bazár, predaj, inzercia, predám

zvonkohra rozpravkova ryba ručne maľovaná - vhadná ako dacek

Kategória: Ostatné

13x23cm

Po dohode viem priviezť PK-BA-SC-TT-ZC
alebo zaslať cez PACKETA.
Pozrite si aj moje ostatné inzeráty - TU KLIKNI
Vhodné ako darček.
zvonkohra rozpravkova ryba ručne maľovaná - vhadná ako dacek
Podobné inzeráty
ZVONKOHRA ZAPHIR a STOJAN - nové
Zvonkohra ZAPHIR zdobená marblingovou technikou, cena 45 EUR, na výber sú rôzne farby, Každá zvonkohra má hudobné ladenie. K zvonkohre si môžeš dokúpiť aj stojan na 1 ks za 19 EUR alebo stojan kolotoč na 4 ks za 69 EUR. Osobný odber v Bratislave Dúbravke alebo pošlem.
Retro ryba,karafa,váza
Predám retro sklenená ryba dĺžka 48cm,vnútri sklenené guličky dajú sa vybrať cena 50€,nová vianočná dekorácia vtáčiky na štipec plus nová ploskačka cena spolu 10€,menšia ryba sklo 15€,karafa 20€,váza 15€,ryba 30€,na sms nereagujem,písať email volať vďaka za pochopenie, osobný odber v DK.
Kniha - Remove before flight - Zuzana Almasi Korenova
S podpisom autorky Viac o knihe Toto je úplne prvá rozprávková kniha určená prioritne pre dospelých. Je vhodná aj ako inšpiratívne čítanie rodičov deťom. Obsahuje 7 pútavých príbehov inšpirovaných životom, prerozprávaných do rozprávky. V týchto rozprávkach čitateľ nájde paralely napríklad aj so svojím životom alebo životom blízkych ľudí. Písané sú štýlom, ktorý čitateľa možno zastaví, aby porozmýšľal nad sebou, svojím správaním a zároveň motivuje k pozitívnym zmenám. Z odborného hľadiska sú v príbehoch zachované pozitívne transformačné princípy NLP a je to úplne prvá rozprávková kniha na Slovensku písaná týmto spôsobom. Za každým príbehom je voľný priestor pre sebauvedomenie - vlastné zápisky. Napriek tomu, že je kniha rozprávková, radí sa do kategórie osobného rozvoja.
Zvonkohra ZAPHIR s hudobným ladením - nová
Zvonkohra s hudobným ladením. Na výber rôzne farby. Osobný odber v Bratislave Dúbravke (môžete si prísť vyskúšať ako znejú) alebo pošlem kuriérom (doprava 4 EUR).
Retro obrázok,ryba, poháre
Predám retro drevený obrázok 10€,poháre formula Bohemia top stav na dvoch nálepka Bohemia 20€,ryba a šesť pohárikov 10€,poháriky MDŽ päť kusov 10€,zelené poháriky päť kusov 10€,podnos 7€,retro ryba sklo 15€,stará malachitová dóza 20€,na sms nereagujem,písať email volať vďaka za pochopenie, osobný odber v DK.
Zvonkohra
Nova nádherná veterná zvonkohra. Originálny kus Juraj Tkáč. Nádherne melódie.Na vyžiadanie zašlem video nahrávku. Dĺžka 120cm.