Kuchárky - bazár, predaj, inzercia, predám - strana 5
Predám brožúrku Recepty na kávu, dobrý zachovalý stav, akurát na vlajke je dierka, asi po špendlíku. Cena 0,30€.
Predám nasledovné knihy:
Vianoce v našej súčasnej kuchyni, E. Peniašteková - veľmi dobrý stav 5€
Medzinárodná kuchárka, Juliana A. Fialová a kolektív - s venovaním na prednej strane inak veľmi dobrý stav 1€
Nevolajte ani neesemeskujte, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „spam” alebo „nevyžiadaná pošta”).
Možnosť zaslania poštou - cena+poštovné alebo osobný odber v Štítniku.
Predám knihy na fotke:
top stav tieto knihy -> 6 eur
Jamie Oliver - Superfood hrave a zdrave
LaPetit - Spolu pri stole
Manželé v kuchyni
mierne opotrebovaná (odretý roh-na foto) -> 3 eurá
Jamie Oliver - Moje Velká Británie
Som z Chorvatskeho Grobu. Preferujem osobny odber, pripadne posta alebo packeta. Na dobierku neposielam.
Vaříme s nádobím Scanpan-2eurá
FULTON:OMG diéta-6eur
LUHANOVÁ:Zdravá výživa dětí a mládeže v teorii a praxi/česky/-4eurá
Schinharlová,C-Dickhaut,S: Basic talianskej kuchyne, ISBN: = 5 €
Veľká kniha receptov pre váš mixér, ISBN: = 3 €
Pilon,B: Jezte! Nejezte! Jezte!, ISBN = 2 €
Child,J: Julias Kitchen Wisdom, ISBN = 7 €
K tomu zadarmo:
Kuchyňa Lidla pre malých kuchárov
60 Jahre Zauberhaft kochen, ISBN
--- PREDANÉ ---:
Židek,J: Šéfkuchár v paláci, ISBN = 10 €
Jelínek,T: Sladkosti bez výčitiek, ISBN: = 4,50 €
Patočka,J-Strunecká,A: Doba jedová 1+2 = 10 €
Capobianco,F: The Vegan Divas Cookbook, ISBN = 10 €
This beautiful book, based on the original notebook and recipe journal of a 1900s "Viennese Baroness", takes readers on a journey through fin de siecle Viennese high society. With over 100 original recipes, all of which have been tested and brought up to date for the modern cook, it is not only a beautiful collection of recipes but is also a fascinating look at the life of a turn-of-the-century family. Filled with anecdotes and personal stories to bring the recipes to life, this book will be a charming insight into a bygone era. The classic recipes will cover a range of dishes both savoury and sweet, with a strong emphasis on the desserts and pastries for which Vienna is famed. It includes chapters such as Starters, Soups, Meat Dishes, Side Dishes, Biscuits & Cookies, Sweet Pastries, Cakes & Gateaux, Tortes and Puddings. In addition there are beautiful photographs of Vienna throughout the book, capturing the architecture, cafe culture and beauty of this elegant city.