obsahuje 160ks koľajníc( zaoblené koľajnice s napojením na mosty, dlhé a krátke rovné kolajnice, dlhé a krátke zaoblené koľajnice, výhybky, prejazdy), depo, požiarnu a policajnú stanicu, domček, zastávku, benzínku, rôzne mosty,letisko, lietadlo, loď, žeriav, značky, stromy a rôzne autíčka a vlaky s postavickami + komplet vlacikova dráha džungľa s funkčnými mostami so zvukami vodopádu a džungle a funkčným autickom na baterky. Ak má vaše dieťa rado vláčiky, táto dráha mu ponúka veľa možností, ako si dráhu poskladať a rozvíjať tak jeho kreativitu.
dráha pre vláčiky
Predám túto krásnu dráhu pre vláčiky s príslušenstvom. Dráha sa dá rôzne poskladať podľa fantázie. Sú k nej 3 kvalitné kovové vláčiky, ktoré sa dajú od seba aj oddeliť, prvému z nich (žltooranžový) sa dá otvárať krídlo z jednej aj z druhej strany. Biely vláčik je na koľajničkovú ovládačku, ide dopredu aj dozadu, vydáva množstvo rôznych zvukov a predné svetlá po stalčení tlačidla na ovládačke svietia. Celá dráha je maximálne zachovalá, bez poškodenia, všetko funkčné. Dohoda na cene možná
Patrola odpaľovacia dráha marshall
Predám bez poškodení,nakoľko syn sa s tým nehraje, ale krabicu nemám. Nalož exkluzívne autíčko do nákladiaku a buchnutím do rampy vyšli Marshalla do akcie. Marshallove autíčko prejde okolo vody a uhasí oheň na druhej strane dráhy. Jednoducho zdvihni plamene a môžeš skúšať záchrannú misiu znovu a znovu. Dráha ide jednoducho odpojiť od hasičského vozidla. Hasičská dráha pre autíčka je skvelým darčekom pre deti od 3 rokov.
Bright starts, guličková dráha
Bright starts interaktívna guličková dráha. Vhodná od 12mesiacov, svieti, hrá, modrý disk sa otáča a hra vystreluje guličky hore na šmýkačku. Pôvodne bolo myslím guličiek k dráhe 5, nám ostali 4, ktoré sú na foto. Dráha je v dobrom stave a funguje. Na dobierku neposielam, je potrebné uhradiť MINIMALNE poštovné vopred na účet.
Drevená guľôčková dráha
Kvalitná drevená guľôčková dráha kupovaná v Lidli. V super stave, len namiesto 6 guľôčok ich je len 5. Dráha je veľmi variabilná.